• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy niye böyle diyonuz kızlar yaa, evlilik kararını alırken ilişkinin devamı olsun diye mi aldınız :47: enine boyuna ölçüp biçmediniz mi anlaşıyoruz değer görüyoruz mu konuşabiliyoruz mu kavga ederken boyutu nereye kadar gidiyor, alttan alıyor mu üzülüyor mu, güven veriyor mu vs vs. Yani zaman zaman tartışma olur illa ama hep aşılması çözülmesi gereken bişey diye bakmak lazım bu saatten sonra bence, yani öyle olmalıydı nişanlılarınız içinde sizin içinde.. :50:

Ayy niye böyle diyonuz kızlar yaa, evlilik kararını alırken ilişkinin devamı olsun diye mi aldınız :47: enine boyuna ölçüp biçmediniz mi anlaşıyoruz değer görüyoruz mu konuşabiliyoruz mu kavga ederken boyutu nereye kadar gidiyor, alttan alıyor mu üzülüyor mu, güven veriyor mu vs vs. Yani zaman zaman tartışma olur illa ama hep aşılması çözülmesi gereken bişey diye bakmak lazım bu saatten sonra bence, yani öyle olmalıydı nişanlılarınız içinde sizin içinde.. :50:

canım hiçkimse ilişkisi devam etsin diye gecinemediği biriyle evlilik kararı almaz, ben nişanlanmadan önce boyle kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ya kıskançlıktan cıkardı ya da hasrete dayanamadıgımızdan ama artık kavganın cıkma sebepleri de farklı mesela benimki nişanlandıgımızdan beri beni dısarıya gezmeye götürmüyo geliyo beni evden alıyo ama gezmek yerine onların evine gidelim istiyo ben diyorum olmaz o diyo artık nişanlıyız kanka gibi cay bahcesinde oturmak istemiyorum basbasa kalalım özlüyorum ben seni felan diyo ben de gelmem deyince al sana bi kavga sen sevmiyosun beni bilmem ne, gittiğimiz zamanlarda oldu ama bu seferde ben huzursuz oldum yani sorunlar farklı da olsa süre uzayınca çıkıyo bi şekilde:59::59::59:

defalarca ölçtüm biçtim konuştum ettim iş hiç bu kadar kırıcı boyuta gelmemişti.

Kırıcı laflar etmesine müsade etme tabiki canım, saygı giderse hiçbişey kalmaz.. Sen biliyosun artık tepkini ne şekilde vereceğini, hayırlısı olsun hakkında..

canım hiçkimse ilişkisi devam etsin diye gecinemediği biriyle evlilik kararı almaz, ben nişanlanmadan önce boyle kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ya kıskançlıktan cıkardı ya da hasrete dayanamadıgımızdan ama artık kavganın cıkma sebepleri de farklı mesela benimki nişanlandıgımızdan beri beni dısarıya gezmeye götürmüyo geliyo beni evden alıyo ama gezmek yerine onların evine gidelim istiyo ben diyorum olmaz o diyo artık nişanlıyız kanka gibi cay bahcesinde oturmak istemiyorum basbasa kalalım özlüyorum ben seni felan diyo ben de gelmem deyince al sana bi kavga sen sevmiyosun beni bilmem ne, gittiğimiz zamanlarda oldu ama bu seferde ben huzursuz oldum yani sorunlar farklı da olsa süre uzayınca çıkıyo bi şekilde:59::59::59:

