2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın şekerlerrr nasılsınızz??

Çiğdemcim konuştunuz mu merak ettim, düzelmiştir aranız inşllah. Düzelmeyecek bişeyde değil hemen ayrılmayı düşünüyorum deme bence.. Freckless in dediği gibi aynı şey herkeste oluyodur, benim nişanlımda kolay özür dilemez hele inatlaşırsam dilesede bişeye benzemez ancak ılımlı yaklaşırsam varsa hatamı itiraf edersem oda hatasını itiraf eder, işte o zaman burnundan getirim bende

teşekkür ederim canım buralardayım gitmicemde sahura kadar oturup öğlene kadar yatınca böyle kaçırıyorum muhabbetleri

ooh iyisin, valla canım çekti bee

Çiğdemcim konuştunuz mu merak ettim, düzelmiştir aranız inşllah. Düzelmeyecek bişeyde değil hemen ayrılmayı düşünüyorum deme bence.. Freckless in dediği gibi aynı şey herkeste oluyodur, benim nişanlımda kolay özür dilemez hele inatlaşırsam dilesede bişeye benzemez ancak ılımlı yaklaşırsam varsa hatamı itiraf edersem oda hatasını itiraf eder, işte o zaman burnundan getirim bende

konusmadık cnm cunku kendısı suan konusmaktan kacıyo.... dun mecburıyetten gorusmek zorundaydık hıc bısı olmamıs gıbı davranıyo... gece telde konusurken konusmaya calıstım susuyo cwp vermıyo falan... bende susucaksan bızım ıcın fedakarlık yapamıcaksan, aramız duselsın dıe cabalamıcaksan cık gıt hayatımdan dedım ve yıne susmaya devam ettı. ama taktık degıstırmeye karar verdım hıc konusmak ıcın cabalamıcam soguk soguk uzak davranıcam bakalım o zmn ne yapıck[/FONT

hoşbulduk canımm :) biz zaten sevgili süremiz uzasın diğeri hallolur diyoruz bakalım seninde baya kötü şeylerin olmuştu okudum onlarıda inşallah düzelmiştir sıkıntıların canım...

Sağol canım sende okumussun zaten baya sıkıntılı zamanlar gecirdim hatta hala da oyle gibi, ama artık o kadar dert etmemeye calısıyorum burda bakıyorum herkes sevdiği için çabalıyo bişseyler yapıyo ben de üzülüyorum kendi adıma bayram yaklasıyo bakalım bizimkinde bi çaba olacak mı artık hiç ısrar etmıyorum kendi halıne bıraktım onu
ama sana tavsiye herşeyi hemen kabul edip tamam deme sakın o zaman rahatlayıp bosveriyo benimki gibi peşimden koşan bile...

Saol gizemcim iyiyim iş güç işte :) sen nasılsın?
pazar günü nişanlımlara iftara gitcez Allah izin verirse, onun heycanı var biraz bizim aileler biraz soğukta birbirine ısıtmaya çalışıyoz
Sizin nasıl, gittin mi sen?

bende iim cnm aynen işte..

inşallah ısınırlar ya aileler ne kadar zormuş bu dönemlerde..küçkken hep duyardm ama anlam veremezdim..şimdi çok iyi anldm
yok cnm gitmedm çünkü yazlıktalar onlar..pazar günü dönüolar annem davet etmyı düşünuo ama biraz saçma olck ne bizde de onlarda da doğru düzgn oruç tutan yok.babalarımız oruç tutuo sadece..o yuzden ıftara değilde belki bayramdan sonra yemege falan alır..aslında iftar dıodu ama saçma olur

hmm saol tatlm..nasılsın bu arada :)

iyiyim çok şükür:) sizleri sormalı sizler nasılsınız
bu günü kendime bakım günü ilan ettim Son anda ertelenen proje teslim görüşmem sayesinde bugünüm bana kaldı azcuk şımartıcam kendimi zaten sevgülümün gelmesine 8 gün kaldı bu salmışlığa çeki-düzen vermem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…