2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hanı suan ortada bısı yok gıbı yada sacma kucuk bısı gıbı gorunuyo ama hıc bır zaman ozur dılerım hatalı dawrandım dıye gelmıyo. kendınce kendını haklı cıkarıcak bahaneler bulup ılla ustume yuklenıyo sureklı bu yuzden cok yoruldum artık

cnm karşılıklı oturup konuşun bu hısstıklerini anlat ona..tek başına düzelteemssin hiç bişeyi..kendi kendini yeme onunla paylaş uzuldgn şeyleri...

karaca için de hiç tavsiye duymadm araştrmak lazmm

insanoğlu çiğ süt emmiş işte.benim de üniversiteden böyle bi arkadaşım vardı gereksiz insanlar gereksiz muhabbetler yüzünden bağlarımız koptu.Bu dünyada ne ekersen onu biçersin kendi başına aynı olay gelirse eğer döner ardına bakar ama iş işten geçmiş olur o zamanda sen sıkma canını güzek güzel yap hazırlığını

teşekkür ederim canım buralardayım gitmicemde sahura kadar oturup öğlene kadar yatınca böyle kaçırıyorum muhabbetleri

Öncelikle işin hayırlı olsun, sevdiğine de Allah kavuştursun tez zamanda, Allah tamamına erdirsin :)
2012 de gelin olmak istiyosan Ağrı ya gitmeden yüzüğünü taktırmaya bak bence, herkes o moda girsin

bende öyle yapcam inşallah bakalım cumartesi günü kararı alınacak inşallah :87:

hoşbulduk canımm :) biz zaten sevgili süremiz uzasın diğeri hallolur diyoruz bakalım seninde baya kötü şeylerin olmuştu okudum onlarıda inşallah düzelmiştir sıkıntıların canım...

olmadık seylerden yanlıs anlamasından, kalp kırmasından ve en kotusu bunu bır turlu kabul etmemesınden sıkıldım.

sanırım bu dert çok kişide var :/ önemli olan daha ılımlı huyuna gitmek bence canım. uzaktan lafını dinlemiyor yada kabul etmiyor ama iki güzel şeyle hemen düzelebiliyor herşey boşuna dememişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye bence sen bu işi güzel bi konuşmayla halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…