2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Beykoz da mı oturuyosun, bende Beykoz a gelin gidicem

ayy pardon, merhaba kızlar..
heycan yaptım birden cevapları okurken

Benim nişanımda evde oldu, hemde isteme kahve faslı, yüzüklerin takılması fotolar ikram filan hepsi bir arada. Öyle ki iki ayağımızı bi pabuca soktu ailem, ama yinede çok güzel geçti.
Seninde güzel geçer meliscim, merak etme sen keyfini çıkar..

Ah canim ah aynen dedigin gibi olacak iste iki ayagimiz bi pabuca sokulacak bundan yüzde yüz eminim. Ama insaAllah bizim de ni$animiz güzel gecer herseyeragmen. Keyfini cikarabilirim insaAllah :) Tesekkürler canim böylesi motive edici sözlere ihtiyacim vardi.

Çok iyiyim,
Bugün nişanlım gelcek beni görmeye..
Sen nasılsın, okuyorum biraz stres var gibi ama hepsi geçicek çok güzel günler seni bekliyoor..

ayy ne güzel canim benim yaa birlikte güzel zaman gecirirsiniz umarim

evet canim sorma düsünecelk organize edilecek alinacak oooo kadar cok sey var ki..

heyecanli oldugu kadar da manen yorucu günler geciriyorum..

su 26 gün cabucak gesinde hemencik türkiyeye gideyim istiyorum..

amin canim insaAllah güzel günler bizi bekliyordurz.. hepimizi :)

amin inşllah..
ablama gitmeyi düşünüyoruz, ailemin içine sokayım yavaş yavaş :)
Ben fazla gidemiyorum ama evlenince zaten gircem aralarına, o şimdiden alışsın..
Senin nasıl ailesiyle aran, alışma dönemi biraz sancılı geliyo bana sanki :26:

tabi ki canim iyi düsünmüssün damat bey alissin yeni ailesine :)

canim bizde karsilikli olarak sorun yok

ama onun dedesi ile önemli sorunlari var benimde kendi ablamla bazi sorunlarim var..
yani anladigin gibi karsilikli sorunlarimiz yok cok sükür canim
ama tabi kendi ailemizle olan sorunlar yetiyorda artiyor bize

konu nedir bilmiyorum ama düzelir inşllh canım.
bizim sorun olarak değil de, heycanlanıyorum konuşurken bazen saçmalıyorum ben, oda bize geldiğinde ter boşaltıyo garibim rahat değiliz pek kasılıyoruz ikimizde yani.. daha çok yeni gerçi alışcaz zamanla inşllah...

amin canim insaAllah :)

kesinlikleeee daha ilk zamanlariniz canim bu heyecanlar coook normal birazcik zaman gecsin bak nasil rahat rahat bül bül gibi öteceksiniz

Kızlar bende aranıza yeni katıldım :) Gerçekten çok başarılı bir topik olmuş Herkesin emeğine sağlık :) Adım Nurdan sakarya'da yaşıyorum 22 yaşındayım Hepinizle memnun oldum yorumları okurken herkesi çok içten buldum, bizde 2012 yılında nişanlanmayı düşünüyoruz. Rabbim herkesin ilişkisini Daim etsin.

Aramıza hoş geldin Nurdan

Çok tşk ederiz. Bizim topik bayağı bir kaynaştı biz farkında olmadan :)

Tabi bizi terk edenlerde oldu yani.. mesela konu sahibi bal böcüğümüz gibi ...
Allah tamamına erdirsin nurdan.. Hazırlıkların nasıl gidiyorr..

Arkadaşlar ben Eylül yada Ekim ayında nişan yapacağım .120 kişilik, Avrupa yakası için mekan öneriniz varmı ? beşiktaş , sarıyer arası olması tercih sebebidir .Teşekkürler şimdiden ..
bende 2012 gelini oluam daaa

Arkadaşlar ben Eylül yada Ekim ayında nişan yapacağım .120 kişilik, Avrupa yakası için mekan öneriniz varmı ? beşiktaş , sarıyer arası olması tercih sebebidir .Teşekkürler şimdiden ..
bende 2012 gelini olucam daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…