- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.601
Günaydın güzellikleer :)
Eki Görüntüle 237510 Eki Görüntüle 237511 Eki Görüntüle 237512
işte benimm setimmm kızlarrrrr[/QUOTE
Bahar çok güzelmiş gerçekten çok beğendim, bakıyoduk bizde bişey beğenemiyordum ama bu harikaymışş.. Fiyatı ne kadarcık tuttuSağlıkla kullan..
çook teşekkürler canım benimm ben de begenemıyordum normalde ama bunu gıttım gordum taktım aldım dıger modellere bakmadım bıle nasip işte
Fiyatı da 2770 tl cik tuttu canımm altın rekor kırıyor o da bızım dugune denk geldı kızllarr dugunde altın falan takılmaz bızetekrar cok tesekkurler canım sizlerde begenınce daha da mutlu oldum
Günaydın güzellikleer :)
Eki Görüntüle 237510 Eki Görüntüle 237511 Eki Görüntüle 237512
işte benimm setimmm kızlarrrrr[/QUOTE
Bahar çok güzelmiş gerçekten çok beğendim, bakıyoduk bizde bişey beğenemiyordum ama bu harikaymışş.. Fiyatı ne kadarcık tuttuSağlıkla kullan..
Esra iftar yemeğiniz nasıl geçti ?
Benim nişanlım bana çok kırılmış hiç yüz vermiyor.
Bizde Şirinlere gideceğiz ama bakalım bekliyoruz şimdilik :)
Bu Ramazan bol bol gezeceğim :)
Baharcım çok güzelmiş benim favoriden beğendiğim modele benziyor.
iyi günlerde kullan. Kaça aldınız seti
çook teşekkürler canım benimm ben de begenemıyordum normalde ama bunu gıttım gordum taktım aldım dıger modellere bakmadım bıle nasip işte
Fiyatı da 2770 tl cik tuttu canımm altın rekor kırıyor o da bızım dugune denk geldı kızllarr dugunde altın falan takılmaz bızetekrar cok tesekkurler canım sizlerde begenınce daha da mutlu oldum
Oh oh pek te azmışay sormayın gitsin yaa bu altın nolacak bilmiyorm ben, düşcek diye bekliyorum habire çıkıyorr
Esra iftar yemeğiniz nasıl geçti ?
Benim nişanlım bana çok kırılmış hiç yüz vermiyor.
Bizde Şirinlere gideceğiz ama bakalım bekliyoruz şimdilik :)
Bu Ramazan bol bol gezeceğim :)
ayynnenn canım biz de baktık düşeceği yok habire artıyorr dedık hemen alalım bılmıyorum ıyı mı yaptık kotu mu yaptık... :26:
Dün haberlere baktım da yılbasında altının gramı 150 yı gorur dıyorlar bu ne demek yaaa
ayynnenn canım biz de baktık düşeceği yok habire artıyorr dedık hemen alalım bılmıyorum ıyı mı yaptık kotu mu yaptık... :26:
Dün haberlere baktım da yılbasında altının gramı 150 yı gorur dıyorlar bu ne demek yaaa[/QUOTE
olsn cnm alınmş alınmştr düğün üstü bi telaşınızdan kkurtlmş olcaksnz150 tl ye çıkablr ama bn düşcegni düşünuorum yoksa butun kuyumcular açlıktan ölecek:44: düşmessede altın yerine pırlanta alırm daha iyi
Nolamazz yaa, bisürü altın alacazz napacazzz, Allahım yardım et bize
Nolamazz yaa, bisürü altın alacazz napacazzz, Allahım yardım et bize
olsn cnm alınmş alınmştr düğün üstü bi telaşınızdan kkurtlmş olcaksnz150 tl ye çıkablr ama bn düşcegni düşünuorum yoksa butun kuyumcular açlıktan ölecek:44: düşmessede altın yerine pırlanta alırm daha iyi
bu arada kızlarrr 3 tane de bılezık aldılar bılezıgın tanesıı 1652 tl tuttu coookk yaaaa :18:
gözlerim faltaşı gibi açıldı duyuncaa
çok tutmuş cnm gerçekten..batırdın nişanlını
eeee 3 sene nişanlı bekledim canımmm haketttim ben onları Şaka bir yana sağolsunlar kırmadılar canım beni hiç yaa hangısını begenırsem onu aldıalr hiç mırın kırın etmediler
bu arada kızlarrr 3 tane de bılezık aldılar bılezıgın tanesıı 1652 tl tuttu coookk yaaaa :18:
gözlerim faltaşı gibi açıldı duyuncaa
Taçtaa indirim var yinee, 2. si % 50 indirimli zaten 2 tane pike alıcam alsam mı almasam mı beklesem mi kışa giriyoruz hafiftenn tekrar indirim olurmu beklesem miiiii
tanesi 63.5 gelıo cnm zaten normal fiyat bnce ındırmlıde ondan aşağı bulamassn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?