• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar bu urun harıka ben oğlum doğmadan huzursuz bı bebek olursa bunu alırım dıye bellemıştım
[ $erkiz-besik-cingene-besigi-zor-uyuyan-bebeklere__48214751_0[1].webp$158210_194429813926843_194428763926948_40287_1420_n[1].webp

erkiz besık

bende bebeğim olduktan sonra gurbette olduğumu anladım diyorum gerçekten yalnız olmak çok zor . bir ay önce hastalandım yalnızım bebeğimle ilgilenmem gerek başımı kaldıracak halim yok . o kadar zorlanmıştım ki :( geçenlerde arkadaşım aradı sana geliyorum diye , evi toparlamam lazım birşeyler hazırlamam lazım , oğlumu ağlatarak iş yaptım . için yandı ama benimde sosyallşmeye ihtiyacım var gerçi onu ağlatıp iş yapınca bir daha gün boyu huzursuz oluyor benide oturtmuyor. biri olsa yanımda oğlumla ilgilenir bende işimi hallederim ... gurbet çok zor

Seni anlıyorum canım Rabbim sabır ve üç versin on dk.bile birisi baksa varya ne kadar kıymetli oluyor o zaman insana.görümcemin kızı 11 yaşında sevmeye gelmişti oyaladı falan birsürü iş yaptım o arada ama burada oturmuyorlar gezmeye gelmişlerdi:31:

amaanınn kızlar emzırme t shırt u dye bseyde varmıs yaaa:53::52:
yukardakı reklamı gorunce anladım hıc duymamıstm walla :51:
bdha dunyya gelırsem zaten ılk ısım hamıle ve bebecı magzası acıcamm cocugum olunca anladımm nasıl bı sektormus bu boleee
hıc doymayan ınsanı sureklı almaya tesvık eden kız ceyıznden beter wallaa:52::52:

bu arada almak deynce bnde uyku tulumu alıcam kızlar ama terletmeyen cınsten ıyı bse olsun
ıstıyorum var mı kullanıp onercegınz bı markaa

emzirme tshirtu mu, yaa iyi fikirmis hic gormemistim..bu emzirme sirasindaki kiyafet sorunu beni delirtiyor. onden dugmeli tsirtler aldim ama yetmiyor gunde 2 tane kirleniyor, dugmesiz giyince de siyiriyorum belim aciliyr, ozellikle geceleri terleyince fena oluyor

cnm benım sorma bndede aynı sorun var
sonra dıyorum kı aman ıckım yok kumarım yok bı kk var ne eyleyeyım gır songülüm

haha koptum burda guldurdun walla yaa :)

Ayilk defa biri bana gecelerinkadini dedi :)gecmisi okumaktan yazamadim.ancak bu saatte girebiliyorum.sabah kalktiktan sonra evi temizle sil.supur,defneyle ilgilen sonra 1 bucukta kaynanama geciyorum.kizimi doyurup uyutup spora gidiyorum3 gibi.5 bucukta tekrar kaynanama geciyorum aksam yemegi yiyirum,kizimin karnini falan doyurup 9 bucuk gibi kendi evime geciyorum.tekrar kizimin uyumasi 11-11bucugu buluyor.gunduzden jalan isleri toparlayip ancak bu saatlerde araniza katiliyorum

ya ozendim sana, nasil beceriyorsun hem temizlik hem spor bravo walla. ben pijamami cikarmaya vakit bulamiyorum pespaye. ben mi pasak liyim, zaman yonetimi sifir.

anladım canım ayakta sallamaman büyük artın.Ben gece kalkıyor mama yapıyorum veriyorum sonra ayakta biraz sallayıp koyuyorum ee böyle böyle 7de uyanıyor yarım yamalak uykular:3: minik prensesi yerim ben oyun da istermiş büyüdükce farklı şeyler çıkıyor yaşayıp göreceğiz.Şu bir gerçek ki bu zamanlarımızda bir kişinin yardımı o kadar iyi geliyor ki Allah gurbette yanlız bebişlerini büyütenlere yardım etsin:31:

amin canım hepimizin allah yardıcısı olsun.bizde erken kalkıyoruz neredeyse imamıda biz uyandırıcaz :) sorma bu sıralar pek huysuz bizim prenses.eşim gelince ona veriyorum reyyanı ama inan oturmaya bile halim kalmamış oluyo.inşallah en kısa zamanda bütün bebişler bi düzene oturur

Allah yardımcın olsun canım benimde kv yakın ama şimdi grip oldu gelemiyor yanlız kalmak hiç kolay değil gerçektende.Eşin akşam erken geliyordur inşallah.Minik kuzu bari gündüz biraz uyusa iyi olurdu:) benim oğlum uykusu gelince hiç bir şekilde durmuyor uyumak istiyor tabi saatlerce değil ama yinede yatıyor işte.

nerdee gec geliyor malesef :( cnm nasil uyutuyorsun gunduzleri, sallayarak mi?

nerdee gec geliyor malesef :( cnm nasil uyutuyorsun gunduzleri, sallayarak mi?

eşinin geç gelmesine üzüldüm çok iyi bilirim ne kadar zor olduğunu:31: gündüzleri ayakta sallıyorum uyuyunca salıncağa koyuyorum ilk zamanlar salıncakta uyuyordu ama şimdi uyanık önce ayakta sallanıyor:9: elektrikli yada normal salıncak mutlaka tavsiye ediyorum.Bizimki kendi yöntemlerimizle yaptığımız bir nesne:9: eğer evinde uygun yer varsa yaparsın sende.

