• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Nişanın hangi saatler arasında canım?Benim ki çok geç bitmişdi.8 de başladı gece 1 de bitti.Tabi o saatten sonrada hiç bir yere gidemedik.Zaten ertesi gün canımıniçi işe gitmişdi.

Bencede çok hoş duruyor.Nişanlığım bal köpüğü renginde olduğu için ben yaptırmamışdım ama normalde beğenirim.

Pzar günü gündüz 1 ile 5 arası olacak. O yüzden akşam çok vaktim olacak. Eve gidip hemen nişanlığı üzerimden çıkarmak da istemiyorum. Biraz tadını çıkarıyım diyorum. Ama hala istediğim gibi bi yer bulamadım.

Günaydın Kızlarrr

Davetiyelerimi aldımmm

Nişana çok az bir vaktim kaldı.

:18:

Heyecan full dimi tatlımmm ooff ya en güzel şekilde atlatsak inşş:69: nişandan sonrada eğlenebileceğiniz bi yere gidin şöle müzikli fln bizde gidicez arkadaşlarla ama neresi olduğunu bilmiorum arkadaşlarımız ayrlıyo süpriz yapıcaklarmış bize:91:

Pzar günü gündüz 1 ile 5 arası olacak. O yüzden akşam çok vaktim olacak. Eve gidip hemen nişanlığı üzerimden çıkarmak da istemiyorum. Biraz tadını çıkarıyım diyorum. Ama hala istediğim gibi bi yer bulamadım.

Oy oy oy o zaman çok iyi canım.Valla bölge olarak nerdesiniz bilmiyorum.Birde kalabalık mı istiyorsun baş başa mı?Ona göre fikir vermeye çalışayım elimden geldiğince.

aaa süper canim peki ne kadar ödedin maniküre?

boncuk taktirmakta süper fikir ya :61:

kuaförde mi gittin maniküre yoksa özel manikürcüyemi gittin?

20 günün kalmis ben türkiyeye gelmeden önce ni$anlanmis olacaksiiin :66:

9 TL ödedim. Hiç bir şey değil. Tırnakların iyi yumuşayınca hiç de canın acımıyor. boncuğu oje ile yaptı manikürcü kız . Benim kaşlarımı aldırmak için gittiğim yer yapıyordu ama ben hiç bütçe ayırmak istemiyordum. Gereksiz buluyorum. O yüzden yaptırmıyordum. Şimdi dedim bir yaptırayım bakim nasıl oluyor nişana hazırlık yani :) french de yaptır he :)

Oy oy oy o zaman çok iyi canım.Valla bölge olarak nerdesiniz bilmiyorum.Birde kalabalık mı istiyorsun baş başa mı?Ona göre fikir vermeye çalışayım elimden geldiğince.

Ya aslında ben baş başa istiyorum. Ama ablama kankime ayıp olur diye ses edemiyorum :S

9 TL ödedim. Hiç bir şey değil. Tırnakların iyi yumuşayınca hiç de canın acımıyor. boncuğu oje ile yaptı manikürcü kız . Benim kaşlarımı aldırmak için gittiğim yer yapıyordu ama ben hiç bütçe ayırmak istemiyordum. Gereksiz buluyorum. O yüzden yaptırmıyordum. Şimdi dedim bir yaptırayım bakim nasıl oluyor nişana hazırlık yani :) french de yaptır he :)

ka$larimi da uzatiyorum simdi zaten yaza dogru güzel bi sekil versinler diye :)

french yaptirayim diyorum bende evet.. ama bakalim o zaman kadar uzayacakmilar..

senin ni$anina 20 gün kalmis ni$andan önce tekrar yaptiracakmisin?

o zaman bende trye gidince ilk müsait oldugum anda yaptiririm.. ni$ana kadar durur umarim :))

ka$larimi da uzatiyorum simdi zaten yaza dogru güzel bi sekil versinler diye :)

french yaptirayim diyorum bende evet.. ama bakalim o zaman kadar uzayacakmilar..

senin ni$anina 20 gün kalmis ni$andan önce tekrar yaptiracakmisin?

o zaman bende trye gidince ilk müsait oldugum anda yaptiririm.. ni$ana kadar durur umarim :))

Yok hemen yaptırma meliscim

French çabuk bozuluyor. 1 gün önce yaptırsan yeter.

