• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın gelinciklerrrrr :16:
topiğimiz çookk boş kalmış olmaz ama böyleeee :20::19:

haftasonu yemek takımımı,tencere takımımı,çkb setimi,2 tane pamuk saten nevresimimi aldım.
küçük ev aletlerini begenmedim onları daha sonra 1 maasımla komple gidip nakit almayı düşünüyorum.
bayramdan sonra nevresimlerimi aldıgım magazaya özdileğin yeni modelleri ve kataloguda gelcekmiş bayramdan sonra gidip 1 nevresim 1 pike ve 1 bornoz takımıda alıp nevresim faslını kapatmayı düşünüyorum.
yatak örtüm sonra alıncak begenemedim.

Günaydın arkadaşlaarr,
mervecim hayırlı olsun güle güle kullan inşallaaaahhhh :) resimlerini de koysana bakalım..
selin sende hoşgeldin, nasıl geçti tatil bugün başladın gliba :44:

böcüğüm sevindim canımm.bu arada taçın kampanyası 15 eylül sonmuş haberin olsun.
hayatım canım koycam resimleride çok işim var bugün yaaaa

kızlar slm... sonunda hayırlısıyla bayramlık kıyafet alma ısınıde hallettık. baya zor oldu bızım ıcın ama halletmenın gururunu yasıyoruz..... :1:

kızlar slm... sonunda hayırlısıyla bayramlık kıyafet alma ısınıde hallettık. baya zor oldu bızım ıcın ama halletmenın gururunu yasıyoruz..... :1:

$pr_01_2346_max.jpg

haftasonu 2 tanede bu reçellikten aldım kızlar

Günaydın arkadaşlaarr,
mervecim hayırlı olsun güle güle kullan inşallaaaahhhh :) resimlerini de koysana bakalım..
selin sende hoşgeldin, nasıl geçti tatil bugün başladın gliba :44:

Tatilin kötüsü olmazz hesabıı iyi geçtii cnmmm, bugünn iş başı evett işlerr fena birikmişşşş çok yoğunummm:37:

böcüğüm sevindim canımm.bu arada taçın kampanyası 15 eylül sonmuş haberin olsun.
hayatım canım koycam resimleride çok işim var bugün yaaaa

Ayy mervemm iyiki dedin çok makbulee geçtiii, eylülünn ilk haftası hallediym barii bendeee

Hayırlı olsun cnm, güle gülee giyyyy, biz daha halledemedikk hatta halaa bakmaya başlamadık bileeeee :5:

güle güle giyin canımm, akrabalara el öpmeye giderken ay amanda aman :1:
bizde bu akşam bakıcaz galibaa, bi akşamda hem bakıp hem alabilirsem kooocaman bi aferim banaa.. :46: :1:
ama almam lazım başka gün yok, cuma akşamıda ben tatile gidiyorumm memlekete :62:
kızlaar siz kaç gün bayram tatili yapacaksınızz???

Ne olmuuş bu topiğee yaaa
herkess uyuyomuuuuu ?? ramazanmıı vurduu yoksaaa:27:

Esram benim daha belli değill, ilk iş günümde soramadım bayram tatili ne kadar diyee utandımm :1:
ama bana pazartesi gelirizz cuma gelmeyiz gibime geliyooo inş. hislerim beni yanıltmazzz:89:

Ne olmuuş bu topiğee yaaa
herkess uyuyomuuuuu ?? ramazanmıı vurduu yoksaaa:27:

Esram benim daha belli değill, ilk iş günümde soramadım bayram tatili ne kadar diyee utandımm :1:
ama bana pazartesi gelirizz cuma gelmeyiz gibime geliyooo inş. hislerim beni yanıltmazzz:89:

Herkes diğer topikte valla selin :1: Benim kendimi rahat hissettiğim yer burası aslında orda biraz daha misafir gibiyim :1: normalde bize c.tesi p.tesi cuma c.tesi vardı iş, şirket yurt dışı bağlantılı olduğu için orda da bayram olmadığı için :(( Ama yıllık iznimle birleştircem 9 gün olcak inşallah, hiç tatil yapmadım bu sene çok canım çekiyoo.. :27:

Herkes diğer topikte valla selin :1: Benim kendimi rahat hissettiğim yer burası aslında orda biraz daha misafir gibiyim :1: normalde bize c.tesi p.tesi cuma c.tesi vardı iş, şirket yurt dışı bağlantılı olduğu için orda da bayram olmadığı için :(( Ama yıllık iznimle birleştircem 9 gün olcak inşallah, hiç tatil yapmadım bu sene çok canım çekiyoo.. :27:

Diğerr topikk neresi ?? ben burdan başka yere girmiyiyorum sohbet etmek için,

bizde umarım çalışmayızzz, ümidd ediyorumm yaa pofffff:53:

ben hiç üşenmeden bu topiğin bütün sayfalarını okudum 380 küsür sayfa ohh dedim tam bitirdim dahil olcam konulara kişilere hoop topik söndü gitti:19:
diğer topikte herkes gerçi ama ben burdaki tüm sayfaları okudum orda geride kalıyorum :9:

melis vardı burda esma ardı lilapause vardı ( adını unuttum ) herkes uçtu gitti :14:

günaydın gelinciklerrrrrrrrr :16:
evet hayatım biz orda misafiriz zaten asıl yerimiz burası en basından beri ama topiğimize gelen giden olmuyo ki ordaki arkadaşlarla muhabbet ediyoruz.
selincim sevindim kız ben bayramla birleştirsin tatili sanıyodum.
ya bizimde bişi belli değil ama ben sorcam kaç gün diye.memlekete gidicem ailem dicem bakalım sonuç nolcak :52:

Günaydınn mervemm, tatil 9 gün ilan edildi de pazartesi kesin geliriz gibime geliyor, cuma ve cumartesiden şüpheliyim.. Ben tatilimi birleştirmek isterdim balım da ay sonu yaa bide bayram üstüü gelmem şarttıı:17:
Sen konuş cnm mazeretini bildirr anlarlar diye düşünüyorummm :66: Cnm topiğin geçmişine göz attım birazzz yenii cicilerr almışsınn çeyiziinee gülee gülee kullan ama resimlerini göremedimm eklede bakalım neler aldığınaa şekerimmm merak ediyorumm :23:

Bu aradaa sabah uyuya kalmışımm acıkk :78: ramazanda uyku fena zorluyooo benii yaa püfff
Haftaya bugün bayramm şu saatlerde aşkitom bize gelmiş kahvaltı ediyoruzdur herhaldeeee ayyy heycannlandımm :56::30:

Back