- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.241
canım çok sıkkın bugün yine..sabah nişanlımla fena kavga ettik...annesi düğüne 3 bilezik almış..bana sormadanikincisi ise set almayacaklarmıl inci takım takacaklarmış...ya bir geline set almadan olurmu..nişanlımda set olmasa ne olur diyor bende kızdım siz almazsanız almayın ben babama sölerim bir kolye alır dedim kapattım teli yüzüne
GÜNCELLEME;
şu zamana kadar ıslatılanlar;
Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609
ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012
trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012
good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012
duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM ----------------------EVLENDİ :123:
19 Mayıs 2012
Pink_love ----------------------EVLENDİ:123:
31 Mayıs 2012
SehKer
2 Haziran 2012 ----------------EVLENDİ:123:
WeWonTheLove----------------EVLENDİ:123:
10 Haziran 2012
lovelylady-----------------EVLENMEK ÜZERE
22 Haziran 2012
bal_bocegi
23 Haziran 2012
my_everything
23 Haziran 2012
egumus
23 Haziran 2012
ebrummM
23 Haziran 2012
Tuti
23 haziran 2012
kalplerasi
29 Haziran 2012
cgdm16
30 Haziran 2012
eylul.
30 Haziran 2012
miska
7 Temmuz 2012
citl
7 Temmuz 2012
SssMmm
7 Temmuz 2012
GeLiNiM
8 Temmuz 2012
pakizee
14 Temmuz 2012
yclozl
16 Temmuz 2012
prenses_84
21 Ağustos 2012
butterfly_01
25 Ağustos 2012
masatakvimi
26 Ağustos 2012
elfmmmm
30 Ağustos 2012
turkuaz5538
7 Eylül 2012
yenidendogdum
8 Eylül 2012
bunlardagecer1907
09 Eylül 2012
isyan123
09 Eylül 2012
ıslanacaklar
kardelen3434
27 Eylül 2012
karamel0741
30 Eylül 2012
zuzu88
30 Eylül 2012
mimare
14 Ekim 2012
Troubledoll357357
28 Ekim 2012
Esmer
18 Kasım 2012
HEYECAN OLSUN DİYE SON 10 GÜNÜ VE DAHA AZ KALANLARA YENİ İBARE EKLEDİM KIZLAR
unuttuklarım varsa özelden yazın bana tarihleri
canım çok sıkkın bugün yine..sabah nişanlımla fena kavga ettik...annesi düğüne 3 bilezik almış..bana sormadanikincisi ise set almayacaklarmıl inci takım takacaklarmış...ya bir geline set almadan olurmu..nişanlımda set olmasa ne olur diyor bende kızdım siz almazsanız almayın ben babama sölerim bir kolye alır dedim kapattım teli yüzüne
Gunaydın masatakvımım
nasılsınızz?
dun kayınvalıdeme gıttım
yenı bır laptop , süpürge makınesı ve masa ve sandalye alacaklarmıs
Allahım yarabbim ya..
Bakalım
Gunaydın masatakvımım
nasılsınızz?
dun kayınvalıdeme gıttım
yenı bır laptop , süpürge makınesı ve masa ve sandalye alacaklarmıs
Allahım yarabbim ya..
Bakalım
Ne zaman düzelcek şu durumlar
ne takcaklarına onlar karar nasıl vercekelr sana sormadan yaa olur mu öyle
nişanlında yanlış anlama ama annesi ile arası düzeldi diye senin düşüncelerini umursamıyor gibi geldi
Çok ayıp etmiş
inci setin sahtesini de alabilirsin 80-90 Tlye
yoksa öyle imitasyon mu düşündüler??
setsiz olur mu yaa geline düğünde set takılır
bizde dün aldık setimi iş çıkışı
ay senin bu kayınvaliden çatlatcak beni yaa
sen de söyle şu şu yapılcak diye yaa
azcık dişli ol
23 Haziranı bekle kuzuuuummmm
Bende çok merak ediyorum yaa
yaaa bende bundan istiyorum yaaa banane banane bananee
aşık oldum bittim resmen
07.10.2012 canım benide eklermisin artık ıslanmak istiyorum sırılsıklam olalım
kızım benım nısanlımla cıddı aram bozulur sadece yemekte ucumuzduk annesı babası ben
nısanlım gece calıstı dun
neyse cocukalrda evde yoktu
para durumunus ordular bende x ck bunaldıgını soyledım oda borcu varsa soylede kapatalım bızle paylasmıyor bzı sıkıntıya gırmıyelım dıye deıd..
