2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy ne biliym kararsız kaldımm,
Şuan pikee almanın hiç sırası değil aslındaa dahaaa nişann için eksiklerimm varrr
Bu indirim ne kadar sürer acaba yada eylülde tekrar indirim olurmuu :26:
poffffffff

olur cnm ya zatn burda olmasa başka bı yerde olur sezon sonu diye..ama desen önemlıyse senin için pek seçenek şansın olmayabılır..12 taksit yapıorlar zaten içine sınıorsa al bence ama kararszsan boşwer...

olur cnm ya zatn burda olmasa başka bı yerde olur sezon sonu diye..ama desen önemlıyse senin için pek seçenek şansın olmayabılır..12 taksit yapıorlar zaten içine sınıorsa al bence ama kararszsan boşwer...

2 tane alcam cnm modelleride belli, bu sene halletmem lazım pikeyi seneye düğündne önce bulamayabilirim. Taksitlerim bu ay hepsi bitiyo tam rahatlamışken tekrar başlamak istemiyorumm da en iyisi bekliyim şuan nişan daha önemlii kanpanya bir ay sürerse yaşadımm

ewet düğün öncesi bi sürü telaş olucak..geçen gün nişanlımla gezıorduk takım elbise alması gerekıordu..gitmişken bide damatlık dene dediiim çok güzeldii ya hayırlıysla o günler gelse inşallah.. :)

Canlarımm bu arada nişan demişken hazırlıkalrımdan bayağıdır bahsetmiyorumm bahsediverimmmm
Nişanlığım bittiii
Ayyakkabım ve çantamı aldık
Nişanda takacağım toka yada tacı nişanlıkçım vericek oda hazırr
Foto çekilceğim yer tamam
Araba için havlular tamam
Nişan arabam tamam
Saçıma karar verdim oda tamam

Bohçalarrda ne alemdeyimmm
Damadın bohçası ve diğer 14 bohça için konacakların %90 hazır
Pikelerr vee damat bohçası sardırdımm bohçaa takımıı süperrolduuuuuuu kıslarrrr

Damat bohçasında ufak eksiklikler var gömlek, takım ve terlikleri alınmadı henüzz
valizz alınacak, hamam seti alınacak, kol düğmeleri alınacakkk
bayanlara konulacak üst takımlar alınmadı henüzzz
Bohça süs malzemeleri alınacakkk
Nişan için takacağım setimi almam lazımm

Nişann için Kalan süreeeee 36 günnnnnnn
Bohçalarr için kalan süree tam 30 günnnnn
Dahaaa hızlıı olmalıyımmmmm mmmmmmm

selam kızlar nasılsınız bakalım.
baharcıımmm setini çookk begendm bayıldım çok şık kbar.
böcüğüm yaaaaaa taçta kapanya var he d ve giderken sorim ben bu gün ne kada srcekmiş.bende önümüzdek haftasonu baslıyorum nihayet çeyizlere :)))
almam gereken 2-3 nevresim,pike takımı,yatak örtüsü var bu kampanyayı degerlendirmeliyim :))))

Pike herzaman olan bişi değil gerçekten, geçen bi mağazaya gittim bi kaç model kalmışş katologtanda getiremem dedi. Eee kışında sormuştum gene getiremem demiştii ee yaz yok kış yokk ne olcakkk
Nevresim takımı gibi değil, kışında oluyoda dandirik modeller kalıyooo
Ayyy bizde her gittiğimiz yerde damatlık bakıyoruz daha doğrusu bakıyorumm gelinlikten çok bakıyorum diyebilirimm aşkımıı onun içindee görmekk sanırım bir kez daha aşık olurummmm

Sorr cnm ne kadar sürer gerçi bilmez onlargibime geliyo ama banada haber ver emii :82:

