- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.481
hmm anladm cnm..napalım pikeleri halledelim bari o zaman..bide kahwaltı takımı gördüm ben hemde çay seti olarak kullanılor 285 ti biraz pahalı geldi sizce normal mi kızlar? bide teflon tencere seti 340 tl bir dier begendgm de 220 ... ??
bu hazırlıkların hepsini nişanımdan sonraya bırakıyorum inş. zamn su gibi akıp geçer
Sordum kendim söylemedim, bende lojistik firmasında çalışıyorum..
Aldığım çeyizleride eklicem ama şimdi nişanlımcım bitanem geldi işleri toparlıyımda çıkıyım bekliyo..
Grşz kıslaar,
işte desenleri kabartmalı yapmışlar ek olarak kurabiyelik ve pasta altlığı war.. 150 lirayada war takım 200 de ama işte bu daha çok hoşuma gtti..bazende yazık gunah kırılcak gıtck dıorum..bu konuda kararszm hala :44:
Ayy iştee bu yanii bence beğendiysen al cnm hatta linki yolla bende bi bakıymm
Benim kahvaltı takımım var ama işte pasta standı ve katlı tabağı yok diyee şimdi ayrıyetenn pastaa setii arıyorumm çünkü en lazımolcak şey bencee
Günaydın KızLarr nasıL yagmur yağıoo öLee süpeeerr =)
Günaydın KızLarr nasıL yagmur yağıoo öLee süpeeerr =)
Kır düğünü yapmayı mı düşünüyosun ondandır belki :)
Bende düşünüyodum bi ara, hala zaman zaman düşünüyorum gerçi, beykoza gelin gidicem ben orda çok güzel yerler var ama ya yağmur yağarsa cidden, kapalı alanıda olur ama bi anlamı kalmaz.. Çok kısmetliyimdir o konuda zaten, dün saçları fönledim bi güzel otobüsten indim yağmur başladı işyerine girdim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?