• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızlaaarr,
Esmacım geçmiş olsun adama bişey olmadıysa salla gitsin önüne baksaymış ne düşünüyon :1:
Ayrıca senin düğün günün alınmış aylardır belli onlar kendilerini ayarlasınlar, hemen iş başı yapmanı isteyecek halleri yoktur herhaldee..

merve, tugce neeone düğün günleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, çoook güzel geçsin inşllh..
böcüğüm senin salon tutulmuşmuydu :26:

bizde dün nişanlımla kiralık ev baktık netten bi tane beğendik eşyalarımızı yerleştirdik hayal kurduk öyle çok güzeldi :16: o ev tutulmaz o zamana inşallah, Allahım bize nasip ett amiin.. :31:

günaydın kızlarrrrrrr.
benim nikan tarihiimm tahminen 9 mayıs veya 10 mayıs olur.
kınam 6 mayıs.7 mayıs veya 8 mayısda burdan çıkarız biz orduya gitmek için.kınamla düğünümün arasında olcak yani nikah.onu da artık yılbasından sonra benimki arastırsın gitsin belediyeye ne gerekiyosa sorsun

Nikah işLemLeri tek başınıza oLmuo..Beraber gitmeniz gerekio ben sormuştum beLediyeye hatta detayLı yazmıştım buraya da..Bizim için Şubatta başvurmanız gerekLi dedi beLediye o yüzden bekLemedeyiz...

mrb kızlarr..benim daha ne nişan tarihi belli ne düğün ..ortada bi isteme muhabbeti var ama seneye diye konuşuyoruz hepp..bakalımm inş. bu kış isteme olucak daha ..uff beklemek zor geliyo ama yinede zaman çabuk geçiyo

Günaydın kızlaaarr,
Esmacım geçmiş olsun adama bişey olmadıysa salla gitsin önüne baksaymış ne düşünüyon :1:
Ayrıca senin düğün günün alınmış aylardır belli onlar kendilerini ayarlasınlar, hemen iş başı yapmanı isteyecek halleri yoktur herhaldee..

merve, tugce neeone düğün günleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, çoook güzel geçsin inşllh..

bizde dün nişanlımla kiralık ev baktık netten bi tane beğendik eşyalarımızı yerleştirdik hayal kurduk öyle çok güzeldi :16: o ev tutulmaz o zamana inşallah, Allahım bize nasip ett amiin.. :31:

Yok cnm tutulmadı henüzz, yer bakıyoruzz bu haftasonu belli olcak sanırımm, o yüküde kaldırsak omuzlarımızdan iyi olcakktı.

Günaydın kızlaaarr,

ahh esram yaa birazcık gamsız olsam keşke ama bizim düğün 02 haziran da olucak tatili temmuzda düşünüyorduk ama şimdi hepsi alt üst oldu moralim bozuldu keyfim kaçtı acil B planı isticem patronumdan bakalım ne diyecek inş. iyi bir çözüm bulur yaa :/ yoksa çok üzülürüm insanlarla bazı konularda yüzgöz olmayı hiç sevmiyorum

günaydın kızlarrrrrrr.
benim nikan tarihiimm tahminen 9 mayıs veya 10 mayıs olur.
kınam 6 mayıs.7 mayıs veya 8 mayısda burdan çıkarız biz orduya gitmek için.kınamla düğünümün arasında olcak yani nikah.onu da artık yılbasından sonra benimki arastırsın gitsin belediyeye ne gerekiyosa sorsun

hayırlısı olsun inş. mervem

Günaydın kızLar...Çeyiz konuma yeni şeyLer ekLedim bakmak isteyen varsa buyursun (:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...enin-ceyiz-icin-aldiklari-5.html#post21797923

bakmaz mıyız tatlım iyi ki eklemişsin nerde hareket orda bereket :)

Nikah işLemLeri tek başınıza oLmuo..Beraber gitmeniz gerekio ben sormuştum beLediyeye hatta detayLı yazmıştım buraya da..Bizim için Şubatta başvurmanız gerekLi dedi beLediye o yüzden bekLemedeyiz...

bizim düğün haziranda ya biz ne zaman başvursak ki ? bi de istediğimiz tarihe mi veriyorlar??

ahh esram yaa birazcık gamsız olsam keşke ama bizim düğün 02 haziran da olucak tatili temmuzda düşünüyorduk ama şimdi hepsi alt üst oldu moralim bozuldu keyfim kaçtı acil B planı isticem patronumdan bakalım ne diyecek inş. iyi bir çözüm bulur yaa :/ yoksa çok üzülürüm insanlarla bazı konularda yüzgöz olmayı hiç sevmiyorum

hayırlısı olsun inş. mervem

bakmaz mıyız tatlım iyi ki eklemişsin nerde hareket orda bereket :)

bizim düğün haziranda ya biz ne zaman başvursak ki ? bi de istediğimiz tarihe mi veriyorlar??

