- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #26.341
benide özle benidee
Ben göremedim albümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide özle benidee
benim daha 1 ayım var ama kışlıklardan başlıyayım dedim işin içinden çıkamadım..
çeyizlerimi kutuluyayım dedim o da olmadı ...
bende saldım gitti taa gideceği gün toplarım herhalde
ayynenn..ben de onlarla uğraşıyorum,hepsini alıcak valiz de paket de yok..
bazı şeyleri bırakıcam mecburen,önce aciliyeti olanlar gitsin..
zor ya,ben daha farkedemedim o kısmı,evim yok hiçbirşeyim yok modlarındayım ya hissedemedim tam,ama annem ufak ufak başladı ağlamaya,içli konuşmalara..
olsun kuzum ileride alır,şimdi yeni evlendiniz bir sürü sorumluluğunuz var bitsin borçlarınız fazla varmı bilmiyorum ama yinede az çok vardır bitsin alır sana
nasıl oluyor onlar banada gösterin bakim merak ettim.
kimsecikler kalmamışş
acayip acıktımm
eşimin değilde benim çeyiz borcum var
para biriktiryoruz ama daha güzel bişi için inş
kimsecikler kalmamışş
acayip acıktımm
aynn cnm bende acıktım şimdi ezogelin çorbasıyla yaprak sarması indircem mideme
Ama şöyle bir tereyağlı makarna olsaydı üzerinede sarımsaklı yoğurt ya da mantı en güzel
bilgisayarım bilgi işlemde
arkadaşımın pcden yazıyorum
akşam eve gidince yazarım hepinize
öptümmm
kızlar çok yoğunum...arada girer bakarımm...öptümmmm
sıcakkk çok sıcakkkk
benim pinti babam klimayı çalıştırmama izin vermiyor....
neymiş çok yakıyormuş...
Eeee neden aldık klimayı o zaman
Kızlar perdeci aradı akşam üstü arayacakmış eve gelmeden 30 dk önce nasıl yetişcem
çabuk geçsin zaman evimi göreyim tekrardan:26:
Nişanlımı da özledim çook oda akşam gelecek evimize boyacıyı getircek
günaydın kızlarrrrrrrrr ne yapyıonuz bakem nasılsınız
bunlardageçer benide listeye eklermisin tatlım
size dün basımdan gecenleri anlatmak istiyorum benim nişanlımın babası bundan 2 bucuk 3 aya yakın zaman içerisinde vefat etti ben ne kadar düğünüğ ertelemek istesemde kayınpederimin vasiyeti üzerine düğün yapılması kararı alındı bildiğini üzere beni tanıyanlar bir kac zaman içerisinde davetiye bastırrdıgımı ve dün gidip alıcamı burda sizinlede paylaşmıstım dün davetiyeleri ben alıp eve götürdükten sonra nişanlımda amcama davetiyeyi gösterdi amcam ne hayırlı olsun dedi ne baska bişey ne gerek vardı bu kadar masrafa dedi kestirip attı hafif kızgın bir ifadeyle nişanlımın suratı asıldı çünkü babasının düğgününde bulunmasını cok istiyo ve cok yoklugunu yaşadıgı için ben davetiyemde resminin bulunmasını istiyorum demişti ondan resimli bastırmıstık amcamda öle diyince üzüldü bende dayanamadım ben istedim amca dedim istedin ama ne gerek var dedi bende düğün benim düğünüm masrafı biz cekiyoruz amca böle olsun istedik dedim tamam tamam dedi trip atıp gitti yengemde mahallenin ortasında bagırdı gel buraya senin Allah belanı versin ne karısıyosun onların işlerine dedi yani ben anlamıyorum ya okadar moralim bozulduki anlatamam size annemde bana kızdı he diyip gecemedin diye kimse düşünmüyo ya bunların hevesleri var nişanlımın babası ölmüş belki oglan istedi ne güzel olsun hayırlı olsun bile demedi ya okadar üzüldümki nişanlımada amcamdan dolayı mahcup kaldım
aynn cnm bende acıktım şimdi ezogelin çorbasıyla yaprak sarması indircem mideme
Ama şöyle bir tereyağlı makarna olsaydı üzerinede sarımsaklı yoğurt ya da mantı en güzel
ev mi alacaksınız kız yoksam
baya gösterişli bir şeymiş valla.
canım afiyet olsun bende apartopar size yazmadan çıkmışım yemeğe
Bir güzel yedim valla
Yemeğe çıkanlara afiyet bal şeker olsun
yaprak sarmamı ne biri yaprak sarmamı dedi
Ayy çok uzun zamandır yemedim canım çok istedi. Benim yerime de ye kuzum afiyet olsun
bilgisayarım bilgi işlemde
arkadaşımın pcden yazıyorum
akşam eve gidince yazarım hepinize
öptümmm
kızlar yaa nerdesiniz..... Kimseden ses soluk yok 2012 gelinleri muhtarı nerdesin bakimmm
baba yanında çalışmak bu olsa gerek adamda haklı napsın bu devirde herşey zam zamm
yetişirsin canım Allahın izniyle ayy çok heyecanlı yaa, bir gör bakalım evini, nişanlını
tamam canım kolay gelsin