2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yok canım ilaç kullanmıyor etkili bi ilacı yok çünkü polenler yapıyo polenler tamamen gidene kadar da sürüyo geçen bahar arştırıp bi ilaç almıştım ona ama faydasını görmedi

acil şifa versin Allah canım, benimde bu kapalı havalarda daha kötü oluyor tıkanıyorum hep, ilaçlar tamamen yok etmiyor ama azaltıyor.

ben geldimmmm...açılınnnnn

gel kuzum gel nerdesin sen

85 gün mü
85 Kalmış benim

oyoyoyoyo çok az kaldı

bekliyorum tatlım

ekledim

Ohh 2 kopyala yapıştır...listem hazırrrr...sağol kuzum...nişanlıma vereyimde indirsin bunları

canım aldıklarını güle gülee kullan az kaldı seninde
ama yatak odana nie çöp kovası aldın onu anlamadım banyomu var:44::44:

korunmaya başlamamıştın dimi sen? anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı ne diyelim

aleykümselam canım iyidir seni sormalı
ohh baya bişi halletmişsin güle güle kullan ama yatak odasına çöp kovası nie aldın?
canım senin düğün ne zaman dı perdeler şimdiden takılıyo?
trendyol çabuk getiriyo ya seviyorum onu evim.net çok uyuz çok geç gönderiyo
nasıl bi elbise aldın?

Kızlar sebzelik almaktan vazgeçtim...mutfağım belkide büyük oolmayacak...bende bunlardan almaya karar verdim..teki 12,5 tl..tabi indirim falan istemedik annemle sorduk...bu hafta sonu alıcam inş patates ve soğan için alıcam sadece yeterli diye düşünüyorum

Bencede yeterli canım
Bende bunlardan almayı düşünüyorum

canım aldıklarını güle gülee kullan az kaldı seninde
ama yatak odana nie çöp kovası aldın onu anlamadım banyomu var:44::44:

evet cnm az kaldı :)))

yatak odasına mınıcık bı cop kovası aldım kı aksamları makyajımı ojemı falan sıldıgımde pamuktur pecetedır tarzı seylerı atarım dıe dusundum o yuzden tuvalet aynasının altına aldım bı tane. dugunum tam bır ay sonra cnm :))) ama bu pazar degıl bı dahakı pazar ceyız alınıcak ve serılıcek o yuzden takılıo sımdıden gercı cokta bısı kalmadı.
elbısemde duz fusya renklı dız ustu bısı ındırımde gorunce alayım dedım sımdı yenı gelın olunca degısık degısık gıymek gerekcek ya bı dugunde falan gıyerım dedım.resmını bulursam eklerım sımdı bı bakınayım.

evet canım bak 7 ayları gördük beraber şimdi ne kadar az kaldı. Nasılsın bakalım bu gün fazla katılmadın konuşmalara

biraz işlerim yoğun canım ama sağlık olarak allaha şükürler olsun günlerin azaldığını görünce o kadar mutlu oluyorum ki çok haklısın 7 aydan geri sayıyorduk
şuan ki tablo beni çok ama çok mutlu ediyor

ben geldimmmm...açılınnnnn

hoş gel dinnnnnnn canımmm

85 gün mü
85 kalmış benim

kuşum çok pis rakibin oluyorum ben sana yetişeceğimm
149 günüm kaldıı ben evlenirken sen evinin hanımı kocanın eşi olacan ama 1 ağustosda nişanlımda benim resmen kocam olucak

canım bende bundan aldım...bunun kare şeklinde olanı.10l. almıştım..fiyatlar hep aynı sanırım..bende bu gün çamaşır sepeti aldım:)))

Kuzum hoşgeldin...az kaldı seninde..eksik hiç bitmez..düğün günü bile birşeyler alıcam diye korkuyorum
bende aldım yatak odasına küçücük çöp kovası..dediğin gibi makyaj temizleme mendilimi, peçete, pamuk gibi şeyleri atarom diye düşündüm..beyaz düz minicik çöp kovası..üzerinede nişanlımla ikimizin ismini oje ile yazdım

Düğünde neden kıydırmadınız nikahı?

güle güle masatakvimi güle güle sıra bize gelsin artık git güle güle

rica ederim canım, işinize yaradıysa ne mutlu bana

evet git artık masatakvimimde biz sıra gelsin...
yaradı valla kuzum...hoş benim kınam salonda olucak..solist falan var ama akşam birde ayrı bir kına yapıcam o zamana lazım olacaktı..thanks

canım ben aldım bunlardan 8 liraya çok güzel bişi

bak bunu iyi düşünmüşsün o zaman benim aklıma gelmedi ama ben zaten öle hergün makyaj yapan biri değilim gerekmez bana
ama perdelerin takılması için erken değilmi canım kirlenecekler hiç kullanmadan çeyiz serildiği gün camlar silinir takılır bizde
tabi tabi değişik değişik giyersin

evet git artık masatakvimimde biz sıra gelsin...
yaradı valla kuzum...hoş benim kınam salonda olucak..solist falan var ama akşam birde ayrı bir kına yapıcam o zamana lazım olacaktı..thanks

Gideceğimmmmmm bekle kuzumm sabırrr
ama ön kötü olanı ben balayından döncem siz gitceksiniz
Nerden baksan 1,5 ay görüşemeyeceğiz

10 tl- 8 tl yomu indirennnn adam bana 12,5 dedi...indir indir dicem anlaşıldı

Ben 5 Tl gördüm

geldim heran gidebilirim kuzum...acayip iş var

aman hep iş hep iş birazda dinlenelim yahu

bencede gayet iyi canım bunlar kullanışlı. güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…