Canım ya senın oturdugun ya da nişanlının oturdugu yere bagLı belediyeyi ara sor onlar sana bilgi verir...istedigin tarihe ALıosun nikah gününü ama tabii ki o tarih boşsa uygunsa başka nikah yoksa sana verıoLar..

Gözün aydın canımm =) Hangi saLonu tuttunuz?

HayırLısı oLsun snn için de =)
ümraniyede aynı salonda olcak ikiside çok hoşuma gitti çünkü:16::16:
sağolasın mervem

inş. iyi bir iş bulursunuz funda da sende zamanla hepsini yaaprsınız ama gerçekten çok az bir zaman kaldı gibi geliyor bana eskiden sayardım daha bir sene var oooo derdim ama hemencik geçti zaman..

Ya konu öle degil Fundam yaa

Bizim patronun kızkardeşi ve kardeşinin eşi burda çalışıyor
bizim patron konya ya düğüne gidicekmiş otomatik olarak şimdi onlar da gidicekmiş patronla
konuşuyoduk lafın arasında dedi 7-8 temmuzda düğün var konyaya gidicez dedi.
bende dedim o tarihte ben yokum balayında olucam bende gidicem köye fln dedim öle havada kaldı

hadi hayırlı olsun allah tamamınA erdirsin inş.

Slm,

Hayırlı Olsun inş.

Teşekkür ederim :)

Daha belediyeden gün almadık. Tek başıma yapabilir miyim kızlar işlemleri ve neler istiyorlar, hangi belgeleri istiyolarlar bilginiz var mı?

tek başına hiç bir nikah işlemini yapamazsın nişanlınla birlikte gitmeniz gerekiyor[/QUOTE]

Günaydın kızlaaarr,

saol canım biz aynı gün yapmıcas herşeyin ayrı yeri olsun istiyorum 1hafta önce nikah yapıp arkadaşlarla eğlenceye gitces...ikimizde bembeyaz olcas o beyaz pant tshirt ben beyaz mini etek üst olcam duvak gibi bişe takmayı düşünüyorum:16::16:

Sizin düğün ne zaman ki Şubat'ta başvurmanız gerekiyor?

esma sen düğünün peşinden tatile gitsen olmuyo mu.haziradada havalar güzel oluyo kii

ya mervem bizim düğün normalde Temmuzda olacaktı nişanlım ben haziranda tatile gitmem düğün fln da yapmam o tarihe diye tutturdu..
bende ikna ettim dedim ki o tarihte herkez köyde oluyor biz izinlerimizi kullanmayız hemen iş başı yaparız. Temmuzda gideriz tatile dedim.
o da dedi ki 7-8 Temmuz da düğün var köyde arkadaşımın bir de bi tane akrabasının dedi işte..14-15 inde de var 6.sında yola çıkarız akşama düğünde oluruz..15i gecesi de dönüş için yola çıkarız 6 saatlik yol zaten sabah işe gideriz ilk gün biraz yorgun geçer die konuştuk öle artık dönemem Nişanlım olmazsa dersin ben Temmuza kadar çalışırım o zaman dersin dedi. yani ayarlamazlarsa işten çıkarsın dedi bende tmm dedim. aldığım 750 lira maaaş kaybedicek çok bir şeyim yok yani.. nişanda da böyle oldu aklıma gelince çok kızıyorum Muhasebeci çıktı tatile gitti benim nişanımın haftası C.tesi günü saat 3 olmuş ben hala işteyim gidicem diyorum patronum gidemezsin diyor..Pazartesi oldu kalkamadım yorgunluktan akşamda erken yatmama rağmen 10 kere aradılar hadi gel işe die aynı şekilde mağdur olmak istemiyorum. En iyisi konuşmak belki ayarlama imkanları olur..

Canım ya senın oturdugun ya da nişanlının oturdugu yere bagLı belediyeyi ara sor onlar sana bilgi verir...istedigin tarihe ALıosun nikah gününü ama tabii ki o tarih boşsa uygunsa başka nikah yoksa sana verıoLar..

Aradım onları Allahın Krolarıııı

Günaydın kızlaaarrrrr

Yok cnm tutulmadı henüzz, yer bakıyoruzz bu haftasonu belli olcak sanırımm, o yüküde kaldırsak omuzlarımızdan iyi olcakktı.

