2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Du kız daha yeni başlıyo, inşllah güzel geçerse daha da şevklendiririm ben seni
tedirgin olmuyo değilim ama Allahım utandırmasın aynen..

Nişanlığıda bulursun inşallah ya, ne tarz bişe istiyosun tam olarak bende araştırım sana..

Güzel geçer canımm neden geçmesinn, bizim ailelerr sıksık görüşüyoo gidip geliyoruz o konuda çok şükür sıkıntı yok ama piknikte henüz yokk

Nişanlıkk kabarık üstü sadee taşlı bişi arıyorumm eteğide katkat tüllü olabilirse süper olurduuu

Kıslarr bu arada kanca evden aldıklarınız geldimii ???:26:
Benimki datıma çıkmış bugün gelir diye tahmin ediyorummm

arkadaşlar ben nisan ayında tanıştımnişanlımla kayınvalidem gördü beğendi,nişanlımla anlaşıyoruz fakat biraz kararsızım etrafımdaki laflardan çok etkileniyorum görücü usulü olduğu için hiç araştırmadık görücü usulü olanlar iyi bilir erkek tarafı araştırılır,çocuk iyi diye ben öyle bişey istemedim, ben hemen herşeye inanırım,,
18 haziranda nişanım oldutemmuz ayında nikah olsun diyolar,22 eylül adüğün olucak salon tutulduuu
arkadaşlar,
ama evlenme korkusu tuttu beni napıcam bilmiyorummm

Canım hayırlı olsun öncelikle, görücü usulu biraz farklı, sanırım daha önceden tanımadığın biriylee nişanlandın. Keşke biraz daha geniş zaman yaysaydınız birbirinizi daha iyi tanırdınız ama nasibinse zaten herşey güzel olur düğün nikah kararlaştırılmış ailenindegönlü rızası varsa, hiç bişeyden korkma canım, allah yolunu açık etsin.

Şirket maillerim çöktüüüü üüüüü sabahtan beri onunla uğraşıyorum, bulcam sana nişanlık şunları bi yoluna koyım da

Kıslarr bu arada kanca evden aldıklarınız geldimii ???:26:
Benimki datıma çıkmış bugün gelir diye tahmin ediyorummm

mini bıçaklarım da az önce geldi, cidden çok miniymiş ama güzel beğendm..

canım görücü usulunde ailen bildiği tanıdığı güvendiği yeri çıkarır senin karşına zaten sen onu takma kafana, senin bakman gereken nişanlınla uyuşabiliyomusun odur bence..
Eğer iyi anlaşıyosan da korkacak bişe yok, görücü usulunde ailen arkanda daha bi destekçi olur, sen nişanlılığın keyfini çıkar az kalmış zaten..

Çok mini derkennn çokmu minii :26: yani kullanılmayacak kadarmı mıniii
benimkilerr akşama kadar gelir bizim burda çünkü kargoyu takipteyimm bi gelsede rahatlasamm, gelince çekip eklerimmm

Çok mini derkennn çokmu minii :26: yani kullanılmayacak kadarmı mıniii
benimkilerr akşama kadar gelir bizim burda çünkü kargoyu takipteyimm bi gelsede rahatlasamm, gelince çekip eklerimmm

ıııı nası desem serçe parmağım kadar sapı ve yine serçe parmağım kadar bıçağı var
dur ölçüyüm toplam 12 cm.

he valla değmez o kadar paraya aslında ama napalım süs yaparız ama sağlam bişe ilerde bebelerede veririz oynar keskinde değil zaten..
resmini çektim ekliyim

he valla değmez o kadar paraya aslında ama napalım süs yaparız ama sağlam bişe ilerde bebelerede veririz oynar keskinde değil zaten..
resmini çektim ekliyim

Eki Görüntüle 217852 Eki Görüntüle 217853

günaydın kızlarr

Nasılsınızzzzz?? Bu aralar topiğe uğruyamıyorumm çok yoğunum ama ara ara girip çıkıyorum.Aklımdasınız

Bu arada bu parmak bıçakcıklar kahvaltılık için muhteşem bence. Bende almayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Ayy aynıı nettekii gibiymişş sağlam diyosunn iyi o zamann, benimkiler daha gelmedii yaaa :26: kargoda problem olmuşş hepp özendiğim şeylerrde böyle oluyo nedense bi aksilik çıkıyo. Neyse bi elime alıymda ondan sonraa bende yorumda bulunucamm

esmamm nerdesin sen yaaa eski tayfa gitti iyice sessizleştii topikk,i çabukk topiğee dönn
O mervee nerdee konuşuncaa söylede bi uğrasın bariii özletti iyicee :82:

Heycanla pazar gününü bekliyorum, nişanlımın ailesi ve benim ailem cümbür cemaat piknik yapıcaz. İnşallah güzel geçer

bizde istiyoruzzz piknik fln yaaa bir türlü denk getiremiyoruz bal böcüğümüz gibi hep bir şey çıkıyor. Ya da aileler haberleşmiyor. böcüğüm bence böyle bir org için bizim bu işe el atmamız gerekiyorr. Sabah erkenden yollara dökülüp akşama kadar piknik yapmak ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…