• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende her ay bu korkuylayım spiral taktırdım tutmadı kaydı :ssz:hakkında hayırlısı canım biraz büyüsünlerde öyle olsun inşallah

bende olmadım :18::18::18:

Allahım isteyenlere versin,daha bizim miniklerimiz çok küçük kızlarrr :( ödüm kopuyoo valla.. büyük konuşmayımda deliririm heralde :36::36::52:

ayy gerçekten mii :) inşallah hakkında hayırlısı olur canım.. bende halen adet görmedim..aile hekimi test yap dedi ama sallamadım fazla :ssz:

ben kirkim cikar cikmaz adet oldum. simdiye kadar 4 defa duzenli 26 gunde bir adet oldum. ama bu ay 30 gun olmus hala ses seda yok. 2-3 hafta oncede ruyamda hamile oldugimu gordum. hatta annem diyordu ki sende benim gibi 5 aylikken hamile kaldin diyordu. yoksa ruyam gercek mi oluyor.. anneme kiziyordum neden korunmsdin hemen hamile kaldin senin yuzunden az emmisim diyordum. annemde sut korur dediler diye korunmamis. simdi bana buyuk konusmamak gerekiyor mus demi diyor. umarim degilimdir

Ablaminda ole dengesi oldu cnm bi oldu bi olmadi duzensuLik oluyo tabi arada ucan kaacan yoksa korkma

inşallah :18::18:ben 2 3 sene sonra düşünüyorum bakalım kısmet

Kizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm
cerazette ne canım

Allahım isteyenlere versin,daha bizim miniklerimiz çok küçük kızlarrr :( ödüm kopuyoo valla.. büyük konuşmayımda deliririm heralde :36::36::52:

evet canım büyükte konuşmamak lazım her şey olabilir ya benım kafamı 3 aylık iğne karıştırdı spiral taktırdığım yer emziren annelere vuruyoruz bir şey olmaz dediler sağlık ocağındaki sütün kalitesi düşer dedi tanıdık eczacı tavsiye etmem dedi en güvenilirde o geliyor ama :26:canım senin adın neydi

cerazette ne canım

evet canım büyükte konuşmamak lazım her şey olabilir ya benım kafamı 3 aylık iğne karıştırdı spiral taktırdığım yer emziren annelere vuruyoruz bir şey olmaz dediler sağlık ocağındaki sütün kalitesi düşer dedi tanıdık eczacı tavsiye etmem dedi en güvenilirde o geliyor ama :26:canım senin adın neydi

Cnm emziren annelere ozek dogum kontrol hapi bebege gecmiyo hormon denge bozmuyo hic ara vermeden iciliyo

kızlar spiralin kaydığını nasıl anlarız benden bugün koyu kahverengi leke geldi çok azdı ama korktum ya :18::18::18::18::18: 1 ay dolmadığı için adet olmadım olunca kontrol edilecek kayıp kaymadığı o zaman anlaşılacakmış ama ben tırsıyorum kaydığını ben anlayabilir miyim

rose tatlım ben paylaşımın oldugu heryerde varım ama ooradada yorum yazıılırken aynı hızla ılerleyebılır sonuc aynı olabılır
Bende katiliyorum ordada sonuc aynı olacaktir. Bu sefer bi topik daha takip etmek durumunda kalicaz.yinede siz bilirsiniz

Canm bende arastrdim demir damlasini.nacizane fikrim kullan bence.cunku demir damlasi cocugun beyin ve zeka gelisimi acisindan onemliymis.ustelik bu ilac koruma amacli.yani senin bebeginde olaki kansizlik olsa o kan degeri uzun sure sonra normal degerine geliyor hatta gelemiyor.burda amac kaninin dusmemesi.kullananlar bilirle bn yillarca kullandim ve her tahlilimde cok azyukselmis oluyordu.
Aksam dr. Umuzu aradim. Siz bisey demesdniz ama saglik ocagindan ferrum verdiler dedim. Ona 6.aydan sonra baalicaz dedi.kullanmiyorum oyleyse dedim veee ferrumu birakiyorum cok iyi oldu :) iyiki sormuştum.
:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 649833 :nazar::nazar::nazar:
Teyzeciklerimmm ben Elif Mina..
Annemin beter böcüğüyüm:16::16:
hepinizi kocaman öpüyorum

Masallah maşallah nazar değmesin :)

Cnm emziren annelere ozek dogum kontrol hapi bebege gecmiyo hormon denge bozmuyo hic ara vermeden iciliyo

hadi ya hiç duymadım ben alıyım bari :26::26::26:

kızlar spiralin kaydığını nasıl anlarız benden bugün koyu kahverengi leke geldi çok azdı ama korktum ya :18::18::18::18::18: 1 ay dolmadığı için adet olmadım olunca kontrol edilecek kayıp kaymadığı o zaman anlaşılacakmış ama ben tırsıyorum kaydığını ben anlayabilir miyim

anlamazsın canım kontrole gitmen lazım

cerazette ne canım

Kübra.. :) ankaradan:) çok kalabalık olduk oyüsden bende unutuorum hep :(:26:

aa ne demek cnmmm kadınların ortak sorunu sımdı esıne desen acaba hamılemıyım dıye emınım olsun cnm ne var der sahsen benım eşim bebk meraklısı olarak bu sekılde der

evet canım onlar için kolay benim eşimde olsun ne olacak diyor birini bir dizime birini diğer dizime oturtur severim diyor :27::27:

ay demek hepsı aynı
sızın yıne 2 ben kendımı hıc 3 cocuklu olaarak dusunmedım ay gıydır dıydır bıtmez arabaya bındır bındır yıne bıtmez

Back