2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
melisim K.validen ile K.babanın bohçasını bir yap.
ama her şeylerini bir ona bir ona koyman gerekir. Tek olmaz
biz dayımın kızı için hazırladık öle yaptık

Selam kizlar.. ben almanyada yasiyorum ve yaklasik 3 hafta önce kayinvalidem sözlüm ve annem ile Ni$an alisverisine ucduk Istanbula.. herneyse Ni$anligim dikildi.. ucak biletlerini onlar aldi.. bohcam yapildi.. takilara gelince.. hicc ama hicc gözüm yok normalinde ama o kadar akklima girdi ki herkes baska birsey diyor.. bana 5 burma 4 düz bilerzik, bir Resat altin kolye ile bilikte birde Set alindi.. hepsi Ni$an ve Dügün icin tabi iste Set 4 bilerzik Ni$anda gerisi Dügün de.. yalniz Annem az oldugunu söylüyor.. ve ayrica bana alinan tüm takilarin aynisi Görümceme de alindi.. kendisi yeni sözlendi ve Ni$ani seneye yapilacak Kayinvalidem simdiden aldi.. tüm takilarin aynisini 4 bilerzik fazla var bende bu normal mi? bana hic normalmis gibi gelmiyor? Annem Kayinvalidemleri cagirip birdaha Kuyumcuya gitmemiz gerekdigini söyleyecek ancak ben cekiniyorum biraz neyin dogru neyin yalnis oldugunu bilmiyorum ama ayriyeten de eklemeliyim.. Ni$anlim bana hem Dügünde hem Ni$anda istedigim hediyeleri alicak kendisinden Dügün icin Trabzon Hasiri Kolye istedim Ni$an icinde 5 birlik bileklik birde cumhuriyet alitindan küpe.. pardon cok uzun yazi oldu bana yardimm edinnn

evetttt kizlar bende evlene bilirim.tam olarak bilmirem amma olabilerrrrr.amma inwallah Sevgilimle kavusucagizzzzzzz

MeLiiisimmmPinkimmm öLdüm yaa güLmektenn tırnak konusunda

İşten erken cıktım o yuzden goremedım yazdıkLarınızı sımdı geLdm eve de aşKımLa yemeğe gittik

Melisim tırnakLarının uzamasına gerek yok manikürde kısa da oLsa onLar duzgunce törpü yapar ince çizgiLi french yaparLar =)

Ama iLLa uzasın dıosan bebişimm Suna Dumankaya şöLe der :

"Bir tas ılık suya bir çorba kaşığı tuz, birer tatlı kaşığı limon suyu ve sirke, bir çay kaşığı zeytinyağı koyun ve ellerinizi tutabildiğiniz kadar bu suda tutun. Her akşam bunu uygulamaya devam edin, tırnaklarınızı güçlendirecek ve hızlı uzayacaktır. Ayrıca tırnaklarınızı limonla ve badem yağıyla ovabilirsiniz."

en kısa buLabiLdiğim tırnak bu :

bunLar da uzun örnekLer :

tirnak uzmanim beniiim

a$kitonla yemeginiz güzel gecmistir umarim

ilk fotograftakilerden bile kisa benim tirnaciklar :78:

amma bak o önerdigin seyi bi deniycem..

zaten o ilk fotografta ki gibi olsalar öperde alnima koyarim ben

hepinize iyi geceler diliyorum yarin görüsmek üzere

Canım öncelikle hoşgeldin topiğimizeee :92:
Takı konusunu açmışsın cnm ama bu konu biraz hassas bi konuu
1. Erkek tarafının maddi olarak durumu müsaitmi
2. Sözlenirken babanlar ne takılmasını istedi takı konusunda neye anlaştılar, eğer baban bişey istemediyse onlara bırakmış oluyosunuz onalrda elinden geleni yapmış oluyor, sanada istediğini alcaklarmış zaten sanki annen söylerse göze batarmış gibime geliyor canım, maddi durumalrı müsaitse ve sanada az geliyorsa sen nişanlınla konuş derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…