- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bebeğim olduktan sonra gurbette olduğumu anladım diyorum gerçekten yalnız olmak çok zor . bir ay önce hastalandım yalnızım bebeğimle ilgilenmem gerek başımı kaldıracak halim yok . o kadar zorlanmıştım kigeçenlerde arkadaşım aradı sana geliyorum diye , evi toparlamam lazım birşeyler hazırlamam lazım , oğlumu ağlatarak iş yaptım . için yandı ama benimde sosyallşmeye ihtiyacım var gerçi onu ağlatıp iş yapınca bir daha gün boyu huzursuz oluyor benide oturtmuyor. biri olsa yanımda oğlumla ilgilenir bende işimi hallederim ... gurbet çok zor
amaanınn kızlar emzırme t shırt u dye bseyde varmıs yaaa
yukardakı reklamı gorunce anladım hıc duymamıstm walla
bdha dunyya gelırsem zaten ılk ısım hamıle ve bebecı magzası acıcamm cocugum olunca anladımm nasıl bı sektormus bu boleee
hıc doymayan ınsanı sureklı almaya tesvık eden kız ceyıznden beter wallaa
bu arada almak deynce bnde uyku tulumu alıcam kızlar ama terletmeyen cınsten ıyı bse olsun
ıstıyorum var mı kullanıp onercegınz bı markaa
cnm benım sorma bndede aynı sorun var
sonra dıyorum kı aman ıckım yok kumarım yok bı kk var ne eyleyeyım gır songülüm
Ayilk defa biri bana gecelerinkadini dedi :)gecmisi okumaktan yazamadim.ancak bu saatte girebiliyorum.sabah kalktiktan sonra evi temizle sil.supur,defneyle ilgilen sonra 1 bucukta kaynanama geciyorum.kizimi doyurup uyutup spora gidiyorum3 gibi.5 bucukta tekrar kaynanama geciyorum aksam yemegi yiyirum,kizimin karnini falan doyurup 9 bucuk gibi kendi evime geciyorum.tekrar kizimin uyumasi 11-11bucugu buluyor.gunduzden jalan isleri toparlayip ancak bu saatlerde araniza katiliyorum
anladım canım ayakta sallamaman büyük artın.Ben gece kalkıyor mama yapıyorum veriyorum sonra ayakta biraz sallayıp koyuyorum ee böyle böyle 7de uyanıyor yarım yamalak uykularminik prensesi yerim ben oyun da istermiş büyüdükce farklı şeyler çıkıyor yaşayıp göreceğiz.Şu bir gerçek ki bu zamanlarımızda bir kişinin yardımı o kadar iyi geliyor ki Allah gurbette yanlız bebişlerini büyütenlere yardım etsin
![]()
Allah yardımcın olsun canım benimde kv yakın ama şimdi grip oldu gelemiyor yanlız kalmak hiç kolay değil gerçektende.Eşin akşam erken geliyordur inşallah.Minik kuzu bari gündüz biraz uyusa iyi olurdu:) benim oğlum uykusu gelince hiç bir şekilde durmuyor uyumak istiyor tabi saatlerce değil ama yinede yatıyor işte.
mertur cnm topikıne yazdım ısmıde sevdım heee
nerdee gec geliyor malesefcnm nasil uyutuyorsun gunduzleri, sallayarak mi?
gördüm yaren =) geçmiş mesajlarda bahsi çok geçince bende açtım konuyu
nerdee gec geliyor malesefcnm nasil uyutuyorsun gunduzleri, sallayarak mi?
ilk bebiş olduğu için birşey bilmiyorum sütüm bol olduğu zamanlarda sağmadım hiç keşke sağsaydım daha olurdu herhalde kızım hastalanınca çok üzldüm sütüm birden kesildi şimdi az az o emdikçe geliyor.,GELELİM SORUMA SÜT AZALDI ŞİMDİ SAĞMAM İŞE YARARMI SÜTÜMÜ ARTIRIRMI, SÜT NEDEN SAĞILIR ONUDA BİLMİYORUM ÇOK GELİNCE SAKLAMAK İÇİNMİ YOKSA SÜTÜ ARTIRMAK İÇİN BU KONUYU AYRINTISI İLE YAZACAK BİR ARKADAŞ ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
mothercare aldık cook memnunuz tavsiye ederim canım...kolsuz cıtcıtlısı ve pijaması uzerine de tulum...amaanınn kızlar emzırme t shırt u dye bseyde varmıs yaaa
yukardakı reklamı gorunce anladım hıc duymamıstm walla
bdha dunyya gelırsem zaten ılk ısım hamıle ve bebecı magzası acıcamm cocugum olunca anladımm nasıl bı sektormus bu boleee
hıc doymayan ınsanı sureklı almaya tesvık eden kız ceyıznden beter wallaa
bu arada almak deynce bnde uyku tulumu alıcam kızlar ama terletmeyen cınsten ıyı bse olsun
ıstıyorum var mı kullanıp onercegınz bı markaa
ÖNCE SEBEBİNİ YAZAYIM
kızım çok küçük doğdu 2.700 ve hep ağlıyordu anlayacağınız kolik bebekti gazdan ağlıyordu ilk bebeğim bilmeden ben sürekli taşıdım ve gezdim evin etrafında şimdi kızım buna alıştı .
şu an sürekli taşınıp gezmek istiyor bu alışkanlığından vazgeçirebilirmiyim.TAŞIMA POZİSYONUM DİK ŞEKİLDE YÜZÜ DIŞA DÖNÜK ETRAFI GÖRÜYOR YANİ ALLAH VERE YÜZÜNÜ ÇEVİR BAĞIRIYOR RESMENNNN.OTURMAKTA YOK SÜREKLİ GEZECEZ.
bız de oyle tasıyoruz etrafı ızlemesı daha ıyı degil mi
geçen kayınbabam kızdı niye böyle alıştırmışım bebek böyle tutulmaz beli ağırır dedi ve ben çok korkuyorum şimdi kızım alıştı böyle gezmeye beline ZARAR VERİRMİ SİZCEEE.SİZ BEBEKLERİNİZİ HANGİ POZİSYONDA TAŞIYORSUNUZ SÜREKLİ YATA RPOZİSYONDAMI.BU ARADA BENİM KIZ PEK UYUMAZ BÜTÜN GÜN O ŞEKİLDE GEZİYOZ YANNLIŞ BİŞEYMİ YAPIYORUMM DENEYİMLİ ANNELER FİKİR VERİN LÜTFENNN.
ben hıc kullanmıyorum canımtup bebek tedavısıne basladıgımdan berı...eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.
uyku tulumu cok ıse yarıyor ben chıcconun kını aldım 50 kere yıkamısımdır hıc bırsey olmadı hemde fıyatıda uygun 40 veya 50 ye almıstımbenim kızım ameliyat olcak ya artık öksürmemesi lasım ama tam geçti derken sbh yıne öksurmeye basladı.çünkü ustü acık yatıo tekmeliyo battaniyeleri yoksa uyumuo ben burda cıkamıorum ewden yarın annemler gelıcek antalyadan aldrdım onlarA.daha rahat yatsın prensesim![]()
inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın![]()
eşinin geç gelmesine üzüldüm çok iyi bilirim ne kadar zor olduğunugündüzleri ayakta sallıyorum uyuyunca salıncağa koyuyorum ilk zamanlar salıncakta uyuyordu ama şimdi uyanık önce ayakta sallanıyor
elektrikli yada normal salıncak mutlaka tavsiye ediyorum.Bizimki kendi yöntemlerimizle yaptığımız bir nesne
eğer evinde uygun yer varsa yaparsın sende.