• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
valla ben unutsam nişanlımla ayrılma sebebimiz olurdu herhalde :ssz:

Bunlardageçerim istediğin kadar araştır....:23:
zaten sanırım beni sallamadı kimse diğer topikte:24:

bu 2. unutuşum 1. eşim yanımdaydı bişi demedi ama şimdiii:18::18::18::18::18:
nerde o topik bende bi bakayımm:1::1::1::1:
kokoş adı geçti heraldee:1::1::1::1:

mıhtarrrr senin memleket neresiydi kuzum merak ettim de:23:

kastamonu canım:34:

Aa bunlardageçerim senisin şu meşhur muhtar:1::1::1::1::1:
:46::46::46::46::46:

evet benim benim dün pakizem ben burdan ayrılmıyorum hep mesaideyim diye beni muhtar seçti bende kabul ettim:1:

evet kuzum bende azası oldum :24:

ben olayımm:16::16::16: Benide aranıda alınn:1::1:

sende baş aza ol bebeğimmm:54:...........................

tamam oldum gitti :1::1::1::9::9::9:

saygıdeğer baş azam ve azam:72:

nasılsınız bugün inşallah
:1::1:

kızlar bu arada ben yüzüklerimi takmayı unutmuşumm:18::18::18::18::18::53:

olsun kuzum bişey olmaz. ben kalkar kalkmaz takıyorum yüzklerimi unutmamak için.
gece çıkarıyorum yoksa parmaklarım şişiyor benim:17:

Bunlardageçerim istediğin kadar araştır....:23:
zaten sanırım beni sallamadı kimse diğer topikte:24:

çünkü sen buraya aitsin:1::1:

bu 2. unutuşum 1. eşim yanımdaydı bişi demedi ama şimdiii:18::18::18::18::18:
nerde o topik bende bi bakayımm:1::1::1::1:
kokoş adı geçti heraldee:1::1::1::1:

olsun gene bişey demez insanlık hali canım napalım :34:

aaa eylülde gelmiş hoşgeldin yavrum:9:
bakalım bugün neler yakalıycaksın bizimle alakalı:10:

albüm paylaşılmış gene şıp diye kaldırılmış onu yakaladım,artık kimseye demiyorum albüm albüm diye..

yavrum benim hoşgeldin tekrardan seviyorum seni çoook:54:
Zaten kayınvalidem bir evin kirasını bize veriyor kira derdimiz olamayacak çok şükür:1:
Ama ben dayanılmaz bir insan olduğum için alt katında oturmamayı tercih ettim kadını genç yaşında bunalıma sokmak istemedim:16:
Hepsi kayınvalidemi düşündüğümden :17:
Seneye kendi evimizi alıp kayınvalidemden alacağımız kira parasını üstüne katıp ev sahibi olalım diyorum:9:
Sağolsun şimdiye kadar hiçbirşeyime karışmadı öyle kaide değer. Bundan sonra da öyle olsun istedim....:10:
Neler neler duyuyoruz hacı yok ben geline bilmem ne kadarlık mal verdim yinede yaranamadım vs...:9:
Böyle olmasın sonumuz.... Bütün çabalarım bu yüzden kayınvalidemi çok sevdiğim için:9:

Klima konusunda Da kuzum sanki babam yazdı sandım eylül :D:D
Doğru diyorsun bazen babamda diyor biz damadı yaktık diye :)))

sağol bacım,ben de seni seviyorum:)
o da iyiymiş o zmn bak,şunu aldık bunu aldık laflarını duymaktansa,uzun vadeli olacak şekilde kira toplamak sanırım daha karlı olcak:) hem bi de birşey istemeyen,tok gözlü gelin olcan,seni gidi:)
kayınvaliden ne şanslı,senin gibi çatlak bi gelini olduğu için:)))
diğer topiğe baktım,kimse takmamış kıs seni,oradi kokoş hatunların hepsi hamiş galiba,sen nişanlıyım diyince,"iyi anladık,geç kenara'' muamelesi görmüşsün,halbuki içindeki canavardan haberleri yok:) "pehheyy,biz neler yaptık,kazen geldi gitti deli ettik adamı kaç kez,forum kurallarını altüst ettik " filan de,daha etkili olur:))

öf hiç havam yok bugün ya,ne sıkıcı geçiyor günler..
evimle ilgilenmek isterdim şu an..
ne şanslısın kıs pakize,akşam perdeler gelirse foto çek,sonra albüm yap ben varken,sonra 30 sn içinde imha olsun o albüm,albümünü şıp diye kaldıranlara gösterme:)))

kastamonu canım:34:

evet benim benim dün pakizem ben burdan ayrılmıyorum hep mesaideyim diye beni muhtar seçti bende kabul ettim:1:

saygıdeğer baş azam ve azam:72:

nasılsınız bugün inşallah
:1::1:

olsun kuzum bişey olmaz. ben kalkar kalkmaz takıyorum yüzklerimi unutmamak için.
gece çıkarıyorum yoksa parmaklarım şişiyor benim:17:

çünkü sen buraya aitsin:1::1:

olsun gene bişey demez insanlık hali canım napalım :34:

saolun muhtarım iyiyiz siz nasılsınız:1::1::1::1:
bende eve gider gitmez çıkartıyorum sabahta hemen takıyorum:1::1:
olsun kocişim bişi demezz:16::16::16::16::16:

Yedim cnm. Karnım doydu çok şükür.

