• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

$bella 21.JPG $bella 1.JPG

kizlar bi cok davetiye eledik bunlar kaldi ikisinden biri olcak davetiye :)

ebrum ya çok özledim sizleri =( evime internet bağlatamadım henüz şuan annemdeyim hemen yazayım dedim...çok özledim burayı

canim benim bizde seni cok ozledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))) firsat buldukca ugra buralaraaa :))) msj ni aldim mutlu olmana sevindim cvb yazdim sana tatlim optum seni

ebrum ya çok özledim sizleri =( evime internet bağlatamadım henüz şuan annemdeyim hemen yazayım dedim...çok özledim burayı

canım yaa bizde dun konuştuk seni adaşımla nerelerde bu diye kulaklarını çınlattık bekliyoruz seni ayrıntılarını gelin fotoğraflarını :8::8::8:

slmmm kızlar yorgunluktan oluyorum işten geldım yemk yaptım şimdi tatlımıdyaptım askıma yenı oturuyorum:)

canım yaa bizde dun konuştuk seni adaşımla nerelerde bu diye kulaklarını çınlattık bekliyoruz seni ayrıntılarını gelin fotoğraflarını :8::8::8:

aynenn ole adas kullaklari cinlattik hemen geldiii :) derinnn aynen aaa fotolari beklioruz ama evde net henuz baglanmamisss kisa zamanda koyar ins resimleri :)

ebrucum magnetın tam buyuk halını yukleyememıstım arkadasta davetıyesını begnmıs bak buydu $_magnet_nikah_sekeri_modelleri_ornekleri_komik_bisikletli_karikaturlu_davetiye.jpg davetıyede buyuk olasılıkla bu olacak $a_3230.jpg davetıye ıste bu dıyemıyorum ama sızce nasıl?

Back