2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Oh oh pek te azmış ay sormayın gitsin yaa bu altın nolacak bilmiyorm ben, düşcek diye bekliyorum habire çıkıyorr

Oh oh pek te azmış ay sormayın gitsin yaa bu altın nolacak bilmiyorm ben, düşcek diye bekliyorum habire çıkıyorr

ayynnenn canım biz de baktık düşeceği yok habire artıyorr dedık hemen alalım bılmıyorum ıyı mı yaptık kotu mu yaptık... :26:
Dün haberlere baktım da yılbasında altının gramı 150 yı gorur dıyorlar bu ne demek yaaa

Esra iftar yemeğiniz nasıl geçti ?

Benim nişanlım bana çok kırılmış hiç yüz vermiyor.
Bizde Şirinlere gideceğiz ama bakalım bekliyoruz şimdilik :)
Bu Ramazan bol bol gezeceğim :)

Güzeldi nası geçti cidden anlamadım ki Şirinler nerde nasıl biyer, mekan keşfedelim gitcek yer bulamıyoruz :) Ramazan Bingöl e gittik bizde, yakınlardaysanız tavsiye ederim iftar menüleri yemekleri bahçesi çok güzel..
Nişanlınınnda üstüne gitme bence, sen üstüne gittikçe kaçası gelir

Nolamazz yaa, bisürü altın alacazz napacazzz, Allahım yardım et bize

Nolamazz yaa, bisürü altın alacazz napacazzz, Allahım yardım et bize

hiç sorma tatlım ya bızımkılerı de telase sardı dunden berıı bız nasıl alacagızz bılezıklerı falan dıyee... Ammiinnnnnn......

doğru dıosun canım ya en azından onu cıkardık aradann... :))
pırlanta ıyı fıkır

Taçtaa indirim var yinee, 2. si % 50 indirimli zaten 2 tane pike alıcam alsam mı almasam mı beklesem mi kışa giriyoruz hafiftenn tekrar indirim olurmu beklesem miiiii

bu arada kızlarrr 3 tane de bılezık aldılar bılezıgın tanesıı 1652 tl tuttu coookk yaaaa :18:
gözlerim faltaşı gibi açıldı duyuncaa

canım altın boyle yukselmeye devam ederse acayıp karda olursunuz valla benımkılerı bundan 3 4 ay once yaptılar o zamn 5 bılezıge 8000tl vermıslerdı sımdı alsalar 10 bın kusurlu bısıler tutucaktı.her altın muhabbetı acılınca ıyıkı yapmısız dıyolar

tanesi 63.5 gelıo cnm zaten normal fiyat bnce ındırmlıde ondan aşağı bulamassn..

Ayy ne biliym kararsız kaldımm,
Şuan pikee almanın hiç sırası değil aslındaa dahaaa nişann için eksiklerimm varrr
Bu indirim ne kadar sürer acaba yada eylülde tekrar indirim olurmuu :26:
poffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…