• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

uyku konusu sorun emmeden uyumuyor asla ve sıkca uyanıyor benımkı de maalesef...kıyamıyorum ferber yontemi varmıs ama aglatamam kı kuzumu...

ayy ferber mi aslaaa ya, cok fenaa, canice geliyor bana. gecenlerde newsweek´de bir makale okudum, bu yeni bebek buyutme yontemlerini bayaa bir yeriyordu, vakit bulursam ozetlerim bir ara cok ilginc seyler vardi, babane yontemlerimize donus gibi birseydi.

bir selamda benden :3: :3:

canım naber :38::38::38:nasıl gidiyor

selam hevin ve skopca

Selam canım

ayy ferber mi aslaaa ya, cok fenaa, canice geliyor bana. gecenlerde newsweek´de bir makale okudum, bu yeni bebek buyutme yontemlerini bayaa bir yeriyordu, vakit bulursam ozetlerim bir ara cok ilginc seyler vardi, babane yontemlerimize donus gibi birseydi.

ferberi bende yapamam büyük konuşuyordum 6. aydan sonra sallamayacağım diye ama nerde keşke sallayınca uyusa çingene salıncağımız var onu bile beğenmiyor gündüzleri uyuturken çok zorlanıyorum niye böyle oldu acaba ya uykusu var ama uyumuyor bay
a bir debeleniyoruz :ssz:böyle değildi yavrum

Son düzenleme:
bizde iyiyiz canım büyümeye çalışıyoruz:1::1::nazar:

maşallah size :nazar:

ya benim oğlum dönmüyor hala çok takıyorum kafaya, gerçi çok geç kalmadı dönmek için ama ne bilim huzursuz oluyorum ben :26:

er_ca bizimde saçlarımız dökülüyor bi kaç gündür, ana oğul kel kalıcaz sonunda :44:

maşallah size :nazar:

ya benim oğlum dönmüyor hala çok takıyorum kafaya, gerçi çok geç kalmadı dönmek için ama ne bilim huzursuz oluyorum ben :26:

er_ca bizimde saçlarımız dökülüyor bi kaç gündür, ana oğul kel kalıcaz sonunda :44:

kafana takma canım her bebeğin gelişimi farklı benim kızımda 5. ayını doldurdu yan dönüyordu yüzüstü bile daha tam dönemiyor tembelliktendir:1::1:

kafana takma canım her bebeğin gelişimi farklı benim kızımda 5. ayını doldurdu yan dönüyordu yüzüstü bile daha tam dönemiyor tembelliktendir:1::1:

yan benimkide dönüyor ama tam beceremiyor daha, bide o kadar folik asit içtik çok tembeller yahu :1:

selam kızlar nasılsınız maşallah sayfalar çok ilerlemiş geceden uyksuzum okuyamadım herkes iyidir inşallah bu topik daha aktif mşallah diğerinde bu kadar sayfalar ilerlemiyodu:)))

selam kızlar,

benim kızım da haftaya 5 ayı doldurmus olacak. fakat bizimki de hala dönmüyor. hergün hareketler yaptırıyorum kol ve bacak kasları için. ama dönüş için errken sanırm benim kızıma :)

saç konusunda sanırım kel kalacagım yakında. o kadar cok dokuluyorki.kestirmeme ragmen yine de dökülüyor.

biz ek gıdaya başlamadık henüz. sizde durumlar nasıl?

Canim gulcum oglum ayni gun degil ayni saat dogdu:)insallah okursun cunku Arafat kayniyor Ben Simdi gecmisi tam okuyamadigimdan rastgele basip bir iki sayfa okudum Cvp denk geldi yoksa gidiyor:)

selam kızlar,

benim kızım da haftaya 5 ayı doldurmus olacak. fakat bizimki de hala dönmüyor. hergün hareketler yaptırıyorum kol ve bacak kasları için. ama dönüş için errken sanırm benim kızıma :)

saç konusunda sanırım kel kalacagım yakında. o kadar cok dokuluyorki.kestirmeme ragmen yine de dökülüyor.

biz ek gıdaya başlamadık henüz. sizde durumlar nasıl?

benimde saçlarım çok dökülüyor , bende kestirdim ama yine de nasıl bir dökülmedir anlamadım :s

bende güzelim uzun kıvırcık saçlarımı kestirdim çok dökülüyor diye,
ama malesef hala dökülüyor :50:
büyüklerimiz çocuk anneyi tanımaya başladıkca dökülür diyor,
ne kadar doğru bilemicem :26:
benim iş arkadaşımında döküldü hep 8 ay kadar falan,
alın kısmı resmen kel kalmıştı, düzeldi sonradan yine.

bende güzelim uzun kıvırcık saçlarımı kestirdim çok dökülüyor diye,
ama malesef hala dökülüyor :50:
büyüklerimiz çocuk anneyi tanımaya başladıkca dökülür diyor,
ne kadar doğru bilemicem :26:
benim iş arkadaşımında döküldü hep 8 ay kadar falan,
alın kısmı resmen kel kalmıştı, düzeldi sonradan yine.

ben iki defa kestirdimama ne fayda hala avuc avuc saclarim gidiyor resmen kel kaldim yaa

Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm.. :25:

Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm.. :25:

41 kere maşallahh :nazar:
benimkide hala tembellikten pineklesin bakim :1:
şaka bi yana umarım bizimkide döner yakında :emir_bebek:

Bayanlar kadinlar gunumuz kutlu olsun beyim arabalara bakarken kacayim dedim bizim sipada ilk 3.5 ta dondu ayakta dikiliyodu dunden beri adim atma cabasindacok aceleci velettt bendede bi sac dokuntu ki sormayin ne olck bilemedmmm

Back