2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Kahvaltı takımları artık çok güzell çeşit bol ben beğeniyorum ama bazen gereksiz geliyor. 285 iyi cnm nasıl bişi alıyosun bilmiyorum ama ben kaç sene önce 200 civarına almıştım
Teflon tencere seti fiyatıdaa iyi bencee böylee şeyleri alın kıslar imkan oldukçaa nasılsa nişanlısınızz

bu hazırlıkların hepsini nişanımdan sonraya bırakıyorum inş. zamn su gibi akıp geçer

Aman çok hızlı akmasın yaaa ailemden ayrı yaşıycamı düşündürmek bile benii korkutuyoo şuan içinnn :26:

Yarın bekliyoruzz bol muhabbettliii topiğee

işte desenleri kabartmalı yapmışlar ek olarak kurabiyelik ve pasta altlığı war.. 150 lirayada war takım 200 de ama işte bu daha çok hoşuma gtti..bazende yazık gunah kırılcak gıtck dıorum..bu konuda kararszm hala :44:

Ayy iştee bu yanii bence beğendiysen al cnm hatta linki yolla bende bi bakıymm
Benim kahvaltı takımım var ama işte pasta standı ve katlı tabağı yok diyee şimdi ayrıyetenn pastaa setii arıyorumm çünkü en lazımolcak şey bencee

internette war mı bılmıorm cnm ..bnım pasta setim war ama bu daha guzel.. bi bkaym bulrsm atym linki hemen..

Katlıı kurabiyelik ve pasta tabağı gereklii kahvaltı takımında da olmasıı şart bencee misafir geldiğinde onlarda lazım oluyo çünküü ben bi takım daha alabilirim yani hiç sorun değill:82:

Bende düşünüyodum bi ara, hala zaman zaman düşünüyorum gerçi, beykoza gelin gidicem ben orda çok güzel yerler var ama ya yağmur yağarsa cidden, kapalı alanıda olur ama bi anlamı kalmaz.. Çok kısmetliyimdir o konuda zaten, dün saçları fönledim bi güzel otobüsten indim yağmur başladı işyerine girdim durdu

:)) oluo bazen öle talihsizlikler :)) en iyisi kapalı olsn garanti olur ya strese gerek yok ...

Fazla maceraya gerek yok evt :) normal bi şekilde olsunda hayırlısıyla yeter..
Sen nerde oturuyosun, isim gizem mi? ilk gamze diyesim geliyodu sana

Bnde kır düğünü istiodum ama cok pahaLı yaa =(
Ya bizde evin terasını açıcaktık nişanda inş ctesi yagmur yagmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…