- Konu Sahibi bal_bocegi
-
ewet çok ilginç dimi :)) benm abimle nişanımın arası 1 ay.o geçen mayısta nişanlandı aralıkta ewlenceklerdi hala ewlenemedıler bizde normalde bu yaz ewlencktk ama abim daha ewlenmediği için bu kdar uzadı cnm..
evet daha erkenmişolsun hayırlısı:92:nişanlılığı biraz uzun tut bence
19 biticekcok erken ama bakalım neler olcak :82:
inş kızlar acele etmıorum zaten de işte afedersinz suyu çıkıo ..herkes soruo zaten düğün ne zmn diyenişan hazırlıkları ne alemde pekiii
mayıs başı eve badana yapılcakmayısın sonuna doğru kıyafetimi alcam.
yani bu ay çıksın herşeyi mayısta halletcem.hazirana bişey bırakmicam.hazirana sadece ev temizliği börek çörek bırakcam
benim nişan evde olacağı için 1 ay öncesinden hazırlık yeterli
bizimde evde olmştu ,sizinde söz nişan bi arada mı oluo? allah yardmcnz olsun çok güzel heyecanlarkıyafete karar werdn mi pekii
evet canım söz-nişan birlikte olcak allahın izniyle
kıyafete karar verdim.model renk alacagım yer belli.
petrol mavisi,
sadece göğüs altında taşları var,göğüs altında tüllerle bollaşıyo yerlere kadar
üstünede abiyenin kendi bolerosunu giymicem.tüllü dantelli bolero diktircem.
türban modelimde belli
ayakkabıda göğüs altındaki taşların renginde olcak ne dyolar o renge bilmiyorum gri gibi oluyoya
anladm cnm çok şık olucaksn deseneeebencede dantel bolerolar daha guzel duruo dıeri elbısenin şıklığını kapatırdı .. allah mutlu huzurlu etsin inş,allah tamamına erdirsn
dantelin içinde astar gibi bişey olcak tabi kollarım görünmesin diye
sağol canım çok teşekkür ederimmmhepimizin inşallah
Oyy inanamıyorumm bende biann kimsee yazmıycak sanmıştımhoş geldiniz kızlarrrrr
23 yaşında canm.onun askerligi işi falan tamam oldugu için aileside sıkıştırıyo bizi artık nişanlanın diye
Mervemm hoşgeldinn, Eclipse, gzmus, naz-naz, zozo123 hoşgeldinizz kıslarrrrrr
Keisn tarihi belli olan varmıı canlarrr ilk sayfayaa ekliyelimmmm
benim 23 haziran doğum günüm düşünüyoruzzz:82:
ne güzelllllbenm daha belli diil
Bizimde kesin değil ama öyle olsun istiyoruzz balımm, nişanda hazirna dedik ama yetişmiycek eylüle kaldı:26:
Canım okuduklarımdan 1 senedir nişanlısın evlenmek için abini beklediğini anladım doğrumudur ??
ewett aynen öylee cnm beklemedeyz bakalm..ztn acelem yok seneye uygundur benm için.her işte bi hayır vardır dıorum dha küçüğm zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?