- Konu Sahibi rashabahar
- #9.581
iyi gecelerr kizlar bende yatiyorummmm oglen devam edelim sohbetee:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzel olurmu dersin valla yarin arasammi napsam kizla konussammm of kararsiz kaldim suan yaw:)
selam kızlar
nişanlımı gönderdim 3 gün önce...
bu sabahta çeyizlerim izmire yol aldı evde bişeyim kalmadı pek
dün kına ayakkabılarımı aldım işte burda
bakalım begenecekmisiniz gelincikler
hepinizi öperr hayırlı cumalar dilerim
Hayırlı olsun canım, çok vaktin var güzel güzel yerleşirsin inş.
Ayakkabıların da çok güzel, mutlu mutlu giy inş.
ebrucum bi akay gelini daha olmuş burda :)) buarada bugün beni akaydan aradılar. gelinlik ödemesinde taksitlendirme yapıyoruz geri kalan ücretinizi taksitlendirebilirzi isterseniz dedi bir de bursa koza davetiyeden %50 indirminiz var dedi. acaba bi tek bursa için mi geçerli kızlar size bi söyliyim dedim.
selam kızlar
nişanlımı gönderdim 3 gün önce...
bu sabahta çeyizlerim izmire yol aldı evde bişeyim kalmadı pek
dün kına ayakkabılarımı aldım işte burda
bakalım begenecekmisiniz gelincikler
hepinizi öperr hayırlı cumalar dilerim
Düğün şafağımız 71
Nikah şafağımız 33
Yanlız evde problem cıktı :2: doğalgaz-su ayrılmıyormuş kırık dökük istemiyolarmış evde ev sahibi de sorunluydu bizde kontratı iptal ettik paramızı geri verdi :2: cok moralim bozuukk ne güzel gönlüme göre bi yer bulmuştum nasip olmadı
2 gün önce benide aradılar cnm aynılarını söylediler.. davetiye işi iyimiş gidip bakıcaz bizde yakında.. bide kına elbiseme bakıcam akaydan o da %50 indirimli oluyorya inş beğenirim
iyi aksamlar kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzz safakk 64 :))))))))))))))))))))))))))))))))
Adaşim hoş geldin ben çok moralsiZim
Sen nasılsın ?
hosbuldukk adasimm (( neden morelsizsinn tatlimm ne olduu ????
Ahh kuzum yaa sonunda o uğursuz kadın ortalığı karıştırdı herkes birbirine girdi durumlar çok vahim
hadi cnmm ciddimisin yaa neler olduu kii ? nedenn karisti ortalikk konu neydii
Alış veriste yapmadığı kalmadı Canim ne dediysem kulp taktı ne beğendiysem ağız burun Kıvirdi o kadar sınır oldum ki sorma çorapli jartiyerin altına açık burunlu ayakkabı aldırdı ben başka yerlere bakcak diyince surat astı çok kötü yaa bu kadar kötü olamaz bı kadın nişanlım alıyor diye herseyi hiç bı yerde pazarlık yapmadık çok harcama olsun nişanlımla zora girelim diye
Bende bugün nişanlıma anlattım bugün yaptıklarını aramış kızmış falan bı daha konusumucaz onlarla falan dedi
Huzurumuzu kaçırdı sonunda uyuZ kadın
ayyy cnm yaaa((((((((((((( cok uzuldumm yani ne amaclaa bunu yapiyorki kayinvalidenn iyiki anlatmissin nisanlina iyi olmus annesini aramasii bu kadarda olmazki yaa((((((((((( ya ne diye karisirki su kayinvalideler anlamiyorummm ... birak istedigini alsin kiz.. alla alla valla allah yardimcn olsun cnmm cok uzuldumm
Bende çok moralsiZim bu kadar kötü olunmaz deli ediyo beni bana bi soz dedi msn den daha sonra söylerim yuh dieceksin terbiyesizlik diz boyu ben bu kadınla nası geçinirsem bilmiyorum