Nişandan 1 gün önce yaptıracağım akşam eve gelip yatacağım. Ertesi gün sabah erkenden kuaföre saç için gideceğim. Bende uzattım kaşlarımı ama dayanamadım aldırdım. Tam istediğim gibi olmadı ama idare eder. Sarımsak süreceğim bir süre çabuk uzasın diye

SeLaamm kızLaaar...off bi an önce atLataLımm yaa şu nişanLarı rahat rahat sohbet edeLim bana geLioLar stresten yahuuu =)

Yok hemen yaptırma meliscim

French çabuk bozuluyor. 1 gün önce yaptırsan yeter.

Nişandan 1 gün önce yaptıracağım akşam eve gelip yatacağım. Ertesi gün sabah erkenden kuaföre saç için gideceğim. Bende uzattım kaşlarımı ama dayanamadım aldırdım. Tam istediğim gibi olmadı ama idare eder. Sarımsak süreceğim bir süre çabuk uzasın diye

canim frenchi mi sadece bir gün önce yaptirayim yoksa tam manikür mü ?

yok ben alisigim bi kalin bi ince kasa :) adet oluncada almiyorum cünkü..

aman koyverdim gitti zaten kendimi bu aralar kendime degilim ben..

Ya aslında ben baş başa istiyorum. Ama ablama kankime ayıp olur diye ses edemiyorum :S

Ben baş başa gidin derim.Bizim oralara yakın olsan çok tavsiyem varda değilsin işde :( Kimseyede ayıp olur o gün öncelikli olan sensin ve herkes anlayışla karşılıyacakdır.

Benim düğünüm 1 ile 5 arasında mesela ben düğün sonrası olduğu için kalabalık istiyorum kuzenler arkadaşlar hepsi olsun.Hiç eve gitmiyelim :9:

SeLaamm kızLaaar...off bi an önce atLataLımm yaa şu nişanLarı rahat rahat sohbet edeLim bana geLioLar stresten yahuuu =)

Geçiyor geçicek hiç merak etme şekerim.Bak sonrasındada düğün telaşı başlıcak.Az bir zaman sonra sevdiklerinizde nişanlım diye bahsediceksiniz daha sonrasında da eşim.Mutluyum,mutlusunuz,mutluyuz:nazar::nazar:

canim frenchi mi sadece bir gün önce yaptirayim yoksa tam manikür mü ?

yok ben alisigim bi kalin bi ince kasa :) adet oluncada almiyorum cünkü..

aman koyverdim gitti zaten kendimi bu aralar kendime degilim ben..

Meliscim

Kuaföre manikür için gidince french zaten yaptırıyorsun. Oje sürelim mi diye soruyorlar. French istiyorum dersin. Nişandan 1 gün önce git. ikisini birden yaptır :)

Geçiyor geçicek hiç merak etme şekerim.Bak sonrasındada düğün telaşı başlıcak.Az bir zaman sonra sevdiklerinizde nişanlım diye bahsediceksiniz daha sonrasında da eşim.Mutluyum,mutlusunuz,mutluyuz:nazar::nazar:

İnşşşşş....Allah'ım duy sesimiii noLuuuuurrrr...artık oLsun bitsin hersey geçsin zamaaaannn...

Heyecan full dimi tatlımmm ooff ya en güzel şekilde atlatsak inşş:69: nişandan sonrada eğlenebileceğiniz bi yere gidin şöle müzikli fln bizde gidicez arkadaşlarla ama neresi olduğunu bilmiorum arkadaşlarımız ayrlıyo süpriz yapıcaklarmış bize:91:

Benim nişanım zaten salonda olacak. Çalgılı çengili daha gerek duymuyorum eğlenceli bir yere. Kahve içmeye giderim. Tavla bile oynarım. Biraz yürüyüş yapmak isterim. Belki de sonrasında sadece romantik bir dans hepsi bu :)

İnşşşşş....Allah'ım duy sesimiii noLuuuuurrrr...artık oLsun bitsin hersey geçsin zamaaaannn...

