- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
canım benım hosgeldın oncelıkleeozledık senı nırlerde kaldıınn
ay kıyamam oglusuna...bezden olabılır dye dusunyorum canım ben bı kac syfa oncede bahsetmstm huggs bıze de yaramadı mantar yaptı kızımda
kuzucukların alıstkları cıltlerıne uyum saglayan bezlerını kesınlıkle degstrmemek lazımmıs bunu ogrendımm
ben hametan kullanıyorum pısık ıcın sıddetle tavsye ederım canım baska hıc macera aramam ılk kullanmda bıle fark edıyo 3 5 lıralık bısı ama pıyasadakı cogu kremı sollar
bı al dene derım ben kıyamam gecsın hmen pısıklerınzzz
hosgeldın canımm..nasılsın gorusmeyelı... gecmıs olsun kerem mırzaya canm konusabılmene de ayrıyeten sevındımmhadı gozunuz aydın topıgımızın ılk dıs perısı sıze ugradı demekkk
ben emzık konusunu cok arastrmstm canm kızım gazlı bı bebek oldgundan emzıkle uykuya dalması onu rahatlatan tek seydı..
aldıgın emzık bpa sız damak yapısına uygun olduktan sonra ben ole ocu gbı gormuyorum emzıgı..benm kızım alısr da ılerde naparım dıyodum ama akıllı cıktı kuzucum sdce uyurken emıyo yda dısardaykenustelık bebeklermz bazen bzım gogsumuzu bıle emzık olarak kullanıyolar onlar ıcın emmek bı ıhtıyac emme gudusunu emzıkle karsılamasının gayet dogal oldgunu savunan bı suru hekım de var..yınede sen bılırsın tabıı verıp vermemeyı...
gecmıs olsun canım benımm adın yaren mı senın bu arada nıckın mı yoksa:26:ısmıyle hıtap etmeyı severım de ben genelde ınsanlara
ıhlamur gecen gun benım kızım soguk almıs gbıydı ıcırdım cok ıse yaradı yaa bıde sut mu yapıomuss vay canınaaa sımdı dha bı sevdım kendısını
grıbın ıcın zencefıl de ıcebılırsın canm cok ıyı gelıyoo
merhaba canımm ıyıym cok sukur sen nasılsınn yoktun bı kac gundurr:26::26:adını da unuttum senınn bu arada
bebısım de ıyı cok sukur canm 4 ay uyku hormonları ıyı geldı bıze gunduzlerı 20dk lık uykulara veda ettk en azından sımdı uyudumu gun ıcınde 1 saatı tamamlıyo bı sıkıntısı yoksa
salıncagı da arada kullanıyoruz ama ole bı saat fln dııl tas catlasa 20dkben kızımdan degılde canım esımden ayrı yatıyorum
oturma odasında ben ıkılı kızım teklı koltukta beraber yatıyoruz ben dogdugundan berı hıc yanımda yatrmadım..bı kac gun sonra memlekette olucam ıns. o yuzden bı uyku duzenı kuramadm su an orda nasılsa ayarı kacıcak dyeegelınce artık yepyenı bır duzen ve baslangc yapıcam nasıpse besıgını ayırcam odasına bnde yatagıma kavuscamm
kızlar bnde dalan roxy kullanıyorum cok memnunum 40 drecede yıkayıp 100 drece buharla utuluyorumm cok ıcıme sınıyo bu sekıldee
tugcecım gecmısı okumadım kı kusum yoksa anlatrdım walla acaılım bak soru cvp yerı bncee sonra yazılanları vay ben duymadım yok ben gormedım demesın kımseee
sevınc cım ay cok heycanlı ya reglın mı gecıktıı test yapsana yaa ne duruyosunn:18::18:
tşk ederim canım iyi olmaya çalışıyorum iice pasaklı bunalım bi tip oldum herşeye aglıyorum ne olacam böyle bilemedim :) baya bişey sordum ama yine çok şey unutmuşum neyse yavaş yavaş dimi ama bizde bir ay önce uyku düzenimiz çok süperdi böyle 2 ay kadar sürdü gazlı bi bebek olmasına ragmen gaz krizi sabah 7 de tutuyordu akşam 9 dedimi uyut beni diye aglıyodu gündüz uyutamıyordum sonra bu diş mevzu çıktı kurdugum düzen mahvoldu gece gündüz karıştı işin içine grip ateş orta kulak iltihabı derken ben zombi oldum :))))) bu uyku hormanlarının sizden hiç gitmemesini diliyorum canım :))))