- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.021
85 gün mü
85 Kalmış benim
yok canım ilaç kullanmıyor etkili bi ilacı yok çünkü polenler yapıyo polenler tamamen gidene kadar da sürüyo geçen bahar arştırıp bi ilaç almıştım ona ama faydasını görmedi
ben geldimmmm...açılınnnnn
85 gün mü
85 Kalmış benim
bekliyorum tatlım
WeWonTheLove ve diğer canlar
kına için müzik arşivim canlar; bir kaç tane daha ekleme yapıcam
fikir olsun sizlere, isimleri farklı olabilir bazılarını bulabileceğim şekilde düzenlemiştim
Eki Görüntüle 433140 Eki Görüntüle 433139 Eki Görüntüle 433138 Eki Görüntüle 433137 Eki Görüntüle 433136 Eki Görüntüle 433135 Eki Görüntüle 433134 Eki Görüntüle 433133
slm kızlar nasılsınız bu ara yazıp yazıp kaçıyorum kusura bakmayın ama slm vermeden cıkmak ıstemıyorum.
hersey bıttı derken yıne dun bı ton para harcadım offff yetısemıyorum artık ya.
yatak odama mınık pedallı cop kovası aldım. sonra mutfaktakı kucuk balkonuma koymaya plastık cekmecelı sebzelıklerden aldım.
nısanlıma kaprı kendıme yazlık pıjama takımı mutfak havlusu corap vs derken yıne bıttı gıttı paracıklarım.
bu arada yarın perdelerım takılıyo cok buyuk merak ıcındeyım. beyaz esyalarımı da baglattık.
bu hafta sonu fotografcı dawetıye ve avıze ısını halledıcez.
bu arada ceyızımı almalarına cok az kaldı ıyıce beynım karıstı
dun butun gece uykumda ceyızlerımle ugrastım.
buarada trendyoldan elbıse almıstım bı kac gun once gelmıs bıle cok sasırdım valla
sızler neler yapıyosunuz bakalım
acil şifa versin Allah canım, benimde bu kapalı havalarda daha kötü oluyor tıkanıyorum hep, ilaçlar tamamen yok etmiyor ama azaltıyor.
gel kuzum gel nerdesin sen
oyoyoyoyo çok az kaldı
ekledim
[/B]
canım doğum kontrol yontemı yuzunden benı cok kırdı canım boşver hatasını duzelttı ama yıne de aklıma gelınce uzuluyorum, kayınvalıdem kotu bırı değil ama cok düşüncesiz bizi onlarca borcun latına sokuyor bak şimdi heryere borc kredıye brc ev kıra bende dusundukce sevemıyorum elimde değil
slm kızlar nasılsınız bu ara yazıp yazıp kaçıyorum kusura bakmayın ama slm vermeden cıkmak ıstemıyorum.
hersey bıttı derken yıne dun bı ton para harcadım offff yetısemıyorum artık ya.
yatak odama mınık pedallı cop kovası aldım. sonra mutfaktakı kucuk balkonuma koymaya plastık cekmecelı sebzelıklerden aldım.
nısanlıma kaprı kendıme yazlık pıjama takımı mutfak havlusu corap vs derken yıne bıttı gıttı paracıklarım.
bu arada yarın perdelerım takılıyo cok buyuk merak ıcındeyım. beyaz esyalarımı da baglattık.
bu hafta sonu fotografcı dawetıye ve avıze ısını halledıcez.
bu arada ceyızımı almalarına cok az kaldı ıyıce beynım karıstı
dun butun gece uykumda ceyızlerımle ugrastım.
buarada trendyoldan elbıse almıstım bı kac gun once gelmıs bıle cok sasırdım valla
sızler neler yapıyosunuz bakalım
Kızlar sebzelik almaktan vazgeçtim...mutfağım belkide büyük oolmayacak...bende bunlardan almaya karar verdim..teki 12,5 tl..tabi indirim falan istemedik annemle sorduk...bu hafta sonu alıcam inşpatates ve soğan için alıcam sadece yeterli diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 433144
canım aldıklarını güle gülee kullan az kaldı seninde
ama yatak odana nie çöp kovası aldın onu anlamadım banyomu var:44::44:
korunmaya başlamamıştın dimi sen? anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı ne diyelim
aleykümselam canım iyidir seni sormalı
ohh baya bişi halletmişsin güle güle kullan ama yatak odasına çöp kovası nie aldın?
