- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.921
hanı suan ortada bısı yok gıbı yada sacma kucuk bısı gıbı gorunuyo ama hıc bır zaman ozur dılerım hatalı dawrandım dıye gelmıyo. kendınce kendını haklı cıkarıcak bahaneler bulup ılla ustume yuklenıyo sureklı bu yuzden cok yoruldum artık
sanırım bu dert çok kişide var :/ önemli olan daha ılımlı huyuna gitmek bence canım. uzaktan lafını dinlemiyor yada kabul etmiyor ama iki güzel şeyle hemen düzelebiliyor herşey boşuna dememişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye bence sen bu işi güzel bi konuşmayla halledersin
teşekkür ederim canımburalardayım gitmicemde sahura kadar oturup öğlene kadar yatınca böyle kaçırıyorum muhabbetleri
hoşbulduk canımm :) biz zaten sevgili süremiz uzasın diğeri hallolur diyoruz bakalım seninde baya kötü şeylerin olmuştu okudum onlarıdainşallah düzelmiştir sıkıntıların canım...
Günaydın kızlarr,
Selin yok diye topiği öksüz bırakmayalım olmaz olmaz..
Saol gizemcim iyiyim iş güç işte :) sen nasılsın?
pazar günü nişanlımlara iftara gitcez Allah izin verirse, onun heycanı var birazbizim aileler biraz soğukta birbirine ısıtmaya çalışıyoz
Sizin nasıl, gittin mi sen?
naber kızlar ne var ne yok
30-31-1 bayram diye biliyorum:):):) öle yanü sanurumiyi diyeliim ii olsun nm senden nber..kızlar bu arada bayram ayın kaçı ya:44:
30-31-1 bayram diye biliyorum:):):) öle yanü sanurum
hmm saol tatlm..nasılsın bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?