- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.221
ewt kesinlikle
Allah hakkımızda herşeyin hakkını versin
bütün sıkıntılar aşılıyo önemli olan beraberliği, saygıyı, sevgiyi her daim her durumda koruyabilmek
Günaydın kızLar..hastaLıktan geberiorum resmen =((
Ya size bişey sorucam..istemeye geldiler işte söledıler allahın emri....kızınızı ıstıoruz..
Kız tarafı yanii baba ne der..gençler anlaşmıs kısmetse olur fln mı...yoksa biz düşünelim haber verırız fln gıbı bişey mi????
Canm biz bayağ bi kalabalıktı dayılar teyzeler amcamlar fln neredeyse bütün büyüklerkayınpederim istedi babamdan işte söledi klasik cümleler sonundada kızınıza kendi kızımız gibi bakıp seveceğimizden şüpheniz olmasın dedi babamın yelkenler fora tabii babamda bi kızımı verdim ama şimdi babalığın en zor görevindeyim çünkü büyük kızımda tam anlayamamıştım neyin ne olduğunu nilayı verirken kalbimide beraberinde veriyorum kızıma kendi kızınız gibi bakacağınızdan şüphem yok bizce uygundur allah tamamına erdirsin hayırlı olsun her iki taraf içinde dedi tabii direk annem açtı muslukları ah ahh ne gündü yaa babam benim bi tanedir bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç iç hiçbişeyide kafana takma herşey yolunda gidicek eminim stres yaptığına bile değmeyecek
kızlar 2012 ye daha var
heyecanlımınız şimdiden
SağoL cnm bnm iLaç içiorum ama hep yarın aksiLik cıkar mı bişi oLur mu arada yanLış anLama tatsızLık oLur mu dıe dusunmekten beynım agrıo resmen...
geçmiş olsun canım, aynı dönemlerden geçen biri olarak üzülüyorum lütfen rahat ol.. Benim ailem o kadar karşı çıktığı halde bi tatsizlık çıkmadı merak etme güzel geçecek..
lilacım aynı tartışmayı evin içinde bizde yaşadık.
Ya anne saçlamayın hayırlısı ise olsun desin işte babam.
Kaç kere gittik geldik babam bilmiyor mu diye.
Ne yani vermicek misiniz? Ne kadar saçma diye bayağı bir kapıştık.
Sonra bana da aynı Selinin sölediklerini sölediler. hımm doğru o zaman öyle olması gerekiyorsa öle olsun.
Hem düşünsene sevgilinin hiç tanımadığı hayatında ilk defa gördüğü akrabaları yanında baban direk hayırlsı ise olsun. Çocuklar konuşmuş anlaşmış dese. Ben damat olsam benim bile aklıma gelir. Oh adama bak be tereddüt bile etmedi hemen verdi. Sanki biri gelip istese de o da versem diye yola bakıyormuş gibi verdi gitti kızı 2 dk. diye düşününse düşünür. Aynı şekilde akrabaları da düşünebilir. %100 1 ihtimalde olsa kalplerinden geçirseler bile babanında aklında bu düşünce varsa yer babanı bu düşünce o yüzden kesinlikle konuşma. Bende karışmadım. Sadece sözlüme dedim. Bak babam istemede böyle diyecek yanlış anlama diye. istersen sende bir söyle aklında bulunsun. Psikolojik olarak hazır gelsin buna.
İsteme söz nişan heyecanını konuşuyoruz, düğün heyacanına daha var ama göz açıp kapayana kadar geçiyomuş diyolar tadını çıkarıyoruz işte..
biz daha isteme nişan telaşını atlatamadığımız için Yusuf yusuf gillerle Kanki olduk
O yüzden daha Düğün heyecanına gelemedik.
bende çok stres oldum yaa
Her şey halolur diyolar bir şeyin hal olduğu yok
çok az bir zamanım kaldı
Her şeyi halledip nişanı bekleyemediğim için o heyecanı bile yaşayamıyorum
Sürekli bir koşuşturmaca içinde olduğum için dinlenemiyorum da.
İstemeye geldikleri günden beri bir stres bir stress yaa oturup ağlayacağım.
Bir tarafı topluyorum bir taraf açık veriyor. Onu oraya alıyorum koyuyorum olmuyor. O buna uymuyor. Şu buna uymuyorr..Herkez akıl veriyor bir işin ucundan tutan yok dicem ama akıl verenim bile yok.:85:
kravat yaptırmaya verdim spor olsun demişler ince yapmışlar çok ince olmuş
sözlüm beğenmedi tekrar yaptıracağım. Bohçaları süslemek için tül aldım. Tül kayboldu. Sözlüm diyor arabada yok eve çıkardık GALİBA eve bakıyorum evde yok. Aynı şeyleri iki kere iki kere yapıyoruz. Saat bakmaya gidiyoruz. Sonra satın almaya gidiyoruz. Eminönüne gidiyoruz sonra tekrar gene gidiyoruz.
Her şey iki kere her şeyy..Kime kızayım kime halleneyim bilmiyorum ama çok yoruldummm :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?