• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm.. :25:

Tatlim bizimkide cok hareketli cilgin bi cocuk ciglik atiyo guluyo adim atiyo 2 gundur slkmasln diye lastiksiz corap giydiriyorum 2 dkkada iki corapta yok ayakta

songülüm arasa hamileyken özel bişeymi yedin kız bu kadar hareketli maşallah yavrum :16:

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :21:

songülüm arasa hamileyken özel bişeymi yedin kız bu kadar hareketli maşallah yavrum :16:

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :21:

Cnm merhaba badem cok yedim cnm bide 15o tane kan surubu ictim cnm 5.aydan sonra 1 adet kalsiyum sanirkm yansidi arasa cnm erken dogmadina rahmen 4o hafta gelisiminde dogdu tostos

Cnm merhaba badem cok yedim cnm bide 15o tane kan surubu ictim cnm 5.aydan sonra 1 adet kalsiyum sanirkm yansidi arasa cnm erken dogmadina rahmen 4o hafta gelisiminde dogdu tostos

maşallah onaa :nazar:
hatırlıyorum senin doğumu canım, korkmuştuk baya yazdığın anda, bak geçti bitti koskocaman adam bile oldu artık paşa :16:

İnşallah kızlar ,merak etmeyin bi başlıcaklarr ozmn siz diceksiniz 2 duurr diyee :1:

oda doğru, daha bunlar iyi günlerimiz :1:

maşallah onaa :nazar:
hatırlıyorum senin doğumu canım, korkmuştuk baya yazdığın anda, bak geçti bitti koskocaman adam bile oldu artık paşa :16:

oda doğru, daha bunlar iyi günlerimiz :1:

He be cnm rabbim bagisladi yavrumu son gece o hicbiseyin farkinda degilmisim meger sabah ameliyata 2 dr sevk icinde ambulans bekleyince anladim isin ciddiyetini

Of telden kim online goremiyorum f5 yok gicik oluyorum
Bide aksamlari esleri yaninda olanlar kiymetini bilin ben cokmutlu oluyorum persembe geceleri su an pc de arabada baksa olsun

valla canım ya baksana günleri saya saya bitmicek derdik şimdide döndü dönmedi derdine düştük :nazar:
Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın,
bilseydim böyle güzel bişey olduğunu daha erken doğururdum :1:

Haha dogru valla ay bide simdi tam sevmelik oldular hic konusmuyorum sadece yuzine bakip guluyorum hemen guluyo o gul gamzeleri cikiyo bitiyorm o ann

iyi geceler güzel annişlerr.. Dünya Kadınlar günümüzz kutlu olsunn özel olsun:16::16:

iyi geceler canım :3:

Of telden kim online goremiyorum f5 yok gicik oluyorum
Bide aksamlari esleri yaninda olanlar kiymetini bilin ben cokmutlu oluyorum persembe geceleri su an pc de arabada baksa olsun

ah canım benim ya Rabbim başımızdan eksik etmesin onları :nazar:

bende kaçtım kızlar herkese iyi geceler, bebişlerimizede huzurlu tatlı uykular olur inşallah :16:

tekrar kadınlar günümüz kutlu olsun ve hayırlı Cumalar :16:

er caa dualarım ıse yaradımı bu kadar uzun sure duramazdın gunduz
ay edada hıc gelmedı dunden erı gerımı teptıkı bebesı hıc durmuyomu ay öleyse eda gelır ben kacar:18::18::18::18:

canım ben annemdeydim dün orda kaldım. ondan giremedim nete geçmişi okıyım dedim gözler kan çanağına döndü :37: okuyamadımda Tam , benim kızı nefesi kuvvetli bi hocaya okuttum songül hoca :9: uykusu günden güne gerilemeye başladı 1-1.30 arası uyuyor. allah razı olsun bacım :16:

Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm.. :25:

nasıl yani ? adım atıyor mu gerçekten? bizimki yattığı yerde dönmüyor daha.sizinkiler emekleme faslını da mı gecti?

bende güzelim uzun kıvırcık saçlarımı kestirdim çok dökülüyor diye,
ama malesef hala dökülüyor :50:
büyüklerimiz çocuk anneyi tanımaya başladıkca dökülür diyor,
ne kadar doğru bilemicem :26:
benim iş arkadaşımında döküldü hep 8 ay kadar falan,
alın kısmı resmen kel kalmıştı, düzeldi sonradan yine.

bende acaba emzırgımz için mi diorum ya benimde awuc awuc dökülüo saçlarım :25:

1. SORU
aralık annelerinde bir arkadaş yazmıştı çingene hamağı diye googledan arat demişti çarşafa koydum bebişimi ayyy ne güzel oldu uyudu gaz sancısı yok oldu bir anda söyleyen arkadaş sağolsun ama öyle hep çarşafla zor olur diye bu iki ürün var netten buldum eşim bende habersiz birincisine sipariş vermiş ama bence 2. si daha güzel çünkü 1. sinde vücudu omurgası büklüm büklüm olmazmı kullanan varmı fikirlerinizi bekliyorum.sizce 1. verdiğimiz siparişi iptal etsekmi yardımmmmm.

1. si

Amazonas Koala Bebek Hama, Hamak | Bebek Odas Mobilya | www.kidsline.com.tr

2. si

BEBEK HAMAK !! YASTIK HEDİYELİ!! YENİ MODEL!! GittiGidiyor'da 76759298

2. sinde alta MDF VARMIŞ BUDA ÇOCUĞUN OMURGASINA ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DERSİNİZ
bizde ikisindende war canım hatta biz orjinal cıngeneninkinide kurduk tavanı delip :1: ama o çarşaf etkisini yapmadı hiç biri amcası aldı ikisinide yazık adama bosa gitti salıncaklar.şimdi gazı bitti ama carsafa alıstı baska türlü durmuoo :26:

bizde ikisindende war canım hatta biz orjinal cıngeneninkinide kurduk tavanı delip :1: ama o çarşaf etkisini yapmadı hiç biri amcası aldı ikisinide yazık adama bosa gitti salıncaklar.şimdi gazı bitti ama carsafa alıstı baska türlü durmuoo :26:

bizde tavana kurduk çingene salıncağı ne güzel uyuyordu onda bir iki sallamada sonra kızım hasta oldu çok ağlayınca çarşafta sallayalım dedik 2 3 kere artık hep öyle uyumak istiyor bende çok direniyorum uykusu gelince uyutana kadar canım çıkıyor bazen pes edip çingene salıncağındaki yatağını alıp çarşaf gibi sanıyor öyle uyuyor nasıl unutturucam bilmem biraz ağlasın kızım kayınvalide zaten hemen çarşafta sallayalım diyor deli ediyor beni :19:

Back