canım senin düğün ne zaman dı perdeler şimdiden takılıyo?
trendyol çabuk getiriyo ya seviyorum onu evim.net çok uyuz çok geç gönderiyo
nasıl bi elbise aldın?
evet canım bak 7 ayları gördük beraber şimdi ne kadar az kaldı. Nasılsın bakalım bu gün fazla katılmadın konuşmalara
ben geldimmmm...açılınnnnn
85 gün mü
85 kalmış benim
Kızlar sebzelik almaktan vazgeçtim...mutfağım belkide büyük oolmayacak...bende bunlardan almaya karar verdim..teki 12,5 tl..tabi indirim falan istemedik annemle sorduk...bu hafta sonu alıcam inşpatates ve soğan için alıcam sadece yeterli diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 433144
yehuuuuuugüle güle yavrum güle güle
rica ederim canım, işinize yaradıysa ne mutlu banaOhh 2 kopyala yapıştır...listem hazırrrr...sağol kuzum...nişanlıma vereyimde indirsin bunları
evet cnm az kaldı :)))
yatak odasına mınıcık bı cop kovası aldım kı aksamları makyajımı ojemı falan sıldıgımde pamuktur pecetedır tarzı seylerı atarım dıe dusundum o yuzden tuvalet aynasının altına aldım bı tane. dugunum tam bır ay sonra cnm :))) ama bu pazar degıl bı dahakı pazar ceyız alınıcak ve serılıcek o yuzden takılıo sımdıden gercı cokta bısı kalmadı.
elbısemde duz fusya renklı dız ustu bısı ındırımde gorunce alayım dedım sımdı yenı gelın olunca degısık degısık gıymek gerekcek ya bı dugunde falan gıyerım dedım.resmını bulursam eklerım sımdı bı bakınayım.
biraz işlerim yoğun canım ama sağlık olarak allaha şükürler olsun günlerin azaldığını görünce o kadar mutlu oluyorum ki çok haklısın 7 aydan geri sayıyorduk
şuan ki tablo beni çok ama çok mutlu ediyor
hoş gel dinnnnnnn canımmm
kuşum çok pis rakibin oluyorum ben sana yetişeceğimm
149 günüm kaldıı ben evlenirken sen evinin hanımı kocanın eşi olacan ama 1 ağustosda nişanlımda benim resmen kocam olucak
güle güle masatakvimi güle gülesıra bize gelsin artık git güle güle
rica ederim canım, işinize yaradıysa ne mutlu bana
Eki Görüntüle 433144
yatak odasına mınıcık bı cop kovası aldım kı aksamları makyajımı ojemı falan sıldıgımde pamuktur pecetedır tarzı seylerı atarım dıe dusundum o yuzden tuvalet aynasının altına aldım bı tane. dugunum tam bır ay sonra cnm :))) ama bu pazar degıl bı dahakı pazar ceyız alınıcak ve serılıcek o yuzden takılıo sımdıden gercı cokta bısı kalmadı.
elbısemde duz fusya renklı dız ustu bısı ındırımde gorunce alayım dedım sımdı yenı gelın olunca degısık degısık gıymek gerekcek ya bı dugunde falan gıyerım dedım.resmını bulursam eklerım sımdı bı bakınayım.
canım ben aldım bunlardan 8 liraya çok güzel bişi
evet git artık masatakvimimde biz sıra gelsin...
yaradı valla kuzum...hoş benim kınam salonda olucak..solist falan var ama akşam birde ayrı bir kına yapıcam o zamana lazım olacaktı..thanks
10 tl- 8 tl yomu indirennnnadam bana 12,5 dedi...indir indir dicem anlaşıldı
geldim heran gidebilirim kuzum...acayip iş var
Eki Görüntüle 433144
10 tl- 8 tl yomu indirennnnadam bana 12,5 dedi...indir indir dicem anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?