- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.601
allah yardmcin olsun cnmmmsn de anlatirisnn npeki ailen bu durumu ne dio o laflari sayarken annen falan yanindamiydii ?
Annem vardı bı yanımda nerden geldigini şaşırdı kadın nişanlını bilmesem bu kadınla olmaz diyo
Bende sevmesem zaten çekmicem bu kadını nişanlımı çok seviyorum
anladim canim yanii ortada sevgi var ama nisanlin annesiyle ciddi anlamda konusmalai bu bole cekilmesi cok zor olur
Konuşulmuş halı bu Canim aradı dedi karışma konuşma sadece istediği yere götür gerisine karışma dedi amaa susarmış herseye karıştı en cokta o konuştu
valla sabret cnm nisanlin icin sabret az kaldi surdaa
selam kızlar
nişanlımı gönderdim 3 gün önce...
bu sabahta çeyizlerim izmire yol aldı evde bişeyim kalmadı pek
dün kına ayakkabılarımı aldım işte burda
bakalım begenecekmisiniz gelincikler
hepinizi öperr hayırlı cumalar dilerim
Düğün şafağımız 71
Nikah şafağımız 33
Yanlız evde problem cıktı :2: doğalgaz-su ayrılmıyormuş kırık dökük istemiyolarmış evde ev sahibi de sorunluydu bizde kontratı iptal ettik paramızı geri verdi :2:cok moralim bozuukk ne güzel gönlüme göre bi yer bulmuştum nasip olmadı
Adaşim hoş geldin ben çok moralsiZim
Sen nasılsın ?
Ahh kuzum yaa sonunda o uğursuz kadın ortalığı karıştırdı herkes birbirine girdi durumlar çok vahim
ayakkabın çok süper canım güle güle giy
bozma canım moralini daha güzelini bulursunuz inşallah kafamıza göre, bunda da vardır bi hayır
canım benim bozma moralini,ayy bu kaynanalar yaaa bırak ta alsın işte istediğini kız demi. nişanlında seni tutuyorsa canım problem yok bozma moralini, önemli olan onunla anlaşma. annesine de ilerde hıhı dersin yeri gelince yada benim kararım bu dersin
Canim doğru diyorsun da çok Zor ister istemez etkileniyorum üzülüyorum ne kadar zor işlermiş bunlar bu çağda bu durumu bize yaşatıyor yaa pes dedim yani
üzülme canım geçecek inşallah hepsi, az daha kaldı sabır.
bu arada sen bana resimleri atacaktın haniat istersen de ekleyim foruma. kızlara süpriz olsun
İns Canim bugünleri de atlatcaz bunlarda biticek
Evet sana maille aticaktim Canim ama yüzüm görünsün istemiyorum bide gelinliğim baya dekolte gibi resimde utancam
tlf da duzenle resmi cnmm ya:) kafani kes gogusune kadarrr modeli gorsek yeter olur:))))))))))))))))))) cok merak ediyoruzz
Benim niye aklıma gelmedi ki
tlf da duzenle resmi cnmm ya:) kafani kes gogusune kadarrr modeli gorsek yeter olur:))))))))))))))))))) cok merak ediyoruzz
ebrumm tam ben sana arkadaşlık isteği yollayacaktım sen yollamışın baktım. kalp kalbe karşıymış
bu arada gelinliğine baktım süper bir gelinlik , bende seviyorum prenses etekleri güle güle giy canım
hadi yaaa:))))))))))))))) demek kalplerimiz birmis :))))))))))))) cok tesekkur ederim cnm benimmm onu giyinmek icin sabirsizlaniyoumm :) insallah o gunleri goruruzz ALLAH in izni ileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?