2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende aynen iyi diyelim iyi olsun.
evet bayram 30-31-1 canımcım

heyecanlı mısn h.sonu alışweriş warr

bencede kesınlıkle bakıma girmelisin madeem sewgilin gelıorr

ayyyyyy benimkiyle bu ara sürekli didişiyoruz birbirmiizi yiyoruz resmen.
tartışırken öyle bişey oluyoki o beni ben onu bastırmaya calışırken bagırırken buluyoruz kendimizi.
o beni duymuyo ben onu.ikimizde konuşuyoruz işte ooffffff canım sıkkın çok sıkkın.
hele bu aralar bişey sordugumda işine bak karışma gibi şeyler kullanıyo deliriyorum.o yüzden hevesimin içine etti

haklsını cnm..aynı şey bizde de oluyor.. ve oyle olunca bnmde hiç hevesim kalmıor..çeyiz için hiç bişe almak içimden gelmıor..üzlüorum ewlencez hala neden bitmıo bu tartışmalar dıe..gerçi tartışmasz evlılık olmaz ama sık sık olması hoş değil..inşallah hepimiz çok mutlu oluruz..

valla açıkçası ben nişan atmayı düşünüyorum sadece kafamda kesinleştirmeye çalışıyorum.
bu ara işler çok karışık.hiç ama hiç mutlu değilim.sevgimde azalıyo hergün.

valla açıkçası ben nişan atmayı düşünüyorum sadece kafamda kesinleştirmeye çalışıyorum.

cnm öyle deme..hepimiz tartıştgmz zaman üzgün oldugumzda aynı şeyleri söyluorz .. ama sonra yine barışıoruz..ve her kawgamızda bunları düşüngmz için barışmamız biraz daha zor oluo..nişan atmayı düşüo olablrsn ama bnce önce aranızdakı sorunun ana sebebını çözmeye çalış..belki ikinizde sinirlisinizdir.en önemlisi bi taraf bağırıken konuşurken diğer tarafın alttan alması..bunu yapabılsek hiç sorun kalmıcak..bazen esiolar bana bende senın gbi diorum ama düşn bakalım sana ne kadar değer verıor ölçmeye çalış..sinirli anları dışındasana kendini değersiz hisstrıor mu...?

ya bu arada sırada olan bişey değil.
her zaman böyle şı sıralar.
böyle nası anlatsam artık benm ona onun bana herşeyi batıyo
konuşurken sıkılıyo.iyi tmm neyse bişi diyomusun diyo daha 2-3 dk konuşmadan.
bu sabah telefonu ne var diye açtı şok oldum cvp veremedim.noldu dedi.
ay bilmiyorum ne yaptıgımı bile çözemedim düşün yani

cnm sadece sizde olmuo bu emin ol. kendi adıma konşym bnde yaşıorm bu tarz şeyler..nişanlılık çok zor bişey ..evlilik stresi,maddi tedirginlikler,sorumluluklar hepsinn etkısı oluo ilişkide..bızde çok sk yaşıorz o durumları ve otrdk konştk karşılıklı..daha sakin olmaya karar verdık bzm problemımz ikmzde fevri çıkışları..umarım aşarız..belki sizinkide görüşememnzdir..konuş bunları onunla..eğer buysa sorun daha sık görüşmeye çalışın..beraber vakit geçirin..belirli bi süre bekle,elinden gelen herşeyi yap.olmuosa olmaz zaten..ama önce bi çabalamayı dene konuş çözüm ara cnm..sonradan üzülme ...

o orduda yasıyo ben istanbulda keşke daha sık görüşebilsek ama imkansız

merhaba kızlarrr ben geldim,

canım okudum tüm yazdıklarını hemen nişan atmayı felan düşünme fırsatını buldugunuzda görüşereek verin bu kararı cunku uzak olmanın da ozelikle erkeklerde asabi olmaya etkisi var diye düşünüyorum inşallah sizinki de oyledir sahsen ben 24 ekimde nişanlandım bi kez yüzüğü çıkarıp atmış ve tekrar takmış biri olarak hala sıkıntılar yasıyorum sen uzak diye uzuluyosun ben de yakın diye keske uzakda olsaydık diyorum nişanlım beni çok sıkıyo bazı konularda yani anlayacağın nişanlılık suresi uzadıkca işin tadı kaçıyo hevesler kırılıyo sen üzülme inşallah konusarak halledebilirsiniz:26::26::26:

kafam çok karışık bu konuda.ne yapacagımı bilmiyorum.açıkça sölemek gerekirse milletin lafından çekinmesem bi dk düşünmezdim su anda

1 hafta sonra 2 ayımız doluyo daha yeniyiz

aynen oyle cnm bizde yakınz bazen acaba çok sık görüştmz için mi oluo dıorz..ama bunlar bnce stresle alakalı..çok uzaksınz gerçektende ama hakkınzda hayırlısı olsn inşallah.ara nişanlıını durumu anlat boyle yapınca.....şöyle hıssedıorum nolcak boyle falan de bişeyler konuşun bnce...

kafam çok karışık bu konuda.ne yapacagımı bilmiyorum.açıkça sölemek gerekirse milletin lafından çekinmesem bi dk düşünmezdim su anda

milletin lafını önemseme.evlenıp boşanman daha mi iyi ? allah korusun. oyle bi karar verdgn zaman mutsuz olcagından emın oldgn zaman kım ne der deme..bu senın hayatında..üzülsen de senin mutlu olsnda senin..

yaa ben korkuyorum gercekten 2012 ye kadar aramıdan eksilenler olmaz inş(ben de dahil) herkesin derdi farklı benim ailesiyle ailemin uyusmaması yuzunden cok sorun yasadım bizimkiler istemediler resmen ama bana da bırak demediler, ben de elalem ne der diye cok dusundum ama Allah o noktaya getirmesin sabır ve saygı da bıterse heralde kımse dusunmez elalemi, bu erkekler neden boyle acaba tek uzulen bizle miyiz ben yakınım diye tartısma cok oluyo sen uzaksın diye
Dua edelim hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah, çünkü biz kızız ve ilerde biz daha çok magdur olabiliriz Allah yardım etsin, sayet benimki biraz daha akrep akrep davranmaya devam ederse ben de külahları değişicem yakında

tatlı dillide yaklaştım tam tersini de yaptım sakince konuşulmuyo çocuk gibi triplere giriyo askerden sonrada böyle olmuştu 3 ay ayrı kaldık sonra barıstık herşey güzeldi düzelmişti ama şimdi yine basladık ne yani bi 3 ay daha ayrı kalalım düzelsin bidaha bidaha nolcak öyle öyle bilmiyorum artık sesiz kalıyorum ve zaqmana bırakıyorumç.

ben nişanı atsamda çeyize devam valla.hee nolur çok hızlı bi şekilde olmasada alırım yani.ve yine sizlerle olurum tabiki

inşallah hepimizn hakkında hayırlısı olur kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…