- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.901
sakın sen arama bırak sakinleşsin o aricaktır mutlaka.naza çek kendini.sana trip yaparken korksun biiraz.
bu haftasonu alıyorum canım allahın izniyle büyük derdim çıkacak aradan
hanı suan ortada bısı yok gıbı yada sacma kucuk bısı gıbı gorunuyo ama hıc bır zaman ozur dılerım hatalı dawrandım dıye gelmıyo. kendınce kendını haklı cıkarıcak bahaneler bulup ılla ustume yuklenıyo sureklı bu yuzden cok yoruldum artık
aaaaaaa çok ayıp
ayıp gerçekten yaa..hep kendıme alışweriş yaptm bu sıra...teflon tencere alym dıorum ama ewde koycak yer kalmdı artık napcm bılemıorum daha almam gereken bı suru eksık var nereye sıgdırcm onları
biyerlere sıgmak zorundalar canım valla mecburuz almaya yapcak bişi yok
ewet odamı görsen her yer koli..hep mutfak ıvırzıvırları..tencere alym dıorm şmdi..350 tl çok mu tencere için?
markası nekaç parça canım duruma gçre değişir
emsan da hısar da aynı..3 tencere bi tava.....
hmmm sen teflon setini diyosun sanırım.
evet biraz fazla bence.çünkü teflon öyle yada böyle saglıksız ve ben teflonun bozulmayanını görmedim çok da markalı olsa.çok parar vermeye gerek yok git schafera sor karacaya sor canım.
cok moralım bozuk, cok canım yanıyo oyle bı duruma geldım kı kızlar sozlumden ayrılmayı dusunuyorum
liseden beri yediğim içtiğim ayrı gitmeyen 5 yıllık arkadaşımla tüm bagları kopardık.ben ona hakkım haram dedim.o bana cenazeme bile gelme dedi.
hemde kim yüzünden lisede sadece selam alıp verdiğimiz asla muhatap olmadıgımız ama 1 yıldır arada faceden görüştüğümüz,ama benm arkadaşımın samimiyeti ilerlettiği bi kaşar yüzünden.
o kız beni resmen küçüksedi alay etti aşşaladı.
parasıyla hava attı.
senin evini döşiceen parayla ben sadece koltuk takımı aldım dedi.
sen kimsin dedi.
arkadasıma anlattım bak sanada yapcak aynı seyleri dedim dinlemedi tartıştık savundu onu.
faceden sildi.işte insanlar bu kadar adi.anladımki kimseye baglanmicaksın.
hakkınızda hayırlısı olsun tatlımataman da gerceklesmıs cok sevındım senın adına hayırlı ugurlu olsun... Allah yuva kurana yardım edermıs merak etme sen hersey yavas yavas cozulur yeter kı kalpler bır olsun bundan sonra bız de senı dınleyecegız gıtmek yok bırakmayız
Öncelikle işin hayırlı olsun, sevdiğine de Allah kavuştursun tez zamanda, Allah tamamına erdirsin :)
2012 de gelin olmak istiyosan Ağrı ya gitmeden yüzüğünü taktırmaya bak bence, herkes o moda girsin
Hoşgeldin Freckless, öncelikle ataman hayırlı olsun senin adına çok sevindim, merak etme bu işleride aceleye getirmeyin derim bence nişanlılık süresi çok uzun olmamalı sabır tükeniyo bi yerde bazen, ama merak etme hersey çok güzel olacak inşallah
olmadık seylerden yanlıs anlamasından, kalp kırmasından ve en kotusu bunu bır turlu kabul etmemesınden sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?