- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.461
Tanışalımm kaynaşalımm canlarrr, ben idari işlerdeyimm siz neler yapıyonuzzz yaa çeyizde ne durumdasınızzz onlardan da bahsedinnn
bende reklam produksiyon şirketindeym..daha ilk günüm ama olsn :) çeyizler çook eksik war .. tabak çanak bol miktarda war:)
vayyy şöyleebildiğimiz reklamlarıı yaparsanızz bizede söylee
Tabak çanak bende de var bişilerrr çok bişiler alasım vardaa evde yer kalmadı yaaa:26: ama nişandan sonraa illaki alcamm evde yer açmam lazımmm
vayyy şöyleebildiğimiz reklamlarıı yaparsanızz bizede söylee
Tabak çanak bende de var bişilerrr çok bişiler alasım vardaa evde yer kalmadı yaaa:26: ama nişandan sonraa illaki alcamm evde yer açmam lazımmm
hep bilinenleri yapıorz cnm ama isim weremem sanırım :) ben küçük ev aletlerine başlamak istıorum ama bozuk bozuk çıkar garantısı biter die cesaret edemıorm ya napsamki :/
Esmamm bohçanıı yerim kıs ben seninnn ne şekerr şeylerr almışsın senn süslüü halinidee göster amaa sattide çok iyiye almışsınn gülee gülee kullansınn :82:
hep bilinenleri yapıorz cnm ama isim weremem sanırım :) ben küçük ev aletlerine başlamak istıorum ama bozuk bozuk çıkar garantısı biter die cesaret edemıorm ya napsamki :/
Ben aldım küçük ev aletlerimin bir kısmını iyiki almışımm, bozuk çıkarsa servisinee götürürüm. Zaten garanti süresi dolmasadaa sana bir masraf illaki çıkarıyolar.
inş çekicem böcüğüm süslü hallerini de beğenmene sevindimmm :)
Beğenmemmii balımmmm
Tanışalımm kaynaşalımm canlarrr, ben idari işlerdeyimm siz neler yapıyonuzzz yaa çeyizde ne durumdasınızzz onlardan da bahsedinnn
bende reklam produksiyon şirketindeym..daha ilk günüm ama olsn :) çeyizler çook eksik war .. tabak çanak bol miktarda war:)
Bnde cast ajansındayım aynı sektördeyiz canım =)
Bnde cast ajansındayım aynı sektördeyiz canım =)
süpermiş... :))
Bide şu tefalin salat krtucsundan almak istiyorummm
Eki Görüntüle 209284
tefal olmasının bi özellği war mı ? hepsi aynı işi görmuor mu..
tefal olmasının bi özellği war mı ? hepsi aynı işi görmuor mu..
Yok cnm hepsi aynı işi görüyoo ama bunun rengi tasarımı felan şık geliyo bana hem mikser kapı olarakta kullanabilirim diyorumm.
hmm anladm cnm..ben salata kurutucusu vs gbi çok ince detayları en son almayı düşünuorum biz ewlenene kadar çok farklılaştrırlar renklerini tasarımlarını falan..yapmazlarsa talep biter zaten..şimdi pike takımı almak istıorm.bide fransız dantelli örtü takımları oluo acaba alsammı yoksa sonraya mı kalsa dıe dşnuorm..
Aslında bende öyle diyorum almıyım plastikleri en son alıym diyorum, sonra herşeyi son dakkaya bırakmıyımm istediğimi bulamam gibi geliyoo yenisi çıkarsa yenisini alırım bunlarıda anneme veririm ne olsak diyorumm
Pike takımı bende de yok seneye yaz evlenceğimden o telaşta alamam diyorum kışında satılmıyoo, bu yaz almam lazım benimdee :26:
Fransız dantelli örtülerden bende alıcam cnm, beyaz düşünüyosan al bence ama ben beyaz mobilya düşünüyorum beyazın üstüne beyaz almıyım diyorum salonu ne renk yaparsam o renk alırım diyorum dantellerii
aynı düşünceler içersindeyz :) bende ayz sonuna doğru almayı duşunuorm pikeleri indirimleri yakalarım diye :) beyaz aslında her mobilyaya uyar bende açık renkistıorum mobılyaları beyaz duşunuorm hem herşeye yakışır fransız danteli ama kararsız kaldm işte..seneye bu zamanlar belki ewlenmiş olcaz belki çeyizlermz yerleşmiş olcak allah kısmet ederse :) son aylarda zaten halı perde ew derdi olcak..fotoğraf çicek miçekk ayy yıne stres oldm en iyisi begendmz an alalaım herşeyi..
Evet işte bende düğün telaşımı doyasıya yaşamak istiyorum çeyiz derdine düşmek istemiyorum evde yer tutuyo ama napimm
Beyaz dantel evet herşeye gidiyoo balım ama morunu görseydin böylee düşünmezdinnBenim çok hoşuma gitti ama almamıştım yani yine olmadı beyaz alırım her türlüü hoş duruyor.
Ama pike takımlarımı muhakkak almalıyım. Geçen kış alıym dursun dedimm çok saçma desenler kalmıştı.
Sordum kendim söylemedim, bende lojistik firmasında çalışıyorum..
Aldığım çeyizleride eklicem ama şimdi nişanlımcım bitanem geldi işleri toparlıyımda çıkıyım bekliyo..
Grşz kıslaar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?