uyku konusu sorun emmeden uyumuyor asla ve sıkca uyanıyor benımkı de maalesef...kıyamıyorum ferber yontemi varmıs ama aglatamam kı kuzumu...

ilk bebiş olduğu için birşey bilmiyorum sütüm bol olduğu zamanlarda sağmadım hiç keşke sağsaydım daha olurdu herhalde kızım hastalanınca çok üzldüm sütüm birden kesildi şimdi az az o emdikçe geliyor.,GELELİM SORUMA SÜT AZALDI ŞİMDİ SAĞMAM İŞE YARARMI SÜTÜMÜ ARTIRIRMI, SÜT NEDEN SAĞILIR ONUDA BİLMİYORUM ÇOK GELİNCE SAKLAMAK İÇİNMİ YOKSA SÜTÜ ARTIRMAK İÇİN BU KONUYU AYRINTISI İLE YAZACAK BİR ARKADAŞ ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM

ben yeni dogum yaptigum siralarda basladum sutumu sagmaya ama calisacagim icindu.simdide duzenli olarak sagiyorum ama bebegin emmesi daha farkli.onun yerini tutmuyor.

amaanınn kızlar emzırme t shırt u dye bseyde varmıs yaaa:53::52:
yukardakı reklamı gorunce anladım hıc duymamıstm walla :51:
bdha dunyya gelırsem zaten ılk ısım hamıle ve bebecı magzası acıcamm cocugum olunca anladımm nasıl bı sektormus bu boleee
hıc doymayan ınsanı sureklı almaya tesvık eden kız ceyıznden beter wallaa:52::52:

bu arada almak deynce bnde uyku tulumu alıcam kızlar ama terletmeyen cınsten ıyı bse olsun
ıstıyorum var mı kullanıp onercegınz bı markaa
mothercare aldık cook memnunuz tavsiye ederim canım...kolsuz cıtcıtlısı ve pijaması uzerine de tulum...
ÖNCE SEBEBİNİ YAZAYIM

kızım çok küçük doğdu 2.700 ve hep ağlıyordu anlayacağınız kolik bebekti gazdan ağlıyordu ilk bebeğim bilmeden ben sürekli taşıdım ve gezdim evin etrafında şimdi kızım buna alıştı .

şu an sürekli taşınıp gezmek istiyor bu alışkanlığından vazgeçirebilirmiyim.TAŞIMA POZİSYONUM DİK ŞEKİLDE YÜZÜ DIŞA DÖNÜK ETRAFI GÖRÜYOR YANİ ALLAH VERE YÜZÜNÜ ÇEVİR BAĞIRIYOR RESMENNNN.OTURMAKTA YOK SÜREKLİ GEZECEZ.

bız de oyle tasıyoruz etrafı ızlemesı daha ıyı degil mi
geçen kayınbabam kızdı niye böyle alıştırmışım bebek böyle tutulmaz beli ağırır dedi ve ben çok korkuyorum şimdi kızım alıştı böyle gezmeye beline ZARAR VERİRMİ SİZCEEE.SİZ BEBEKLERİNİZİ HANGİ POZİSYONDA TAŞIYORSUNUZ SÜREKLİ YATA RPOZİSYONDAMI.BU ARADA BENİM KIZ PEK UYUMAZ BÜTÜN GÜN O ŞEKİLDE GEZİYOZ YANNLIŞ BİŞEYMİ YAPIYORUMM DENEYİMLİ ANNELER FİKİR VERİN LÜTFENNN.

eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.
ben hıc kullanmıyorum canımtup bebek tedavısıne basladıgımdan berı...
benim kızım ameliyat olcak ya artık öksürmemesi lasım ama tam geçti derken sbh yıne öksurmeye basladı.çünkü ustü acık yatıo tekmeliyo battaniyeleri yoksa uyumuo ben burda cıkamıorum ewden yarın annemler gelıcek antalyadan aldrdım onlarA.daha rahat yatsın prensesim :1:
uyku tulumu cok ıse yarıyor ben chıcconun kını aldım 50 kere yıkamısımdır hıc bırsey olmadı hemde fıyatıda uygun 40 veya 50 ye almıstım
inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın :5:

dualarım senınle yanına gelmek ısterım eger senın ıcın sakıncası olmazsa ozelden telefon numaranı at...kım yapıcak amelıyatı.???

eşinin geç gelmesine üzüldüm çok iyi bilirim ne kadar zor olduğunu:31: gündüzleri ayakta sallıyorum uyuyunca salıncağa koyuyorum ilk zamanlar salıncakta uyuyordu ama şimdi uyanık önce ayakta sallanıyor:9: elektrikli yada normal salıncak mutlaka tavsiye ediyorum.Bizimki kendi yöntemlerimizle yaptığımız bir nesne:9: eğer evinde uygun yer varsa yaparsın sende.

zor cnm walla ya..otomatik sallanan ana kucaklarindan alicaktim ama gec kaldim, bu saatten sonra da almiyim diyorum, 9-10 kilo max onlar, surda kalmis 2 kilo. hos bizimki dogdugundan beri hic sallamadik, sallayinca uyur mu bilmem.geceleri sarki soyleme metoduyla uyuor ama gundizleri o yontem sokmuyor.

Back