Nişanlanınca kankalık bitiyomu aa gider tavla atar sohbet edersiniz milleti çekiştirirsiniz filan ne güzel işte.. :)
Evlenince de az uzak duralım ben arkadaşlarla çıkıyım filan derler kesin.. :47:
Haklısın saliha uzatmak biçok yönden sıkıntı, toplum şartları öyle bi zorlaştırdı şimdi sanki o teferruatlar tam olmasa evlenilmiyo gibi.. :111:

merhaba kizlar. ben de araniza yeni katildim :)
basindan itibaren okumak isterdim yazdiklarinizi ama cok fazla oldugu icin okuyamadim, bi yerlerinden sohbete girebilirim belki diye umarak geldim :)

benim de 1 ekimde nisanim var, dugunum de bir aksilik cikmazsa 7 temmuzda olacak. :)

aramıza hoşgeldin canımmmmmm

tesekkur ederim, hosbuldukk :71:

ben bu surec basladiginda fazla gergin, stresli ve sabirsizdim. evlenmeye karar verdigimizde temmuzdu, nisani ekimde yapicaz iste, ben temmuzdan basladim nisan telasina girmeye :)) annem bi yerden, sevgilim bi yerden, arkadaslarim bi yerden beni sakinlestirmeye calistilar :)) sonra agustosun basinda, anne-babamla tanisinca, o kismi atlatinca birden bi rahatlik coktu :) sonra hemen mekandi, elbiseydi, yuzuktu hallediverdik. anladim ki fazla kasinca olmuyo, rahat olmak lazimmis.

tesekkur ederim, hosbuldukk :71:

ben bu surec basladiginda fazla gergin, stresli ve sabirsizdim. evlenmeye karar verdigimizde temmuzdu, nisani ekimde yapicaz iste, ben temmuzdan basladim nisan telasina girmeye :)) annem bi yerden, sevgilim bi yerden, arkadaslarim bi yerden beni sakinlestirmeye calistilar :)) sonra agustosun basinda, anne-babamla tanisinca, o kismi atlatinca birden bi rahatlik coktu :) sonra hemen mekandi, elbiseydi, yuzuktu hallediverdik. anladim ki fazla kasinca olmuyo, rahat olmak lazimmis.

evet canım haklısın biraz rahat ve sakin olmak gerekıyo hersey gelip geçiyo valla anlamıyosun bile

yok canım ben nişanlanalı 1 hafta sonra 2 ay dolcak taze nişanlıyım

aaa ne guzel, hayirli olsuun, allah tamamina erdirsin :)

ben boyle buyuk bi nisan istemedim. istemeye gelcekler, sonra evde yuzukler takilcak. ordan da fasil+eglence yapan bi yere gidicez yaklasik 50-60 kisi. yemek+eglence hepsi olacak, bi salon kiralamaktan daha mantikli gibi geldi bana, boyle istedim. senin nasil oldu?

o orduda yasıyo ben istanbulda keşke daha sık görüşebilsek ama imkansız :14:

işte tüm sıkıntı aslında burda canım farklı şehirler olunca arada böyle çatırdamalar oluyor ama bunlar çok geçici inan. asıl olan biraraya geldiğinizde onu görünce ne hissettiğin uzaktan sevgin azalıyormuş gibi gelir ama görünce yüzünde güller açar o zaman gerçek ortaya çıkar :61:

25 eylülde nişanım var seneye mayıstada düğümüz olcak inşallah ve daha ortada hiçibşeyim yok almadım nerden başlıcamı bilmiyorum :14:

daha nerdeyse 1 sene varmis onunde, eminim hepsini yetistirirsin. bi de eve girdiginde her seyin eksiksiz olucak diye bi kural yok ya, once en elzem olanlari alirsin, sonra eksiklerini yavas yavas tamamlarsin, telas etme bence :)

telas ettigin esya kismi degil de, nisan-dugun hazirligiysa ona diyecek bi seyim yok, insan ister istemez heyecanlanip sabirsizlaniyor, her sey bi an once tamamlansin, eksik olmasin istiyor.

miskacım benımde evde oldu sonra 15 kişi canlı müziğe gittik yemek yedik eglendik falan.

esmam sağol canım konuşmak iyi geldi :38:
kızlar bende yavaştan toparlanim.az kaldı çıkışa

iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere inşallah.
hepimizin hakkında herşeyiinn ennnn hayırlısı nasip etsin allah bize inşallah.
allaha emanet olun gelincikler

Back