- Konu Sahibi rashabahar
- #9.641
iyi akşamlar:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adasimmmmm naber
selam kızlarrrrrrr...düğüne son 5 gün ve ben çok hastayım(( bütün haftasonu yattım, ilaçlar fayda etmedi, bugün hastaneye gittim antibiyotik, vitamin falan verdiler damardan...ilaca devam dediler. Yüzüm gözüm şiş durumda(( Dua edin hemen iyileşeyim.
selam kızlarrrrrrr...düğüne son 5 gün ve ben çok hastayım(( bütün haftasonu yattım, ilaçlar fayda etmedi, bugün hastaneye gittim antibiyotik, vitamin falan verdiler damardan...ilaca devam dediler. Yüzüm gözüm şiş durumda(( Dua edin hemen iyileşeyim.
geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin insallah bırazdaheyecandandrı stres yapma ileşirsin insallah:)
cok gecmis olsun cnm yaa(( ins iyi olursunnn.....
sağol canım, yarın iyileşeyim artık 4 gün oldu...bu arada rakkas süperdi çok eğlendik bekarlığa vedada ama sonuç ben hasta(( kınaya kadar acil acil iyileşeyim inşallah...siz dikkate din terleyip üşütmeyin düğünden önce benden tavsiye
pofffffffffff nerde o gece muhabbetleriii :)
Adas naber ??? Yeni geldik alış veristen cooooook yoruldum ayakkabımı aldım gelinlik ölçülerim alındı alcak hiç bı Sey bulamadım abiye nerden bulcam çok merak ediyorum bu arada hala Çeşme'deyiz evimi özledim Yaaa
:) iyilesirsin ins cnm ya aman sen yinede dikkat et cnm vitamin almayi ihmal etme.. hadi ya rakkasa mi gittniz? nakkastepe yimi sectinn :) harika eger nakkastepe rakkasa gittiysen :)
vitamini hastanede damardan bile verdiler, c vitamini manyağı oldum:)))
evet caddede program yoktu, nakkaştepeye gittik. Güzeldi, daha girdik bir lokma aldık sonra hoooop piste...3 saat dans ettik. ben hafif hastaydım zaten, terleyip soğuk yiyince olanlar oldu. Keşke bir kaç hafta önce yapsaymışım. Neyse eğlendik ama rahat rahat...dansözü de oynattık:)))
))))))))))))))) oohhhhh damardan girmisler olayaa hahahahahahahaha :) ooo cok sevindim ya eglenmenizee valla iyi kurtlarini dokmussundurr :) ama fazla dokmussun bak hasta olsun aman aman dugune sen iyi olda:))))))))))) bende yarin sabah askimi kahvaltiya davet ettim :) baakalim bey efendi uykusundan kalkipp gelecekmi :)
:))))))))))))))))))))))))00 iyim adass senden nbrrrr :) az kaldi azz bende daha abiye bulamadim kina icin mayisin ortasinda alicam valla bz bu ay acikcasi fazla bisey yapmadikk :) mayis ayina biraktik herseyii nisanlimmin hic bos gunu yokkii su elektrik dogalgaz onlari uzerine almasi lazimm su olsunki temizlik ypilsin ) elektrik olsun ki esyalar monte edilsin :) beyaz esyam gelsin :) bende sabahin 5 den beni ayaktayim annemin halasi vefat etti cenaze evindeydik falan annemi memlekete gonderdimmm pazartesi gunune gelir artik ole iste adasss
işe gitmeden mi gelecek sabah??? öyleyse zor gibi:))) ben sabahları 5 dk hesabı yaparım normalde...
Basınız sağolsun tatlim çok üzüldüm. Sözünde bir sürü ısınız var biz bide arada abime Nişan yapcaz telaşınız çok yani bende birçok Sey icin nişanlımı bekliyorum gelsin artık çok oldu gideli