- Konu Sahibi bal_bocegi
- #6.281
günaydın kızlar nasılsınız.
dün aksam annemle günlük yemek takımıma baktık.
24 parça 78 tl.ben 2 tane alıp 12 kişilik yapcam.düz tabaklarını hem 5 çaylarında kullanırım hemde kahvaltıya yaşça büyük misafirim geldiğinde.
şu düz renkli tabaklardan baktık.onların sadece düz servis tabagını alcam.6 kırmızı 6 siyah düşünüyorum.onlara uygunda zeytinlik alcam.
kırmızı siyah beyaz kahvaltılık kaselerimde var zaten böle yukardan kulplu.bu şekilde kahvaltı seti gibi yapmayı düşünüyorum.ortaya kahvaltı koymaya küçük kahvaltılık kaselerde alcam tane yıldızlı kalpli yamuk yumuk şeylerdeno düz tabaklarda tanesi 3 tl.12 tanesi 36 tl.
işte zeytinlikleri ortaya koymaya kaseleri hepsi max 60 tl olur.
teflonlarımı baktık.
biz yıllardııırrrr papilla mı ne onu kullanıyoruz evde.tabiki bi cem kadar kaliteli deil ama teflon yani eninde sonunda bozuluyo.evdekiler hiç bozulmadı 4-5 sene olmuştur fazla bilebende onlardan alcam.maddiyat da ona yetiyo zaten.
1 küçük pilav tenceresi (4-5 kişilik falan)
1 büyük pilav tenceresi (bu hem kalabalık misafirler için pilav tenceresi hemde bazen sebze yemekleri için falan kullanılabilir derinliğide güzel çünkü)
1 balık tavası
2 boy tava
1 yumurta tavası
1 krep tavası
hepsi 100 tl yi geçmiyo.
günlük çatal kaşık bıçaklarımda o baktıgım yerde kepçesi kevgiri vs 100 ü geçmiyo.ben istoçtan alcam gerçi orda daha uygundur.
baska ne baktıımmmmm![]()
tezgah üstü kavanoz 2 büyük 2 küçük alcam.benim dolabımın kullanım alanı bi hayli var ben tezgahın üstünü bomboş seviyorum bi de.çay şeker tuz kahveden kalanı kiler raflarına koycam.plastik alırım onlara.
baharatlık içinde baharat takımı almicam agzı vakumlu güzel cam kavanozlar var minik minik.
onlardan alcam 6 tane falan.
işte böle bi fiyat arastırması yaptık da ay sonu alcaz bunların hepsini.
geriye çok şükür bişi kalmıyo gibi.
sadece bıçak setim ve ıncık gıncıklarım kalıyo.he bide ay sonu yemek takımımla kullanmaya masa örtüsü runner peçete yüzüğü bilmem neyi varya öle takımlardan alcam.60 tl hepsi kargo kendisine aitbi bayan satıyo facede.
ay ne çok yazmışım![]()
Ne güzel yazmışsın canım allah kolaylık versin bende bir pdf formatında çeyiz listesi var eksik yazanlar var ama aldıkça ekliyorum paylaşabilirm işime yarar dersen canım