Geçiyor hayırlısıyla.Ne demişler geç olsunda güç olmasın.

Gerçi biz o kadar hızlı ilerledik ki ben nasıl geçiyor anlamıyorum.Şimdide ev eşya telaşı başladı allahım yardımcımız olsun.

Benim nişanım zaten salonda olacak. Çalgılı çengili daha gerek duymuyorum eğlenceli bir yere. Kahve içmeye giderim. Tavla bile oynarım. Biraz yürüyüş yapmak isterim. Belki de sonrasında sadece romantik bir dans hepsi bu :)

Benimkide çalgılı çengili oldu :9: O yüzden sonrasında tek istediğim uyumakdı :60:

Ama erken olsaydı.Bizim oralarda çınaraltı var çamların arasında denize bakan ağaçdan masaları olan bir yer oraya gitmek isterdim kahve içmeye başbaşa sakin oluyor.Yada mihribat korusuna,hidiv kasrına,vsvs.

pink canim tamam öyle yaparim o zaman :))

kizlar benim ni$anim evde olacak insaAllah..

hersey o kadar stresli olacak ki sanirim aksam üstü bi yere de cikamiycaz..

o yüzden ben düsünüyorum ki tek katli bi pasta yaptirayim üzerine isimlerimizi yazdirayim..

mutfakta gencler toplanir pastamizi keser fotograf cekiliriz...

of kizlar of cok stresli seyler bunlar..

hele de aile ici sorunlar olunca insanin burnundan getiriyolar resmen..

pink canim tamam öyle yaparim o zaman :))

kizlar benim ni$anim evde olacak insaAllah..

hersey o kadar stresli olacak ki sanirim aksam üstü bi yere de cikamiycaz..

o yüzden ben düsünüyorum ki tek katli bi pasta yaptirayim üzerine isimlerimizi yazdirayim..

mutfakta gencler toplanir pastamizi keser fotograf cekiliriz...

of kizlar of cok stresli seyler bunlar..

hele de aile ici sorunlar olunca insanin burnundan getiriyolar resmen..

Senin yerinde olsam kırmızı çift kapli içinde ikinizinde resminin olduğu çok hoş bir pasta yaptırırdım.
Aile arasında da kesersiniz pastanıızı Salonda olmuş gibi. üzerinde maytaplar ile çok hoş oluyor. Birinde görmüştüm.

Geçiyor hayırlısıyla.Ne demişler geç olsunda güç olmasın.

Gerçi biz o kadar hızlı ilerledik ki ben nasıl geçiyor anlamıyorum.Şimdide ev eşya telaşı başladı allahım yardımcımız olsun.

Rabbim bize de nasip etsin o günleri inş.

Senin yerinde olsam kırmızı çift kapli içinde ikinizinde resminin olduğu çok hoş bir pasta yaptırırdım.
Aile arasında da kesersiniz pastanıızı Salonda olmuş gibi. üzerinde maytaplar ile çok hoş oluyor. Birinde görmüştüm.

Canim bizim sülale muhafazakar muhtemelen kadinlar ayri odada erkekler ayri oda da oturacak gencler de bayan olanlar benim odama sIkisacak :9: erkekler balkonlara dagilirlar sigara icebilmeleri icin :47: yüzükler takilinca herkes bi odaya toplanir fotograflar cekilir sonra ikramlar yapilir sonra azicik ortalik duruldugu zaman ve belki de bi kac misafircikler gittigi zaman :9: gencleri mutfaga cagirip pasta keseriz diye düsündüm..

En basta yüzükler takildiktan sonra disarlarda bi yere gideriz diye konusmustuk. Ama durumlar coook karisik. O yüzden evde pastamizi keseriz yeter yani.

Ama pastanin süsüne gelince iyi fikir resimli kalpli filan :69:

Back