İnşallh istediğn zaman boş seni bekliyodur canımm.. :)

İstediğin gibi izni sonradan yaparız demişse net bi şekilde tekrardan konuş ve kıvırma payı bırakma onlara :47:
Ama düğünden hemen sonra tatil daha mantıklı bence, hem tatilde dinlenir hemde biraz evde durur alışırsın. Haziranda sıcak olur zaten niye temmuz istiyosun ki..

esma sen düğünün peşinden tatile gitsen olmuyo mu.haziradada havalar güzel oluyo kii

Aynen

Bende dün aradım belediyeyi, ocakta başlıyo dedi, 19 mayıs için ilk hafta gelin yerinizi ayırtın dedi kız.. Evrakları sonradan yaptırıp götürüyormuşuz :61::61:

ya mervem bizim düğün normalde Temmuzda olacaktı nişanlım ben haziranda tatile gitmem düğün fln da yapmam o tarihe diye tutturdu..
bende ikna ettim dedim ki o tarihte herkez köyde oluyor biz izinlerimizi kullanmayız hemen iş başı yaparız. Temmuzda gideriz tatile dedim.
o da dedi ki 7-8 Temmuz da düğün var köyde arkadaşımın bir de bi tane akrabasının dedi işte..14-15 inde de var 6.sında yola çıkarız akşama düğünde oluruz..15i gecesi de dönüş için yola çıkarız 6 saatlik yol zaten sabah işe gideriz ilk gün biraz yorgun geçer die konuştuk öle artık dönemem Nişanlım olmazsa dersin ben Temmuza kadar çalışırım o zaman dersin dedi. yani ayarlamazlarsa işten çıkarsın dedi bende tmm dedim. aldığım 750 lira maaaş kaybedicek çok bir şeyim yok yani.. nişanda da böyle oldu aklıma gelince çok kızıyorum Muhasebeci çıktı tatile gitti benim nişanımın haftası C.tesi günü saat 3 olmuş ben hala işteyim gidicem diyorum patronum gidemezsin diyor..Pazartesi oldu kalkamadım yorgunluktan akşamda erken yatmama rağmen 10 kere aradılar hadi gel işe die aynı şekilde mağdur olmak istemiyorum. En iyisi konuşmak belki ayarlama imkanları olur..

Düğünler varmış hııı anladım, eğer ayarlamassalar evlilik sebebiyle çık bari, orda bir seneyi doldurduysan tazminat alırsın.. :23:

5 Mayıs'ta canım...

Biz de sırf baLayı için düğünü Haziran sonu Temmuz başı düşünüoduk sonra aiLeLer dedi o zamanLarda düğün yaparsanız kimseyi buLamazsınız herkes tatiLde oLur...O yüzden mayısın 5i uygundu saLon o zamana tuttuk...Ben nişanLıma düğünü yaparız tatiLe temmuz gibi cıkarız izinLeri o zaman aLırız demıstım o da ben dınLenmek isterim düğünden snra hemen gideLim baLayına dedı...Zaten bu sene tatiL yaptık bodruma gıttık...haziran-temmuzda da haftasonu kaçarız biyerlere dedı..öLe anLaştık yanii =)
Esmam sende işyerine tavrını koy boşver madem nişanLın da destekLio seni...Seni kaybetmek istemıoLarsa zaten sana yardımcı oLucakLardır...Ama baktın işi yokuşa sürüoLar dedıgın gibi o paraya bosuna kendini üzme orda...

5 Mayıs'ta canım...

Biz de sırf baLayı için düğünü Haziran sonu Temmuz başı düşünüoduk sonra aiLeLer dedi o zamanLarda düğün yaparsanız kimseyi buLamazsınız herkes tatiLde oLur...O yüzden mayısın 5i uygundu saLon o zamana tuttuk...Ben nişanLıma düğünü yaparız tatiLe temmuz gibi cıkarız izinLeri o zaman aLırız demıstım o da ben dınLenmek isterim düğünden snra hemen gideLim baLayına dedı...Zaten bu sene tatiL yaptık bodruma gıttık...haziran-temmuzda da haftasonu kaçarız biyerlere dedı..öLe anLaştık yanii =)
Esmam sende işyerine tavrını koy boşver madem nişanLın da destekLio seni...Seni kaybetmek istemıoLarsa zaten sana yardımcı oLucakLardır...Ama baktın işi yokuşa sürüoLar dedıgın gibi o paraya bosuna kendini üzme orda...

desteğin için sağol fundammm seninle gelinlik bakmaya gidicezz daha planlarım var ama vakit ayıramıyorum

esmacım evet sen bastan söyle konuş açık açık.hee kıvırdılar möıı hiç bozuntuya verme.onlara ayak uyduruyomuş kabul etmiş gibi davran.işten çıkacagın zamanda 10 gün önce söle ver çıkışını kendileri bilir tecrübelisin vee işsiz kalmazsın üzülme tatlım sen boşverrrr.allah büyük.

bu arada esracım mayıs için ocagın ilk haftası gün alınması gerekiyomuş demişsin.
bende nişanlıma sölimde bi ara ugrasın belediyeye.günü alıyoruz evrakları sonra götürüyoruz iyi bari yaaaa.biz evrakları artık esya almaya gidince ancak tamamlarız nisanda yani.ama daha önce olması gerekir derlerse hem evimi görmeye gitmiş olurum nikah evragı bahanesi olur

Back
X