- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.121
Gunaydiiiiin herkesee, kadinlar gunumuz kutlu olsun ayni zamanda hayirli cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sıpa dönmelerii aşştı adım atmaya başladık..2dk durmuyo yerinde,çok yoruluyorumm gün boyu onun hareketlerii benii pert ediyoo valla biraz erken başladıı bizimkii..Allahım hepsine sağlık versin.. benmde saçlarımmm felakett dökülüoo..hamileyken ne güzeldii 1 tel bile gelmiyodu elimee..şimdi elimi saçıma atmak bile istemiyorumm..![]()
nasıl yani ? adım atıyor mu gerçekten? bizimki yattığı yerde dönmüyor daha.sizinkiler emekleme faslını da mı gecti?
bizde tavana kurduk çingene salıncağı ne güzel uyuyordu onda bir iki sallamada sonra kızım hasta oldu çok ağlayınca çarşafta sallayalım dedik 2 3 kere artık hep öyle uyumak istiyor bende çok direniyorum uykusu gelince uyutana kadar canım çıkıyor bazen pes edip çingene salıncağındaki yatağını alıp çarşaf gibi sanıyor öyle uyuyor nasıl unutturucam bilmem biraz ağlasın kızım kayınvalide zaten hemen çarşafta sallayalım diyor deli ediyor beni![]()
nasıl yani ? adım atıyor mu gerçekten? bizimki yattığı yerde dönmüyor daha.sizinkiler emekleme faslını da mı gecti?
hakikaten bende şoktayım. şu adım atma işini ayrıntılı anlatırmısınız 4-5 aylık bebekler yürümüyordur herhalde..benim kızda kafayı kaldırıyor geçen koltukta yaslandırıp oturmuştum mutfağa gidip gelinceye kadar yüzüstü buldum sanırım kafasını kaldırırken yüzüstü düştü. dönmüyor yani daha bizimki gerçi 4 aylık bile değil 1 haftası var 4 aylık olmasına erken yani ..
canım neyap et alıştır bebeğini kuzenim uzun zaman öle salladı şimdilerde iyide büyüdükçe ağırlaşıyor kolları kopuyor insanın bide tek başına uyutamıyorsun. ayağına alıştır bence çok rahat edersin. ben kızımı alıştırdım başlarda direniyordu ağlıyordu hızlı hızlı salladım şimdi uykusu gelince ayağıma alıyorum iki sallıyorum hemen uyuyor. oğlumuda salıncakta sallıyodum ama biyere gidince salncak arıyordu o da zor oldu en iyisi ayakta sallamak gittiğin heryere götürüyorsun mecburen![]()
nasıl yani ? adım atıyor mu gerçekten? bizimki yattığı yerde dönmüyor daha.söle izinkiler emekleme faslını da mı gecti?
canım tabiki emekleme değil henüz,kollarından tutuyoruz kalkıyor,bikaç adım atıyor..yattığı yerde dönüyor,emekleme pozisyonuna geçiyor ama ilerleyemiyor,sinirleniyoo sonra :)
19 ekım bebelerı hızlımı dersın
bence 6 aya emekler bızımkıler
Evet bebekten bebeğe değişiyormuş,bzimki erken hareketlendi,daha 40mız çıktığında kafayı tutuyordu..görenler erken yürür diyor ama bakalım napıcak sıpalar.. kucağımda kaldırıyorum ayakta durur pozisyonda o ayaklarıı zıp zıpp zıplatıyorr :) çok hoşuna gidiyoo kahkahalar atıyoo.. zıpzıplar varmış tavana monte edilen alsak mı die düşünmüyo değiliz..:44:
ben iki defa kestirdimama ne fayda hala avuc avuc saclarim gidiyor resmen kel kaldim yaa
ay evet ya arasın kafa hıc yıkılmadı desem yerı bız ona hacıyatmaz dıyoruz nerdeyse 2 aydır kucakta oturuyo dr oturtun kas gelısımı ıcın ıyı dedı belkı de oturtugumuz ıcın cabuk gelısım gösterdıler
cnm eltımdede vardı o zıpzıptan ama ılk koydugu ay hıc kg almayınca dr u yasakladı cok oyalanıyodu aslında ama tosunum erımesın kucakta zıplatmaya devam
cnm bıde aras bebek kanalı ızlemeyı cok sevıyo sureklı konusuyo onunla heyacanlanıyo tepınırken corap falan kalmıy tabı
sen ızletıyomusun kızım ızlerdı 1 yasında konustu etkılemedı yanı arasta oyalanıyo dıye arada ızletıyorum
çok merak ettiğim bi konuya değindinn..bendee biraz oyalansın diyee bebek kanallarını,müzik kanallarını açıyorum,kıpır kıpır oluyoo,heycan yapıyoo,konuşuo gülüyoo..:) ama kimiside izletmeyin geç konuşur zararlı diyo..eşimin arkadaşının çocuğu öyle olmuş evden bütün twleri kaldırmışlar..:44: insan duyunca tedirgin oluyo tabii..bilemedimm kii napcağımızı şaşırıyoruz her kafadan bi ses çıkıyoo..ee bzimkilerde başka türlüü durmuyolar yerlerindee.![]()
cnm merhaba bebısının degısımıne cok sevındım cok ıcten dılemıştım yada tamamen tesaduf
cnm adım atma olayı bızd şöyle yere bastırıyorum kolundan tutup o ayagını attırıyo sonra dıgerınıde
ama ben bı hafta öncesınde kolundan tuttugumda bacagını atmasına destek verıyodum
aslında 5 aylık bı bebgın örumcege bındıgını dusunursek normal degılmıkı bılemedım
cnm benım en buyuk tecrubem ablamızdan o zaman dıjıturk baby tv vardı kızım cok ızlerdı aras kadarken başlamıstı ınan 1 yasında baya baya konusuyodu herkez sasırıyodu 2 yasında geldıgınde buyuk ınsanlala dıyolog halıne gırebılcek kadar konusmayı cozdu ben cocukla ılgılı durum oldugunu dusunuyorum kesınlıkle mesela su an duck tv ızlıyo o nesneler falan o kadar yavas haretek edıyokı onların kapsıtesıne göre sanıyorum kı ben koyuyorum arkadasım evın bı ınsanıyız onunla oyalanıyo en azından kızımda hıc bı gerılık hıssetmedım tum gun olmasada ara ara ızletıyorum
hakikaten bende şoktayım. şu adım atma işini ayrıntılı anlatırmısınız 4-5 aylık bebekler yürümüyordur herhalde..benim kızda kafayı kaldırıyor geçen koltukta yaslandırıp oturmuştum mutfağa gidip gelinceye kadar yüzüstü buldum sanırım kafasını kaldırırken yüzüstü düştü. dönmüyor yani daha bizimki gerçi 4 aylık bile değil 1 haftası var 4 aylık olmasına erken yani ..
canım neyap et alıştır bebeğini kuzenim uzun zaman öle salladı şimdilerde iyide büyüdükçe ağırlaşıyor kolları kopuyor insanın bide tek başına uyutamıyorsun. ayağına alıştır bence çok rahat edersin. ben kızımı alıştırdım başlarda direniyordu ağlıyordu hızlı hızlı salladım şimdi uykusu gelince ayağıma alıyorum iki sallıyorum hemen uyuyor. oğlumuda salıncakta sallıyodum ama biyere gidince salncak arıyordu o da zor oldu en iyisi ayakta sallamak gittiğin heryere götürüyorsun mecburen![]()