- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.541
Hayır Canim benim gelinliğin üstü öyle dedil gupurletide o kadar kocaman degil1044 olabilir mi canm etek uçları dantelli prenses model straplez :?
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır Canim benim gelinliğin üstü öyle dedil gupurletide o kadar kocaman degil1044 olabilir mi canm etek uçları dantelli prenses model straplez :?
İstanbul da canım, arkadaşlarım ona diktirdi istedikleri gelinliklerin aynısını dikti, abiye ve nişan kıyafeti de dikiyor..
Bende proviansın bu modelini diktiriyorum, diktirdiğim gelinlikçi eskiden akayda çalışıyormuş kendine moda evi açmış
Eki Görüntüle 395729
ayy cok guzelll .... istanbuldami moda evi ? bide abiye dikiyomu ?
hadi yaa ismini adresini versene cnm yaa kina icine elbise diktirmek istiyrum ben ama kumasi benden olucakk ? bi iletisim gecmek isterimmmmm moda evi ariyom bende
Çok hoş tatlım mutlulukla giy![]()
sonunda senin gelinliği buldum hayatım, seninki de çok güzel çok beğendimmoda evinin adresini mesaj atıcam birazdan görüşürsün, benim evime çok yakın zaten kumaşın senden olması sorun olmaz herhalde..
teşekkür ederim canım, pronoviansa gittim geçen sezonun modeliymiş yokmuş ben de diktireyim dedim..
teşekkür ederim hayatım, seninkini göremedim ama yok mu fotosu sende eklesen..
tesekkur ederim cnmm ilk denedigim gelinlikk hemen beyendim aldim :) dugune daha 6 ay vardiii o kadar cok mutluydumki icindee hopladim zipladim :)))))))))))) cok saol cnm yaaaa valla cok iyi olurr peki fiyatlari nasil ? bekliyorum adresi cnm yarin arar gorusurum hemennnn
Var tatlım bugün çektim resmini ama tlfondan kOyamadim siteye iPhone uygulaması yok sitede resimi görmüyor :44:
Bende evde değilim şimdi stres atayım diye Çeşme ye geldik pc almadım yanıma salı gunü gitcem eve o zaman eklicem anca![]()
olsun canım eminim çok güzeldir zaten, eklediğin de bakarım![]()
havuz yaka nası oluyo ebrucum.. benimde gelinlik kodum 978 kızlar orda pek belli olmuyo ama daha ışıltılı. ben sadelikten yanayım herzaman ama bazı arkadaşlarıma çok sade geldi. bende prenseslerdn çook istedim ve denedm kendime yakıştıramadm pek ama![]()
bu gelinlikte çok hoş yakın arkadaşım da bunu diktiriyo nası olcak merakla bekliyorumm bende :)) mutlulukla giy canm![]()
kızlar gelinlik giymek çook güzelm bi duygu dimi ne hissettiniz giyince?
yaa ebrucum aynen bende böyle düşünüyorm acaba sıcakta çok bunaltırmı ki. bende straplez istemiyorum bişey yapıcaz ama ona provada karar vericez buara onu düşünüyorum nası olsa diye :)senin gelinlik cok guzell gordum daha onceden biliyomm cnm bu resimdeki gibi olucak ama omuzlar bu kadar dusuk olmucak bide ilkk once kolsuz denicem beyenmezsemm kollu olucak provada belli olucakk Eki Görüntüle 395739 Eki Görüntüle 395740
eminim toz pembe falan çok hoş durur uçuş uçuş çokk yakışıcaktır canımm :)teşekkür ederim canım, üstündeki çiçeklere biraz renk vermek istiyorum, yavruağzı yada toz pembe aralara katayım diyorum..
senin modeli arıyorum şimdi![]()
kızlar gelinlik giymek çook güzelm bi duygu dimi ne hissettiniz giyince?
tesekkur ederim cnmm ilk denedigim gelinlikk hemen beyendim aldim :) dugune daha 6 ay vardiii o kadar cok mutluydumki icindee hopladim zipladim :)))))))))))) cok saol cnm yaaaa valla cok iyi olurr peki fiyatlari nasil ? bekliyorum adresi cnm yarin arar gorusurum hemennnn
yaa ebrucum aynen bende böyle düşünüyorm acaba sıcakta çok bunaltırmı ki. bende straplez istemiyorum bişey yapıcaz ama ona provada karar vericez buara onu düşünüyorum nası olsa diye :)
eminim toz pembe falan çok hoş durur uçuş uçuş çokk yakışıcaktır canımm :)