Anneme diyorum evlenmeden 10 gün önce felan yapıp buluğz atalım evlenince ben yapar yerim diyorum :9:

Evde saramam diyorum :9:

ohh afiyet olsun valla:56:

albüm paylaşılmış gene şıp diye kaldırılmış onu yakaladım,artık kimseye demiyorum albüm albüm diye..

aaa eylülüm kızmış gene:53:

saolun muhtarım iyiyiz siz nasılsınız:1::1::1::1:
bende eve gider gitmez çıkartıyorum sabahta hemen takıyorum:1::1:
olsun kocişim bişi demezz:16::16::16::16::16:

valla çok şükür iyiyim, bu gün diyorum odama gelinde baş azam ve azamla bir bütçeleme yapalım:1::1:
gerçekçi gibi oldu yafff:1:

good-heartım muhtar olmuşşşşş...yakışırrrr kuzumaaa..
sarmamı dendi....ayyy çok severimmmm:56::56::56: annemle bizde yapıp buzdolabına koyucaz...misafir falan gelirse hazır yemek olsun :9::9:
çok yoğunum yaaa okuyamıyorum bile :31::31::31:

sarmamı dendi....ayyy çok severimmmm:56::56::56: annemle bizde yapıp buzdolabına koyucaz...misafir falan gelirse hazır yemek olsun :9::9:

:1::1::1::1: ben muhtar değilim bunlardagecer muhtarr:1::1::1: ben baş azasıyım karıştı yine ortlık:9::9::9::9:

anaaaa size dün akşamki kına gecesini anlatmayı unuttum :52::52:
kına başlangıcın 10 tane kız falan ellerinde tefler ile gelini çıkardılar sahneye..tüm salonu şarkı söyerek gelini gezdirdiler..
sonra oynanırken '' çiçekçi kız'' şarkısı çalmaya başladı 4-5 tane çiçekçi kız gibi giyinen kızlar çıktı..ellerinde sepetler ve içinde güller..msahnede oynayanlara güller verip saçlarına taktılar :32::32:
kına yakılırkende bütün kızlara böyle tülden eşarp gibi şeyler dağıtıldı rengarenk güzeldi yanii anlayacğınız :32::32:

ohh ohh u muhabbet ne beni unutmuş kimse hatırlamıyo küstüm hepinizeee:2::2::2:

kuzummmmm hoşgeldinnnnn nasıslınnn:3::3::3::3:
olmadı bak ama şimdi unutmak olurmu hiç:20::20::20:

kına başlangıcın 10 tane kız falan ellerinde tefler ile gelini çıkardılar sahneye..tüm salonu şarkı söyerek gelini gezdirdiler..
sonra oynanırken '' çiçekçi kız'' şarkısı çalmaya başladı 4-5 tane çiçekçi kız gibi giyinen kızlar çıktı..ellerinde sepetler ve içinde güller..msahnede oynayanlara güller verip saçlarına taktılar :32::32:
kına yakılırkende bütün kızlara böyle tülden eşarp gibi şeyler dağıtıldı rengarenk güzeldi yanii anlayacğınız :32::32:

aaaaaa nasıl unutursunn kuzumm:20::20::20: yoğunluktan heladee:19::19:
aaaayyyy ne güzell olmuşşşş:16::16::16: aya eğlenceliymiş anlaşılann:16::16::16:

:1::1::1::1: ben muhtar değilim bunlardagecer muhtarr:1::1::1: ben baş azasıyım karıştı yine ortlık:9::9::9::9:

:9::9::9::9: öyle hızlı hızlı okuyunca hatlar karıştı o zaman...kusura bakma baş azammmm:16::16::9::9:

muhtar duymasın koltuğunda gözümün olduğunu sanacak :1::1::1::60::60::60::60::60::60::60:

muhtarınızı yerim ben sizinnnnn :16::16::16:

:56::56::56::56: :1::1::1:
gel kuzum sende benim sağ kolum ol :16::16::16::16::6::6:

ben sağ kol, mastakvimim sol kol olsunnnnnn :9::9::9: yoğunluktan tırlattım azıcık galibaaa:52::52::52:

amannnn boşverr birazda eğlenmek lazımmmm:32::32::32::21::21::21::21::8::8::8::8:

bunlardagecer : muhtar
baş azam : good_heart
azam : pakize
baş azam sağ kolu : isyan
baş azam sol kolu : masatakvimi

:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9:
kadro nasıl kuzummmm:16::16::16::16:

açı-lınnnn mıhtarınız geldi:72::72:
siz benim hakkımda nasıl dedikodu yaparsınız bakam:1:
kadro süper olmuş valla
:1:

ohh ohh u muhabbet ne beni unutmuş kimse hatırlamıyo küstüm hepinizeee:2::2::2:

ciltim hoşgeldin canım, görmedikki biz seni yazdınmı bişeyler gözümüzden kaçmıştır :17: affola:17:

ooooo kınaya baka kınaya süper olmuş isyanım organizasyon , böyle şeylere bayılıyorum yaa bütçen iyi olacak yapacaksın süper:16:

sen aldınmı bakım güllerden:34:

Back