2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bnde öLe vaLLa aynı ya sıkıLıorum cok :/

Bu arada Herkesin kandili mübarek oLsun Allah'ım herkesin duaLarını kabuL etsin inş...

kızlar ya bşy sorcam size blendr seti araştrıormda arzum sprano nasıl sizce 700 wat olanı..yada önerdgnz bi marka var mı?philips ve braundan çok şikayet varmış..siz ne dıorsnz?

söylediğin modeli bilmiyorum ama arzum ürünleri iyi genelde, ablam çeyizine arzum almıştı 6 senedir kullanıyo hala
bende philips aldım inşllah şikeyetçi olmam

Bnde öLe vaLLa aynı ya sıkıLıorum cok :/

Bu arada Herkesin kandili mübarek oLsun Allah'ım herkesin duaLarını kabuL etsin inş...

Aminn inşllah canım..
Benim işler baya yoğun bu ara sıkılmaya fırsatım olsada bende sıkılsam yaa

söylediğin modeli bilmiyorum ama arzum ürünleri iyi genelde, ablam çeyizine arzum almıştı 6 senedir kullanıyo hala
bende philips aldım inşllah şikeyetçi olmam

şans işi cnm ya şikayetçi olmasnn inşallah..ben belkı ewlenmeye yakın alırm ya bazen en son alırm dıorum ne blm işte karar weremıorm.. bn yaz döenmnde sklcm kışında yorgunluktn ölcm gbi görunuo ya burası kışı çok yogun oluormş..

Sohbette yazdım ama cvp vermedı sonrada cıktı hemen...
Canımm haberı oLmadan payLaşmiim yaa

Oyy bizdeçok merak ediyoruzzz yaaa inş. burayada uğrar bizdegörürüzz ama anlattığın gözümde hafif canlandı emininm çok güzel olmuşturrr allah mesutt etsinnnn

blendr için fikir veren yok mu :2::2:

selam güzelim.Blendır deyince braun .Ama ben set istiyorum.
Bizim ewde king in var.onda blendır, mikser, kabı ve rende başlığı var.
Benim için rende olması çok önemli ,sadece kingte gördüm.
Yada büyük mutfak robotlarında var
Rendeye gerek yok dersen braun en güzeli

akşam olsada eve gitsek yemek yesek sonra ağırlık bastırsa koltukta uyuyuversek :97:

kızlar ya bşy sorcam size blendr seti araştrıormda arzum sprano nasıl sizce 700 wat olanı..yada önerdgnz bi marka var mı?philips ve braundan çok şikayet varmış..siz ne dıorsnz?

Canım aynı sorun bende de var, mutfak elektrikli aletlerimden bi blendır kaldı. Bizim evde philips var yıllardır kullanıyozz daha tık demedii maşallah
Ben metal renk olsun hem rendelemesi olsun hem mikser aparatları istiyorum ama henüzz öyle biürün çıkmadıı Braunun varr tam teşekküllüsü ama beyaz gri metal olsa almıştım şimdiye kadar. Senin böylee takıntıların yoksa arzum braun philipss 3 de güzel şikayet kısmına gelince elektrikli aletler şans işi gerçekten sen neye en güvenip alsan bişi çıkabilir bu konuya takılma bence üçüde tanınmış yılların markası

ewet cnm haklsn..bu dedgm modelin rendesi warda metal rengi yok :))

hazırlıklar temizlikler falan derken kaç gündür uzak kaldım sizlerden :78: kızlar bu gün birtanemin nişan bohçasını serdik hayırlısıyla bakmak isterseniz baltanemin cicileri isimli konudan görebilirsiniz arkadaşlar

bakalım hemen ne ciciler almışsın

Günaydınn gelinciklerr nasılsınızz bakalımmm
Haziranın son günüü :2:
Bakalım hemen bohçalaraaa

Heycanla pazar gününü bekliyorum, nişanlımın ailesi ve benim ailem cümbür cemaat piknik yapıcaz. İnşallah güzel geçer

Heycanla pazar gününü bekliyorum, nişanlımın ailesi ve benim ailem cümbür cemaat piknik yapıcaz. İnşallah güzel geçer

wuu süper .. ya seviyorum ben böyle anları :) onlarla piknik kahvaltı yemek harika oluo nasılda aileden hissediosun kendini dimi :) canım benim inşallah güzel geçer bol gülümsemeli bi gün dilerim

wuu süper .. ya seviyorum ben böyle anları :) onlarla piknik kahvaltı yemek harika oluo nasılda aileden hissediosun kendini dimi :) canım benim inşallah güzel geçer bol gülümsemeli bi gün dilerim

Ayyyyyyyy daha da heycan yaptım bak çok saol canım inşllah..
Bizim ilk defa böyle bi muhabbet ortamı olacak, kaynaşırlar güzel güzel eğleniriz inşallh..

Çok güzell bizde de zamandır piknik istiyozzz yaz bittibitiyoo daha bi icraat yok :2: Ailelerin anlaşmasıı çok güzel bişey ama uyumlu olamalarıda bir o kadar zor, allahım utandırmasınn

Ya bu nişanlık dertoldu hala içime sinen bişi bulamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…