Benim 3 tane nevresimimi var pikem hiç yok, uyku setim varr hangi akla hizmet aldıysammm, yoksaa sizin almayın sakınnn, battaniyemm doluu bi leoparlı polar alcamm kışın tv izlerkenn dizlerimizee örterizzz
Çeiyzde de tırıvırı eksiklerim var nişandan sonraa istoçtayım nnasipsee tek seferde alıpp kapatıcam, sonraa doğruu yatak odası takımı mı alıpp yavaş yavaşş ödiycem nasip olurssaaa

bende bu heyecanları yasamak ıstıyorum artık...... cnm senın adına sevındım böle tatlı tatlı yapıosun herseyı yanlıs sana bısı sorabılır mıyım. bırıncısı nısanda arabalara havlu mu baglanıyo ıkıncısıde hamam setını de nısanda mı koyup gonderıceksınız

tmm selincim sorup burya yazarım inşallah.
bende büyük şeylerimi alıcamya sardırılcakalrımı hallettikten sonra istoça dalış yapcam :))
bende bayadır yoktu yine basladı öksürük.göğüs hastalıklarından randevu aldım gidicem biradan.
görüşürüz fıstıklar

SeLam kızLarr...
HazırlıkLarınız son sürat devam ediyo sanırım arada okuyorum girdikçe =)
Ben işe başLadım bu arada =)
C.tesi günü de nişanLıma iftara gittik aiLecek güzeL geçti =) Biz de onLarı çağırcaz Allah'ın izniyle =)
Bende havLu,nevresim fLn aLdım çeyiz için..maaşımı aLiim de küçük eşya oLayın giriim artık..şimdiLik bu kdr =)

İnan heycandan çok stress yaşıyorumm cnm bi tek nişanlık provalarımdaaa böyleebi hoş oluyoruzz sözlümlee diğer alışverişlerr stress yanii
Havlu meselsesi aslında bende asılmıyo biliyodumm sonra burda araştırdım asan arkadaşalr var anneme söyledim annem kıyamadı tabii kendi el emekleri olduğundan asmayalım felan dedii o konuda kararsızım ben ayırdım hazırladım havluları o anki duruma göre belli olucak artık balımm
Hamam setidee havlu takımı değil balım, hani böyle süslü sepetlerde lifi, ayak taşı, sabunu, şampuanı, kesesi vs.. bulunuyo yaa ondan alıp koyucam, koçtaş, praktiker gibi yerlerde varr.

aynen tatlım ya haklısın valla aldı basını gıdıyor altın fıyatlarııı Allah kolaylık versin hepimize inşallah...

baharcıımmm setini çookk begendm bayıldım çok şık kbar :))))

Teşekkür ederim canım beniimmmm
Darısı başına inşallaahhh

Canımm geçmiş olsun dikkat ett sakat aylarr, terliyoruzz soğuk suya saldırıyoruzz. İhmal etme kendinii daha iyi bakk gelin olcan senn

Kıss sen nerelerdesin kaçakk, özlettin kendiniii arada bir uğraaa,
İşin hayırlı olsunn canmm bol paralarr gelsin inş..
Çeyizlere başladıysaa devamı tam sürat gelirr hadi hayırlısıııı :82:

oo süper cnm hayırlı olsn işe girdgne göre artık eksıklerini baya hafıfletrisn.çok sewındm senın adına

geçmiş olsn cnm...

ay o stresı yasamayada razıyım böle daha kotu oluyo kı öle mı olsun böle mı olsun acaba nasıl olcak sunu mu alsak kafam daha allak bullak ınan. allah kolaylık versın tatlım

aaaa geçmiş olsun canım yaa dikkat etsene sen kendineee :97:

ay o stresı yasamayada razıyım böle daha kotu oluyo kı öle mı olsun böle mı olsun acaba nasıl olcak sunu mu alsak kafam daha allak bullak ınan. allah kolaylık versın tatlım

Canım siz bohça işini nişandamı yapcaktınız hatırlayamıyorum amaa eğer öyleyse sen alacaklarını all erken yapılan iş herzaman daha rahatt koy kenara dursunn rahat edersinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…