- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.621
Ayy ne biliym kararsız kaldımm,
Şuan pikee almanın hiç sırası değil aslındaadahaaa nişann için eksiklerimm varrr
Bu indirim ne kadar sürer acaba yada eylülde tekrar indirim olurmuu :26:
poffffffff
olur cnm ya zatn burda olmasa başka bı yerde olur sezon sonu diye..ama desen önemlıyse senin için pek seçenek şansın olmayabılır..12 taksit yapıorlar zaten içine sınıorsa al bence ama kararszsan boşwer...
2 tane alcam cnm modelleride belli, bu sene halletmem lazım pikeyi seneye düğündne önce bulamayabilirim. Taksitlerim bu ay hepsi bitiyo tam rahatlamışken tekrar başlamak istemiyorumm da en iyisi bekliyim şuan nişan daha önemlii kanpanya bir ay sürerse yaşadımm
ewet düğün öncesi bi sürü telaş olucak..geçen gün nişanlımla gezıorduk takım elbise alması gerekıordu..gitmişken bide damatlık dene dediiim çok güzeldii ya hayırlıysla o günler gelse inşallah.. :)
selam kızlar nasılsınız bakalım.
baharcıımmm setini çookk begendm bayıldım çok şık kbar.
böcüğüm yaaaaaa taçta kapanya var he d ve giderken sorim ben bu gün ne kada srcekmiş.bende önümüzdek haftasonu baslıyorum nihayet çeyizlere :)))
almam gereken 2-3 nevresim,pike takımı,yatak örtüsü var bu kampanyayı degerlendirmeliyim :))))
Canlarımm bu arada nişan demişken hazırlıkalrımdan bayağıdır bahsetmiyorumm bahsediverimmmm
Nişanlığım bittiii
Ayyakkabım ve çantamı aldık
Nişanda takacağım toka yada tacı nişanlıkçım vericek oda hazırr
Foto çekilceğim yer tamam
Araba için havlular tamam
Nişan arabam tamam
Saçıma karar verdim oda tamam
Bohçalarrda ne alemdeyimmm
Damadın bohçası ve diğer 14 bohça için konacakların %90 hazır
Pikelerr vee damat bohçası sardırdımm bohçaa takımıı süperrolduuuuuuu kıslarrrr
Damat bohçasında ufak eksiklikler var gömlek, takım ve terlikleri alınmadı henüzz
valizz alınacak, hamam seti alınacak, kol düğmeleri alınacakkk
bayanlara konulacak üst takımlar alınmadı henüzzz
Bohça süs malzemeleri alınacakkk
Nişan için takacağım setimi almam lazımm
Nişann için Kalan süreeeee 36 günnnnnnn
Bohçalarr için kalan süree tam 30 günnnnn
Dahaaa hızlıı olmalıyımmmmm mmmmmmm
bende bu heyecanları yasamak ıstıyorum artık......cnm senın adına sevındım böle tatlı tatlı yapıosun herseyı yanlıs sana bısı sorabılır mıyım. bırıncısı nısanda arabalara havlu mu baglanıyo ıkıncısıde hamam setını de nısanda mı koyup gonderıceksınız
canım altın boyle yukselmeye devam ederse acayıp karda olursunuz vallabenımkılerı bundan 3 4 ay once yaptılar o zamn 5 bılezıge 8000tl vermıslerdı sımdı alsalar 10 bın kusurlu bısıler tutucaktı.her altın muhabbetı acılınca ıyıkı yapmısız dıyolar
baharcıımmm setini çookk begendm bayıldım çok şık kbar :))))
tmm selincim sorup burya yazarım inşallah.
bende büyük şeylerimi alıcamya sardırılcakalrımı hallettikten sonra istoça dalış yapcam :))
bende bayadır yoktu yine basladı öksürük.göğüs hastalıklarından randevu aldım gidicem biradan.
görüşürüz fıstıklar
SeLam kızLarr...
HazırlıkLarınız son sürat devam ediyo sanırım arada okuyorum girdikçe =)
Ben işe başLadım bu arada =)
C.tesi günü de nişanLıma iftara gittik aiLecek güzeL geçti =) Biz de onLarı çağırcaz Allah'ın izniyle =)
Bende havLu,nevresim fLn aLdım çeyiz için..maaşımı aLiim de küçük eşya oLayın giriim artık..şimdiLik bu kdr =)
SeLam kızLarr...
HazırlıkLarınız son sürat devam ediyo sanırım arada okuyorum girdikçe =)
Ben işe başLadım bu arada =)
C.tesi günü de nişanLıma iftara gittik aiLecek güzeL geçti =) Biz de onLarı çağırcaz Allah'ın izniyle =)
Bende havLu,nevresim fLn aLdım çeyiz için..maaşımı aLiim de küçük eşya oLayın giriim artık..şimdiLik bu kdr =)
bende büyük şeylerimi alıcamya sardırılcakalrımı hallettikten sonra istoça dalış yapcam :))
bende bayadır yoktu yine basladı öksürük.göğüs hastalıklarından randevu aldım gidicem biradan.
görüşürüz fıstıklar
İnan heycandan çok stress yaşıyorumm cnm bi tek nişanlık provalarımdaaa böyleebi hoş oluyoruzz sözlümlee diğer alışverişlerr stress yanii
Havlu meselsesi aslında bende asılmıyo biliyodumm sonra burda araştırdım asan arkadaşalr var anneme söyledim annem kıyamadı tabii kendi el emekleri olduğundan asmayalım felan dediio konuda kararsızım ben ayırdım hazırladım havluları o anki duruma göre belli olucak artık balımm
Hamam setidee havlu takımı değil balım, hani böyle süslü sepetlerde lifi, ayak taşı, sabunu, şampuanı, kesesi vs.. bulunuyo yaa ondan alıp koyucam, koçtaş, praktiker gibi yerlerde varr.
görüşürüz fıstıklar
Hamam setidee havlu takımı değil balım, hani böyle süslü sepetlerde lifi, ayak taşı, sabunu, şampuanı, kesesi vs.. bulunuyo yaa ondan alıp koyucam, koçtaş, praktiker gibi yerlerde varr.
ay o stresı yasamayada razıyım böle daha kotu oluyo kı öle mı olsun böle mı olsun acaba nasıl olcak sunu mu alsak kafam daha allak bullak ınan. allah kolaylık versın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?