- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.721
Çok güzell bizde de zamandır piknik istiyozzz yaz bittibitiyoo daha bi icraat yok :2: Ailelerin anlaşmasıı çok güzel bişey ama uyumlu olamalarıda bir o kadar zor, allahım utandırmasınn
Ya bu nişanlık dertoldu hala içime sinen bişi bulamıyorummm
Du kız daha yeni başlıyo, inşllah güzel geçerse daha da şevklendiririm ben seni
tedirgin olmuyo değilim ama Allahım utandırmasın aynen..
Nişanlığıda bulursun inşallah ya, ne tarz bişe istiyosun tam olarak bende araştırım sana..
arkadaşlar ben nisan ayında tanıştımnişanlımla kayınvalidem gördü beğendi,nişanlımla anlaşıyoruz fakat biraz kararsızım etrafımdaki laflardan çok etkileniyorum görücü usulü olduğu için hiç araştırmadık görücü usulü olanlar iyi bilir erkek tarafı araştırılır,çocuk iyi diye ben öyle bişey istemedim, ben hemen herşeye inanırım,,
18 haziranda nişanım oldutemmuz ayında nikah olsun diyolar,22 eylül adüğün olucak salon tutulduuu
arkadaşlar,
ama evlenme korkusu tuttu beni napıcam bilmiyorummm
Güzel geçer canımm neden geçmesinn, bizim ailelerr sıksık görüşüyoo gidip geliyoruz o konuda çok şükür sıkıntı yok ama piknikte henüz yokk
Nişanlıkk kabarık üstü sadee taşlı bişi arıyorumm eteğide katkat tüllü olabilirse süper olurduuu
Kıslarr bu arada kanca evden aldıklarınız geldimii ???:26:
Benimki datıma çıkmış bugün gelir diye tahmin ediyorummm
arkadaşlar ben nisan ayında tanıştımnişanlımla kayınvalidem gördü beğendi,nişanlımla anlaşıyoruz fakat biraz kararsızım etrafımdaki laflardan çok etkileniyorum görücü usulü olduğu için hiç araştırmadık görücü usulü olanlar iyi bilir erkek tarafı araştırılır,çocuk iyi diye ben öyle bişey istemedim, ben hemen herşeye inanırım,,
18 haziranda nişanım oldutemmuz ayında nikah olsun diyolar,22 eylül adüğün olucak salon tutulduuu
arkadaşlar,
ama evlenme korkusu tuttu beni napıcam bilmiyorummm
Şirket maillerim çöktüüüü üüüüüsabahtan beri onunla uğraşıyorum, bulcam sana nişanlık şunları bi yoluna koyım da
mini bıçaklarım da az önce geldi, cidden çok miniymişama güzel beğendm..
Çok mini derkennn çokmu minii :26:yani kullanılmayacak kadarmı mıniii
benimkilerr akşama kadar gelir bizim burda çünkü kargoyu takipteyimm bi gelsede rahatlasamm, gelince çekip eklerimmm
ıııı nası desem serçe parmağım kadar sapı ve yine serçe parmağım kadar bıçağı var
dur ölçüyüm toplam 12 cm.
he valla değmez o kadar paraya aslında ama napalım süs yaparızama sağlam bişe ilerde bebelerede veririz oynar keskinde değil zaten..
resmini çektim ekliyim
Eki Görüntüle 217852 Eki Görüntüle 217853
he valla değmez o kadar paraya aslında ama napalım süs yaparızama sağlam bişe ilerde bebelerede veririz oynar keskinde değil zaten..
resmini çektim ekliyim
Eki Görüntüle 217852 Eki Görüntüle 217853
günaydın kızlarr
Nasılsınızzzzz?? Bu aralar topiğe uğruyamıyorumm çok yoğunum ama ara ara girip çıkıyorum.Aklımdasınız
Bu arada bu parmak bıçakcıklar kahvaltılık için muhteşem bence. Bende almayı düşünüyorum
Heycanla pazar gününü bekliyorum, nişanlımın ailesi ve benim ailem cümbür cemaat piknik yapıcaz. İnşallah güzel geçer
esmamm nerdesin sen yaaa eski tayfa gitti iyice sessizleştii topikk,i çabukk topiğee dönn
O mervee nerdee konuşuncaa söylede bi uğrasın bariii özletti iyicee :82:
Merve de dönmek istiyor topiğe ama hala interneti yapılmamışş... O da çok özledi bizleri..Bende özlemişim
Ozaman bir an önce bekliyorum ikinizidee merve evdemi yoksa yeni işe başladımı ??
yarın hava yağışlı gözüküyorr. piknik olur mu ki? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?