Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide çalgılı çengili olduO yüzden sonrasında tek istediğim uyumakdı
Ama erken olsaydı.Bizim oralarda çınaraltı var çamların arasında denize bakan ağaçdan masaları olan bir yer oraya gitmek isterdim kahve içmeye başbaşa sakin oluyor.Yada mihribat korusuna,hidiv kasrına,vsvs.
ayy pardon, merhaba kızlar..
heycan yaptım birden cevapları okurken![]()
pink canim tamam öyle yaparim o zaman :))
kizlar benim ni$anim evde olacak insaAllah..
hersey o kadar stresli olacak ki sanirim aksam üstü bi yere de cikamiycaz..
o yüzden ben düsünüyorum ki tek katli bi pasta yaptirayim üzerine isimlerimizi yazdirayim..
mutfakta gencler toplanir pastamizi keser fotograf cekiliriz...
of kizlar of cok stresli seyler bunlar..
hele de aile ici sorunlar olunca insanin burnundan getiriyolar resmen..
Benim nişanımda evde oldu, hemde isteme kahve faslı, yüzüklerin takılması fotolar ikram filan hepsi bir arada. Öyle ki iki ayağımızı bi pabuca soktu ailem, ama yinede çok güzel geçti.
Seninde güzel geçer meliscim, merak etme sen keyfini çıkar..![]()
konu nedir bilmiyorum ama düzelir inşllh canım.
bizim sorun olarak değil de, heycanlanıyorum konuşurken bazen saçmalıyorum ben, oda bize geldiğinde ter boşaltıyo garibimrahat değiliz pek kasılıyoruz ikimizde yani.. daha çok yeni gerçi alışcaz zamanla inşllah...
Kızlar bende aranıza yeni katıldım :) Gerçekten çok başarılı bir topik olmuş Herkesin emeğine sağlık :) Adım Nurdan sakarya'da yaşıyorum 22 yaşındayım Hepinizle memnun oldumyorumları okurken herkesi çok içten buldum, bizde 2012 yılında nişanlanmayı düşünüyoruz. Rabbim herkesin ilişkisini Daim etsin.