2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benim basenlerle alakali bir derdim var ama nasil cozerim bilmiyorum dengesiz kilo alıyorum çok kilolu degilim ama basenler beni rahaatsız edıyor 51 kiloyum

Ahh esen ah onu bilen banada söylesin bende 55 kiloyum, üst kısmım belim normal S bedenim ama basenlerim 40 beden filan :26: bikaç kilo verirsem 1 beden daha küçülür diye tahmin ediyorum bakalım, akşamları da ip atlıyorum

yaa nalet olsun biz nasil başa çıkacagız bu basenlerle valaha hafta sonu ablamla temzlık yaptık o kadar yorgunum kı hala anlatamam degıl spor yapmaya adımımı atmaya takatim yok ama malesef ki isteyim. sen yine spor yapıyorsun bende o da yok

ahahahaha bu topicte herkes mı aynıı bnmde alt ksm ustten daha topludur malesef

ip atlamak çok iyi cnm ama pilates en iyisiymş tum egzersizler arasında..

ahahahaha bu topicte herkes mı aynıı bnmde alt ksm ustten daha topludur malesef

ip atlamak çok iyi cnm ama pilates en iyisiymş tum egzersizler arasında..

oh be burda tek tombili gelin ben olmucam ip atlaması zevkli geliyo bana yoksa bende yapmama spor filan, pilates topu ablama almıştım oda yeğenden kurtarıp yapamıyo hiç galiba, hemen geri isteyim onun üstüne oturup zıplaması da eğlenceli..

Kıslarr basen sorunu % 80 tüm türk kadınlarında varr, takmayın kafayaa
Zaten gelinlik giyceksiniz üstünüz inceyse tamamdırr alt zaten kabarık olcak problem yok ama göbekler varrsaa bir an öncee eritinnnn
Kızlar birde ipucu vücudunuzun sıkılaşması için herduştan sonraa dayanabildiğiniz kadar soğuk su altında durunn inanın çok etkili olduğunu göreceksinizz

Göbeğim oturunca acık çıkıyo ama deri o deri soğuk suyu bende duymuştum bikaç defadır yapıyorum belden aşağı bakalım azimliyim

Günaydın kızlarrrr

Bakıyorum hazırlıklar çok güzel ilerliyorr eğlenceli eğlenceli
Benim basen sorunum yok çok şükür :)
Kızlar ilköğretimliler için ehliyet kayıtları 1 ağustosa kadar uzatılmış
Ben daha liseyi bitiremediğim için beni ilgilendiriyor
Bu arada inş. sorun çıkmazsa haftasonu Armutlu da olacağız.
Nişanlımda köyüne gidiyor 1 hafta yok :S
Düğünü tekne de düşünüyor nişanlım sizce nasıl olur kızlarr

Son düzenleme:
Göbeğim oturunca acık çıkıyo ama deri o deri soğuk suyu bende duymuştum bikaç defadır yapıyorum belden aşağı bakalım azimliyim

benim psikolojimide bozan o zaten oturunca katlanıyor yoksa cok belırgın degıl benım gobişim ama oturunca sinirlerimi bozuyor. basenlerde nalet olası ısımden dolayı tum gun oturdugum ıcın bır aktıvıte yapamıyorum

Sıcak duştan sonra soğuk suu süper gidiyor kızlar vucud sıkılaştırmak için olmasa bile zevk için yapmalısınız ben her zaman yapıyorum

günaydn cnm..

tekne de bi arkdaşmn nişanı olmuştu ama şansına birininde kınası ama ikisndede çok sallandı hatta kayınvalıdesi takı takarken bırden dalga çıktı hep beraber çığlık çığlıga ordan oraya uçuştular :)) turyollar war ya onlardandı..çok büyük olması lazım varanlar ideal düğün için .. çok güzel olur bnce

Armutlu nerde kız tatile mi gidiceksin, bende bayramda köyüme gidicem tatile birazda iznimden kullanırım ooh, dicem ama nişanlım duymasın üzülüyo
Tekne düğünü farklı olur güzel olabilir ama sallanırsa filan maceralıda olabilir gizemin dediği gibi
Hafta sonu bi düğüne gittim bende, topkapı da surların içinde düğün mekanı yapmışlar açık hava serin serin çok güzeldi hemde büyüleyici bi ortamı var kale dibi filan. Yakın olanlar varsa bi bakın derim..

evet tatile gideceğim yaa armutlu Yalova da iki günlük kısacık tatil.
biz türbanlı olduğumuz için her yere gidemiyoruz.
Armutlunun aqua parkı ve su dünyası var iyi oluyor yazları da havuzun üstünü açıyorlarr ohhh süper süperr
Hem kadın kadına oluyoruz hemde bronzlaşıyoruz

kızlar tactan aldıgım urunler elıme ulastıı.... sızlerlede paylasmak ıstedım

Ayyyyy kızlar bende inşallah 2012 gelinlerinden olucam. Huh istemsiz olarak sürekli gelinliklere baktığımı kendime itiraf etmek istemiyorum ama fena bir arşiv yapmışım:):) Yani aslında ben hiç düğün müğün istemiyordum ama bizde rollar bazen karışıyor:) Goncam ben seni gelinlikle göremeyecekmiyim,pasta kesmeyecekmiyiz,ayağıma basmicak mısın durumlarında olduğu için hayallerini bana da empoze etmiş Bende kendi tarzımda gelinliği şimdi aramaya başlasam yaza anca bulurum:) Gerçi o yurtdışında yaşadığı için ocakda evlenelim muhabbetleri dönüyor cabuk bır araya gelelim diye ama kır düyününden de vaz geçemiyor

bornoz takımım( hamam takımı yerıne bunu aldım)

çift kişilik pike takımım

çift kişilik nevresim takımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…