2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kizlar ben geldim :) Nasilsiniz?

Nilay canim hayirli olsun. Nereye gelin gidecektin sen unuttum? Fiyatlari nasil peki baktiginiz evlerin? Bende 3+1 istiyorum cünkü :)

Hehe canim bende uzun sac hastasiyim gecen yaz omuzlarima bile gelmiyordular bir sene uzattim suan belime kadar geliyorlar (masAllah diyeyim cok zor uzuyor cünkü ) ama dügünden sonra kestirmeyi düsünüyorum. Uzun sacin bakimi da zor oluyor.

Canim senin ni$anin salonda olacagi icin daha farkli seyler yaziyor burda benim listem azicik daha kisa olurdu bu durumda :) Ama hersey tamam gibi geldi gözüme.

Selin canim yok ben bohcalari ancak türkiyeye gidince tamamliycam. Mesela seccade takimi burada bulamam. Büyüklere göre penye etek yelek te bulunmuyor burda. O yüzden ancak türkiyede. Aslina bakarsan durdugum yerde sayiyorum suan

günaydn kizlaar :)

Günaydiiinlaar gerci öglen oldu amma anca evin isleirni hall ettim geldim :)
Bu arada amiin insaAllah hayirlisiyla nisani atlatirda dügün hazirliklarina geceriz..

selam güzelleeeerrr
her topicte başka bir telaş, süper ya
nişanı atlatın çeyiz hazırlicaz hep beraber

Aleyküm selam canim. Dogru yaa ceyizde var dimiii
Benim ceyizimde suan hiiic bir seycik yok :78: Baya bir isim var anlasilan.

Esra memnun oldum canim
Ni$anlanacak bir cok kisi varmisiz burda yahu dimi gelincikler
Ni$an yapmiyormusunuz siz canim?
Ben bilmiyorum sahsen adetler neler gerektiriyor diye.
Ama aile arasi bohca yapilmayacagina dair anlastiysaniz sorun olmamasi gerekir sanirim?

MeLisimm hoşgeLdinnn
Ya sen ne kadar ıLımLı bi kızsın öLe..saçma geLebiLir ama yazdıkLarını okurken sakinLeşıorum neden biLmem =))

gzm pink bencede tercih meselesi de banada bi kac ay önce pa$am 'annem bugün sana pembe cicili bicili terlik almis' dedi bende tesekkür ettim tabi ama bende pek sanmiyorum tüylü tüylü giyecegimi.. ama hatira olarak elbette saklarim.. düsünülmesi bile güzel bisey cünkü :)

MeLisimm hoşgeLdinnn
Ya sen ne kadar ıLımLı bi kızsın öLe..saçma geLebiLir ama yazdıkLarını okurken sakinLeşıorum neden biLmem =))

evet nedense Melisin öyle bir havası var bende seviyorum yazdıklarını okurken

Bu arada mervemi özledik yaa...Hala interneti yapılmadı herhalde

pink canim benim sanada cok tesekkür ederim Allah razi olsun..

bende hepinizi cok seviyorum.. bana burada destek oluyorsunuz moral veriyorsunuz fikir veriyorsunuz.. iyi ki varsiniz gelincikler

sahi yaa mervecik kac gündür yok ortalikta.. yakinda oda gelir insaAllah..

onun $afagi benim kinden bir gün daha azdi kizlar..

yani mervemiz 23 gün sonra ni$anlanacakkkk

bende 24 gün sonra türkiyeye ucacagim

Son düzenleyen: Moderatör:
cevap gelirse bizede bildir hepimizden selam söylee :))

kizlarrr bugün babamin gömleklerini ütüledim yine bir süürüüü..

ütü yaparken hep kendi kendime diyorum yakinda koci$imin giyisilerini ütülüycemmm

kalplerimiz birrr melisim :)))

Uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksınn..ayağını yerden kescezz senin...Türkiyeye uçacaksın :)))

Ya bi video vardı bu iLanı aşk ediyorum benımLe evLenir misin die şarkı varya geLinLe damat birbirLerine onu söLuodu süperdi..videoyu buLamıorum nette siLinmiş dıo hep =/

ben şimdiden başladım ütülemeye.. ne saçma bir duygu ama nasıl mutlu oluyorumm nasıl kendimi iyi hissediyorum.Sonra diyorum kendi kendimee offf kes şunu deli misin nesin??

ben şimdiden başladım ütülemeye.. ne saçma bir duygu ama nasıl mutlu oluyorumm nasıl kendimi iyi hissediyorum.Sonra diyorum kendi kendimee offf kes şunu deli misin nesin??

kiz simdiden neyi ütülüyosun? bohcaliklari heralde dimi?

pinkim simdi mutlu oluyoruz heyecanlaniyoruz bunlari düsününce ama bi 5 sene sonra aah su herif ütüsünü kendisi yapsa diye dert yanariz kesin

lilam canim bu videoyu mu diyosun acaba?

Yok cnm o değiL yaa düğünde geLinLe damat çıkıo damat iLanı aşk ediorum benımle evlenır mısın kısmını söLuo geLinde bende seni sevıorum sana söz verıorum ii gunde kotu gunde kadınınım dıorum kısmını söLuoduu =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…