- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.981
şu anda bakıyorum zatentmm canım tavsiyelerini kesinlkikle kulak arkası etmicem çok sağol
![]()

makine de falan yıkayabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda bakıyorum zatentmm canım tavsiyelerini kesinlkikle kulak arkası etmicem çok sağol
![]()
ben çok pişmanım açık kahve halı aldığım için 7 ayda 3 kez yıkamaya yolladım yeni kilim gibi bişey alacağım
![]()
makine de falan yıkayabilirim![]()
ben zaten mutfagıma siyah,içerisinde belki kırmızı gri çizgileri falan olan bişey almayı düşünüyodum![]()
kilim kullanıyoruz şimdi biz evde çok kolay temizliğe baslarken at makinaya temizlik bitince al biraz kurusun ser ohh mis.güzel kilimler var hemde çok ucuz
evet canım öylede olabilir tabi.evinin resimlerine baktım herşeyin harikaaaa.çok güzel çok zevklisin maşallah![]()
slm kızlar bugun nettee buldum gelinciye gddim gelinliklerini çok begenmiştim tam aradıgım model vardı orda giddim karı koca calısıyorlar kadın kendi dikiyomus aslında orda bi cok magzada dikilio ama bnim aklımda ora var die oraya giddim bna iki modeli birleştirip dikicek 3 ayda dikerim dedi ve 1milayara dikiceni söyledi benim aklımı karıstıran su 1 milyara gelinlik cok ucuz geldi acaba şimdi erken sezon diemi yada kumasımı kötü kumas gelinliklerde en ii kumasın fransız kuması oldunu oldu biliyorum sordum baktırdıda fransızmı dedim ewet dedi tabi bn iimi kötü pek anlamadm için bişe diyemedim aslında 1milyar cok cok ii fiyat ya kuması kötü olursa die korkuorum kadın bana sade bi model istedim için öle oldugunu söyledi bana yardım edin lütfen haftaya gdicez kaynamam felan bakıcaz![]()
Kızlarrr Bernardo'nun sitesinden fform doldurdum evlilik fuarına davetiye veriyor ücretsiz.. Hadi beraber gidelim.. Hem tanışmış oluruz hem de evimize yeni ciciler bakarız![]()
Baba evindeyim ama misafirim artik.
Annem gözyaslarini sakliyor benden usul usul agliyor,
Babamin yüzü gülsede, içi kan agliyor.
Misafirim artik, esyalar kutulara yerlesiyor, odam hala gidecegimi kabullenemiyor. Gidiyorum ben baska yuvanin di$i kusu olmaya.
Cok özlicem burayi, burada gülmeyi, burada aglamayi..
Gidiyorum ben, düzeninin kendimizin belirledigi kocaman bir eve,
Orada ben yokum, biz variz. Artik iki kisi için yasayacagim.
Içim aciyor, belli etmesemde koyuyor bana gidisim.
Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden.
Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..
Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..
HO$CAKAL BABA EVIM..![]()
kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum. dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.
Günaydın, iyi haftalar herkese...
Hayırlı olsun, Allah içine sindirsin inşllah. Bende sordum bu fiyata dikiyorlar sade modelleri iyi ama öyle çok ucuz denilecak kadar değil, hangi semtten baktın? onu merak ettim, oda farkettiriyodur biraz :44:
Süperr, şartlar uyarsa ben gelirim..
Bybyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Düğünde lüks olmayarak nerden baksan 20 bin masraf olur, birde 20 bin kredi borcu varmış ve en önemlisi de ödeyip bitireceğine inancı yok!!
Güzelce konuşun hesap kitap yapın, biraz toparlıcaksa gayret edecekse tamam ama o gayreti göstermeye niyeti yoksa geçiştirmeye çalışacaksa bidaha düşün bence evlenmek için.. :26:
Kızlarrr Bernardo'nun sitesinden fform doldurdum evlilik fuarına davetiye veriyor ücretsiz.. Hadi beraber gidelim.. Hem tanışmış oluruz hem de evimize yeni ciciler bakarız![]()
Eki Görüntüle 331964 Eki Görüntüle 331964
kaç kere ekledim bilmiyom
örtümü aldım kızlar.ama komple pullu üstü.pullar gümüş ve siyah renkli,yastıklardaki pullarda komple.örtüde beyaz kadife.200 tl ye aldım![]()
çok güzelmiş canım yaa güle güle kullan cokda ucuza almıssın bn 450 ye aldım yatak örtümü
Doğrudur, tv de izlemiştim geçen senelerde organizasyon ağırlıklı olduğunu hatırlıyorum.slm,
ben gidenlerin görüşlerini almıştım açıkçası çok pahalı ürünler varmış, daha çok gelinlik firmaları, organizasyon firmaları, balayı için tur acentaları falan doluymuş ve hepsi yüksek fiyatlı olanlarmıi, pek birşey alamıyormuşsun yaniyalnız fikir edinmek için gidilebilir. Ne bileyim bir gelinliğin farklı bir işlemesini görürsünüz kendi terzinize tarif edersiniz gibi....benim hazırlıklarım bitti sayılacağı için ben gitmeyeceğim alacağımı aldım zaten:) gideceklere keyifli vakitler diliyorum...
örtümü aldım kızlar.ama komple pullu üstü.pullar gümüş ve siyah renkli,yastıklardaki pullarda komple.örtüde beyaz kadife.200 tl ye aldım![]()