- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.081
selam hevin ve skopca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyku konusu sorun emmeden uyumuyor asla ve sıkca uyanıyor benımkı de maalesef...kıyamıyorum ferber yontemi varmıs ama aglatamam kı kuzumu...
bir selamda benden![]()
![]()
selam hevin ve skopca
ayy ferber mi aslaaa ya, cok fenaa, canice geliyor bana. gecenlerde newsweek´de bir makale okudum, bu yeni bebek buyutme yontemlerini bayaa bir yeriyordu, vakit bulursam ozetlerim bir ara cok ilginc seyler vardi, babane yontemlerimize donus gibi birseydi.
selam hevin ve skopca
canım nabernasıl gidiyor
selam canım
oo semacım sende burdasın
iyilik canım büyüyoruz günden güne paşamla
sen nasılsın cimcimen nasıl![]()
bizde iyiyiz canım büyümeye çalışıyoruz![]()
maşallah size
ya benim oğlum dönmüyor hala çok takıyorum kafaya, gerçi çok geç kalmadı dönmek için ama ne bilim huzursuz oluyorum ben :26:
er_ca bizimde saçlarımız dökülüyor bi kaç gündür, ana oğul kel kalıcaz sonunda :44:
hoşgeldin , bende olmadım hala 4.5 ay oldu doğum yapalı ama emziriyorsan normal diyorlar , sen emzirmiyormusun ?
kafana takma canım her bebeğin gelişimi farklı benim kızımda 5. ayını doldurdu yan dönüyordu yüzüstü bile daha tam dönemiyor tembelliktendir![]()
selam kızlar,
benim kızım da haftaya 5 ayı doldurmus olacak. fakat bizimki de hala dönmüyor. hergün hareketler yaptırıyorum kol ve bacak kasları için. ama dönüş için errken sanırm benim kızıma :)
saç konusunda sanırım kel kalacagım yakında. o kadar cok dokuluyorki.kestirmeme ragmen yine de dökülüyor.
biz ek gıdaya başlamadık henüz. sizde durumlar nasıl?
bende güzelim uzun kıvırcık saçlarımı kestirdim çok dökülüyor diye,
ama malesef hala dökülüyor
büyüklerimiz çocuk anneyi tanımaya başladıkca dökülür diyor,
ne kadar doğru bilemicem :26:
benim iş arkadaşımında döküldü hep 8 ay kadar falan,
alın kısmı resmen kel kalmıştı, düzeldi sonradan yine.
ben iki defa kestirdimama ne fayda hala avuc avuc saclarim gidiyor resmen kel kaldim yaa
Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm..![]()