- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.301
evet canim..
iste ben de bohcaliklarda bunu demek istiyorum..
bohcaliklarima iki katini verdim yani türkiyeden alsaydim yari fiyatina gelecekti hersey..
ama olsun bohcaliklari hazirlamak zorundaydim.. pa$am icin deger :)
lilaaaam ko$ gel bakiyim bize lazimsin
cidden pinkim ya napcam ben bunlar uzamazsa
pinkim bohcayi bir yapicam zaten :)
hm tamam o halde abiyle eltiyede mi ayri ayri havlu almam gerekiyor?
evet onları da tek tek alıp aynı bohçaya koyman gerekir ama hepsinden bir tane koy birine.Zaten çok kişiye çıkarıyorsun bohça. atlet külot başörtüsü fln hepsinden 1 tane koy.
şu yazılarının altında çıkan uçaklı şeyden bahsediyorsan süper olmuş ha :)
Selam kizlar.. ben almanyada yasiyorum ve yaklasik 3 hafta önce kayinvalidem sözlüm ve annem ile Ni$an alisverisine ucduk Istanbula.. herneyse Ni$anligim dikildi.. ucak biletlerini onlar aldi.. bohcam yapildi.. takilara gelince.. hicc ama hicc gözüm yok normalinde ama o kadar akklima girdi ki herkes baska birsey diyor.. bana 5 burma 4 düz bilerzik, bir Resat altin kolye ile bilikte birde Set alindi.. hepsi Ni$an ve Dügün icin tabi iste Set 4 bilerzik Ni$anda gerisi Dügün de.. yalniz Annem az oldugunu söylüyor.. ve ayrica bana alinan tüm takilarin aynisi Görümceme de alindi.. kendisi yeni sözlendi ve Ni$ani seneye yapilacak Kayinvalidem simdiden aldi.. tüm takilarin aynisini 4 bilerzik fazla var bende bu normal mi? bana hic normalmis gibi gelmiyor? Annem Kayinvalidemleri cagirip birdaha Kuyumcuya gitmemiz gerekdigini söyleyecek ancak ben cekiniyorum biraz neyin dogru neyin yalnis oldugunu bilmiyorum ama ayriyeten de eklemeliyim.. Ni$anlim bana hem Dügünde hem Ni$anda istedigim hediyeleri alicak kendisinden Dügün icin Trabzon Hasiri Kolye istedim Ni$an icinde 5 birlik bileklik birde cumhuriyet alitindan küpe.. pardon cok uzun yazi oldu bana yardimm edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?