nısanlımda gecen hafta bı borcunu aılesı kapattı kısısel
o sebebten sıkıntıya duseceklerını bazı seylerın yarım kalacagını ! dugun takısından para verecegını bu konuyla ılgılı bısey soyleme dedı( ben sadece annemler bazı seylerı yapamayacaklar kafana takma dedı dedım )
tamam dedım
bılıyorum soylıcekleırn vardır belkı ama soyleme lutfen dedı
bırak yarım olsun bızım olsun dedı cok nasıl desem duygusal soyledı bunu
2.5 bınlık bı borcunu kapadılar sanırım nısanlım ıyı bır takı olursa 3.5- ıle 5 bın arası bısey verecek aılesıne ......
bende ıstedıklerımı kendım kredı cekerek alacagım oylede boylede takıdan bırıkım olmayacak en azından ıstedıklerımı alayım alayımkı 3.5 gecmesın su para yaw
5 bın kredı cekecegım
ayretten balayınıda kk cektırıcem
napcamı sasırıdm
babası hele bı tutalım evi ne lazımsa alacagım dıyor
annesı bıraz daha mıy mıy
benı cok sevıyolar anlamıyorum anlam veremıyorum
kombı almıslar yenı
balkonu camla kapamıslar
unıtenın aynısından orta sehpa almıslar
hepsıde markalı kalıtelı seyler
ben ya cok zengın bırılerıne gelın gıdıyorum zengın cımrı
yad abılmıyorum
nısanlımın benı kasmasına anlam veremıyorum
bende merak ediyorum bindallını masatakvimim.
ayy good_heartn hatice sultan gelinliğne bittim bende yaaa çok süper be kuzuma çok yakışmış.
canım bizimkilerde 4 tane bilezik aldılar . ben set istemiyorum zaten kendim.bana gereksiz geliyor daha sonra bozdurulmuyor,ve takmayacağım için istemedim. ama belki göstermelik alırız diyor nişanlım. ama öyle gerçek olanlardan değil. millet görsün yeter diye.
bence sende fazla kızma boşver, erkek tarafı ne yaparsa yapar onların sorunu. ama senin babana aldırman yanlış olur , sinirlenip fevri davranma şeker düğün üstü
tabi eklerim
senin ne kadar kaldı ıslanmayan yoksa 100 den düştünmü
ayy good_heartn hatice sultan gelinliğne bittim bende yaaa çok süper be kuzuma çok yakışmış.
canım bizimkilerde 4 tane bilezik aldılar . ben set istemiyorum zaten kendim.bana gereksiz geliyor daha sonra bozdurulmuyor,ve takmayacağım için istemedim. ama belki göstermelik alırız diyor nişanlım. ama öyle gerçek olanlardan değil. millet görsün yeter diye.
bence sende fazla kızma boşver, erkek tarafı ne yaparsa yapar onların sorunu. ama senin babana aldırman yanlış olur , sinirlenip fevri davranma şeker düğün üstü
tabi eklerim
Ne zaman düzelcek şu durumlar
ne takcaklarına onlar karar nasıl vercekelr sana sormadan yaa olur mu öyle
nişanlında yanlış anlama ama annesi ile arası düzeldi diye senin düşüncelerini umursamıyor gibi geldi
Çok ayıp etmiş
inci setin sahtesini de alabilirsin 80-90 Tlye
yoksa öyle imitasyon mu düşündüler??
setsiz olur mu yaa geline düğünde set takılır
bizde dün aldık setimi iş çıkışı
senin ne kadar kaldı ıslanmayan yoksa 100 den düştünmü[/B .!.:[/COLOR]
Aldırcam kuzum...hiç umrumda değil...onlar bir kolyeyi layık görmüyorlarsa bana bende aileme aldırırım
Ne yanlış anlıcam kuzum...aynen o şekilde oldu...düğün üstü tekrar sorun çıkmasın diyor bana...çıkarsa çıksın artık tak etti yaniakşam babama sölicem 15 gr bilezik takcaktı babam..10 gr taksın birde kolye alsın
Babana ilk etapta söyleme istersen
Bi dur alırlar belki
Sorunu sen çıkarmıyorsun ki tatlım
sıkma canını gönlün rhat olsun
baban hiç bilezik takmasın set alsın madem
koyar belki
aaa kızın babası taktı derler de utanırlar belki
nişanlın ne takcak sana?
