- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.561
hemen anlatiyimm aldigm gelinligii ilk giyindimmmmm duvagimda takildii hazirsin dedilerr dondum hemenn aynayaa baktimmm yaklastim aynada iyiceeee kafam degene kadar bi ileri bi geri gidiyorummm yuzumun iffadesine bakiyorummm ))))))))))))))0 o kadar mutluydumkii bi sure agzim acik kaldiii guldum sonraaa dondumm durdum etrafimdaaaa :))))))))))))))))) hic konusmadimmm :))))))))))))))) ayyy cok mutluydum yaa o an bulutlarin ustundeydimm :))))))))))
bende ole dusundumm ama kadin dediii gelin danismanim pamuksu tul oldugu icin skinti olmaz aksinee ferah tutar seni dedii bakk gosterdigim modelinn kolsuz olanini dusn canimm benim ilk once kolsuz olucakk beyenmezsem dirsege kadar kollu olucak ama bilmiyorum daha karar vermedim sana bi model yollucam yada ole olucakk
hehe bende yüzümdeki gülümsemeye bakmaktan gelinliği incelemedim ki sürekli gülümseyerek aynaya baktım :))
bende ya dirseğe kadar kollu düşünüyorum canım ya da dantelden yine omuzlara doğru geniş askı. ama ilk seçenek daha ağır basıyo inş olur..
Bende öyle bı Sey olmadı
hehe bende yüzümdeki gülümsemeye bakmaktan gelinliği incelemedim ki sürekli gülümseyerek aynaya baktım :))
kızlar gelinlik giymek çook güzelm bi duygu dimi ne hissettiniz giyince?
Eki Görüntüle 395744 Eki Görüntüle 395745
bak cnmm bu tarz ama boynunun biraz daha acik oldugunu dusunn
canım sn şimdi hiç onları düşünme bak o anları sil aklından sonuç olarak içine sinen gelinliğini almışssn onu düşün düğün gecesi üstünde düşün oan eminim yüzünde bi gülümseme oluşacaktır :)
hmm buda hoşmuş canm ve senin gelinliğine de çok yakışır eminim. hazırlıycaklar mı provana kadr. nezmn provan canm
canım sn şimdi hiç onları düşünme bak o anları sil aklından sonuç olarak içine sinen gelinliğini almışssn onu düşün düğün gecesi üstünde düşün oan eminim yüzünde bi gülümseme oluşacaktır :)
canım senin gelinliğin de çok güzelmiş buldum, ben çok beğeniyorum böyle sade gelinlikleri, ben o kadar aradım ki belki 2 ay gelinlikçi internet sitesi gezdim bulamadım istediğim gibi.. ilk giydiğim gelinlik değil son giydiğim gelinliğe kadar hiç olmamış gibiydi,
beğendiğim az kabarık sade gelinlikler bana yakışmadı gelin gibi olmadım zaten çok zayıfım olmadı yani.. son çare kabarık olsun dedim bu modeli seçtim..
benim gelinlik maceram da mutsuz geçti, zaten yanımda benimle gelecek kimsem de yoktu tek başıma kös kös gezdim
Eki Görüntüle 395744 Eki Görüntüle 395745
bak cnmm bu tarz ama boynunun biraz daha acik oldugunu dusunn
Olmuyor tatlım zorluyorum kendimi ama olmuyor nişanlımı çok seviyorum ana evlenmek istiyormuyum bilmiyorum
O kadar hevesim yok yani o kadınla bı ömür gecermi
çok güzel bence ben böyle bir model denedim ama daha az güpürlüydü çok güzel duruyor, o transparanlık çok şık duruyor..
bende kalp yakayı değiştirip su dalgası mı ne ondan yaptırdm canm. düz yaka da da hoş duru bence canım bunlar.. aa az kalmış valla ya provaya :))aynen cnm ama ben sey yaptim kalp sekli gogus kismini duz yaptirdimm simdi acaba yaptirmasamiydim diyorummmm(( mayis 28 de
öyle deme canım sen bunları düğün stresinden söylüyosun.. bazen öyle oluyo ki insan gerçekten çok bunalıyo ve ozaman böyle düşünebiliyoruz ama bunlar tamamen bu yorucu süreçten dolayı.. napıyoruz baskılara rağmen yılmıyoruz mutlu olucaz inş hepimizOlmuyor tatlım zorluyorum kendimi ama olmuyor nişanlımı çok seviyorum ana evlenmek istiyormuyum bilmiyorum
O kadar hevesim yok yani o kadınla bı ömür gecermi
bende kalp yakayı değiştirip su dalgası mı ne ondan yaptırdm canm. düz yaka da da hoş duru bence canım bunlar.. aa az kalmış valla ya provaya :))
öyle deme canım sen bunları düğün stresinden söylüyosun.. bazen öyle oluyo ki insan gerçekten çok bunalıyo ve ozaman böyle düşünebiliyoruz ama bunlar tamamen bu yorucu süreçten dolayı.. napıyoruz baskılara rağmen yılmıyoruz mutlu olucaz inş hepimiz
tatliss ama zaten uzak oturcaksinn esinin isinden dolayi degisik sehirlerde oturcaksinnn uzaksin sonuctaaa yakinindada olmucakkk karisamazdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?