• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kuzular kacta uyuyo 11 e azkaldı arası oldukca yoğuruyorum yorulsun dıye bu saatlerde yorulunca daha guzel uyuyo

benim kız nasıl olduysa erken uyudu bu akşam :1:gündüz uykusu yok kızımın uykusu gelince bambaşka bir kız oluyor çok huysuzlanıyor sallıyorum olmuyor emziriyorum almıyor çingene salıncağını bile beğenmiyor huy değiştirdi artık zar zor uyuyor:1:

cnm ben doğumdan hıc korkuyorumdA 3 COCUK COK COCUK BE YAVRUMMM
ZORMU DOĞURDUN CNM

aslında zor olmadı yani normal doğum zor tabiide çabuk oldu hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı 5 e doğru hastaneye gittim 7 buçukta kızım oldu yırtığım çoktu benim doğumdan sonra oturamadım emzirmekte çok zorlandım oturamadığım için nerdeyse 2 hafta oturamadım birde dikişlerim atıldı baya bir tuttular beni kanamam olmuş kanama sebebine baktılar çok canımı yaktılar çok ağladım neydi öyle bilmem:ssz::ssz::ssz:

benim kız nasıl olduysa erken uyudu bu akşam :1:gündüz uykusu yok kızımın uykusu gelince bambaşka bir kız oluyor çok huysuzlanıyor sallıyorum olmuyor emziriyorum almıyor çingene salıncağını bile beğenmiyor huy değiştirdi artık zar zor uyuyor:1:

aslında zor olmadı yani normal doğum zor tabiide çabuk oldu hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı 5 e doğru hastaneye gittim 7 buçukta kızım oldu yırtığım çoktu benim doğumdan sonra oturamadım emzirmekte çok zorlandım oturamadığım için nerdeyse 2 hafta oturamadım birde dikişlerim atıldı baya bir tuttular beni kanamam olmuş kanama sebebine baktılar çok canımı yaktılar çok ağladım neydi öyle bilmem:ssz::ssz::ssz:

COKTA IC ACICI BI HIIKAYE DEGILMIŞ CNM SONRASI
masalla kızına erken uyumus cnm bende baslayayım hazırlıklara bez pıjama emme derken 11 e doğru uyur uyuyunca gelırım yıne

cocuklar uyuyunca kk arkadas bana

merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar

COKTA IC ACICI BI HIIKAYE DEGILMIŞ CNM SONRASI
masalla kızına erken uyumus cnm bende baslayayım hazırlıklara bez pıjama emme derken 11 e doğru uyur uyuyunca gelırım yıne

cocuklar uyuyunca kk arkadas bana

evet canım belli olmuyor bazen 1 e kadar uyumadığı oluyordu aslında erken uyudu bende yatsam olurdu ama birazda kendine vakit ayırmak istiyor insan
tamam canım kolay gelsin

merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar

hoşgeldin nihall :3:

hoşbulduk benim oğlumda 13:20 doğumlu.memnun oldum. diğer konudan beri takip ediyorum sizleri.artık katılma zamanı geldi dedim bende:)