günaydın kızlarrrrrrrrr ne yapyıonuz bakem nasılsınız
bunlardageçer benide listeye eklermisin tatlım
size dün basımdan gecenleri anlatmak istiyorum benim nişanlımın babası bundan 2 bucuk 3 aya yakın zaman içerisinde vefat etti ben ne kadar düğünüğ ertelemek istesemde kayınpederimin vasiyeti üzerine düğün yapılması kararı alındı bildiğini üzere beni tanıyanlar bir kac zaman içerisinde davetiye bastırrdıgımı ve dün gidip alıcamı burda sizinlede paylaşmıstım dün davetiyeleri ben alıp eve götürdükten sonra nişanlımda amcama davetiyeyi gösterdi amcam ne hayırlı olsun dedi ne baska bişey ne gerek vardı bu kadar masrafa dedi kestirip attı hafif kızgın bir ifadeyle nişanlımın suratı asıldı çünkü babasının düğgününde bulunmasını cok istiyo ve cok yoklugunu yaşadıgı için ben davetiyemde resminin bulunmasını istiyorum demişti ondan resimli bastırmıstık amcamda öle diyince üzüldü bende dayanamadım ben istedim amca dedim istedin ama ne gerek var dedi bende düğün benim düğünüm masrafı biz cekiyoruz amca böle olsun istedik dedim tamam tamam dedi trip atıp gitti yengemde mahallenin ortasında bagırdı gel buraya senin Allah belanı versin ne karısıyosun onların işlerine dedi yani ben anlamıyorum ya okadar moralim bozulduki anlatamam size annemde bana kızdı he diyip gecemedin diye kimse düşünmüyo ya bunların hevesleri var nişanlımın babası ölmüş belki oglan istedi ne güzel olsun hayırlı olsun bile demedi ya okadar üzüldümki nişanlımada amcamdan dolayı mahcup kaldım
gördümmm ya cok guzel olmussun gelınlıgın cok degısık geldı bana bırde cok pahalı gozuktu
kına kostumunde cok degısık hıc gormemıstım
nerede cekıldınız resımlerı eve fılan yakınmı kınada resım cekılmeyı dusunmuyorum da dısarıda yanı fırsatta olmaz hos kına yapıcazmı o bıle belırsız..
canım çok güzel olmuşsun maşallah sanagelinliğinde çok güzel olmuş, hatice sultan gelinliğinde
hiç gitmemiş gibiyiz dimigünaydın canım nasılsın?
aaaa yarın seni ıslatıcazzzzzzz
hiçte abartı olmaz canım neden olsun ki ne istiyorsan onu gönlünce giy
tabi eklerim
.good_heart yavrum albümü ben göremedim arkadaşlık isteği de gönderdim ama
günaydın kızlarrrrrrrrr ne yapyıonuz bakem nasılsınız
bunlardageçer benide listeye eklermisin tatlım
size dün basımdan gecenleri anlatmak istiyorum benim nişanlımın babası bundan 2 bucuk 3 aya yakın zaman içerisinde vefat etti ben ne kadar düğünüğ ertelemek istesemde kayınpederimin vasiyeti üzerine düğün yapılması kararı alındı bildiğini üzere beni tanıyanlar bir kac zaman içerisinde davetiye bastırrdıgımı ve dün gidip alıcamı burda sizinlede paylaşmıstım dün davetiyeleri ben alıp eve götürdükten sonra nişanlımda amcama davetiyeyi gösterdi amcam ne hayırlı olsun dedi ne baska bişey ne gerek vardı bu kadar masrafa dedi kestirip attı hafif kızgın bir ifadeyle nişanlımın suratı asıldı çünkü babasının düğgününde bulunmasını cok istiyo ve cok yoklugunu yaşadıgı için ben davetiyemde resminin bulunmasını istiyorum demişti ondan resimli bastırmıstık amcamda öle diyince üzüldü bende dayanamadım ben istedim amca dedim istedin ama ne gerek var dedi bende düğün benim düğünüm masrafı biz cekiyoruz amca böle olsun istedik dedim tamam tamam dedi trip atıp gitti yengemde mahallenin ortasında bagırdı gel buraya senin Allah belanı versin ne karısıyosun onların işlerine dedi yani ben anlamıyorum ya okadar moralim bozulduki anlatamam size annemde bana kızdı he diyip gecemedin diye kimse düşünmüyo ya bunların hevesleri var nişanlımın babası ölmüş belki oglan istedi ne güzel olsun hayırlı olsun bile demedi ya okadar üzüldümki nişanlımada amcamdan dolayı mahcup kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?