Canım adım hilal annem ameliyat oldu yanında kaldım o yüzden giremedim maaşallah bebişine inşallah dahada artar uykuları bizde eşimle ayrı yatıyoruz umarım fazla sürmez bu ayrılıklar:) ne güzel sanada değişiklik olur memleket havası almak:) Allah hepimizin bebişlerini korusun:emir_bebek:
sımdı anımsadım canım evet bahsetmıstın cok cok gecmıs olsun annecıgınee..
memleket havasına 1 yıldır hasretımm hem bana hem kızıma ıkımızede cok ıyı gelıcek ıns.. dedesı onu ılk kez gorcekk cok heycan verıcıı:16::16:
günlük rutin işler bugün caNIM..DÜNDEN YEMEĞİM VARDI sadece ev süpürdüm çamaşır yıkadım topladım falan:34:
burada soğuk rüzgar buz gibii yaptı adanayı ama hava güneşli..
ellerıne saglık canımm.. o ruzgarı sorma burda da fena kuru ayaz varr resmen persembeye gelıyomus sıcaklar amaa yuppııı:8::21::8:
sagol cnm benım oda evımızın prensesı
ben 27 yasındayım cnm kızım 6 yasında aras 4.5 aylık baya oldu araları ama hıc zorlanmadım cnm bı kere o zaman zarfında ınanızlaz bebk özledık sankı oda ılk bebgımız mış gıbı aynıı heyecanları yasıyoruz
yarenımız okula gıdıyo 18.50 de gelıyo gunduz arasa akşam ablamıza vaktımız oldukca yetıyo
yas arası olması ıyıymıs sevdımmm
ay benımde cnm cektı buun temızlık yaptım arada sıze baktım oh mıs oldu
ayy cok ozendım yaa hem kızım buyumesın doyamıyorum ona bebek kalsın ıstıyorum hem de bole abla olsun cekırdekcık bı aıle olalım ıstıyorummm:31::31:
tşk ederim canım iyi olmaya çalışıyorum iice pasaklı bunalım bi tip oldum herşeye aglıyorum ne olacam böyle bilemedim :) baya bişey sordum ama yine çok şey unutmuşum neyse yavaş yavaş dimi ama bizde bir ay önce uyku düzenimiz çok süperdi böyle 2 ay kadar sürdü gazlı bi bebek olmasına ragmen gaz krizi sabah 7 de tutuyordu akşam 9 dedimi uyut beni diye aglıyodu gündüz uyutamıyordum sonra bu diş mevzu çıktı kurdugum düzen mahvoldu gece gündüz karıştı işin içine grip ateş orta kulak iltihabı derken ben zombi oldum :))))) bu uyku hormanlarının sizden hiç gitmemesini diliyorum canım :))))
gecer canım onumuz yaz bak ne bunalım kalır ne depresyon gunes hepımıze ıyı gelıcekk:7:
aynı uyku hormonları sıze de gelsın tez zamanda ıns tatlım opuyorum sızııı:54:bu arada dıs ıcın jel vermstı doktorumuz bze dha kullanmadım adını bılmıyorum su an ama bakabılırım yanı
kullanmayı dusunursen aklında olsunn
Canm bende arastrdim demir damlasini.nacizane fikrim kullan bence.cunku demir damlasi cocugun beyin ve zeka gelisimi acisindan onemliymis.ustelik bu ilac koruma amacli.yani senin bebeginde olaki kansizlik olsa o kan degeri uzun sure sonra normal degerine geliyor hatta gelemiyor.burda amac kaninin dusmemesi.kullananlar bilirle bn yillarca kullandim ve her tahlilimde cok azyukselmis oluyordu.
dogru dıyosun tatlımm benm ıste gelgıtlerım var brazcık sonunda dogru yolu bulucam ınss:52:
Kizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm
sayende bse dha ogrendım yarencımm saolasınnn:44:
merhaba
herkese selamlar
hosgeldın canımm ne ıyı ettın de yazdın bu arada bende afyonda yasıyorumm :16: daha sık gel de tanısalım komsu olalımm nıhalcımm:54:
:1::1::1::1::1::1:

roseeee geçmişi bırak:52::52::52:

mertur senın nıye elşın gıtmıyo tuşlara hadı rose mazıde kaldı

haa haa :52::52:guldurdunuz kızlarrr walla:52:
dayanamdım okuya okuya geldımm :10::10:
zar zor uyuttum benım cımcımeyı yaaa bgunlerde de bunu ogrendı delı gbı uykusu var bagırıs cagırıs bınbır kıyametle aglaya aglaya dalıyo uykuyaaa:50::50:

nysee bgunde bıttı cok sukur sagsalımmsafak 3 sonra ver elını gezmeler tozmalarrr:52::51::8::24::21::9:

gttıkce kalabalıklasıyormuyuz neee:51::51:
mustu, yaren2007, RECES, mertur... uykum da yok zaten hadı kaynatalım burayı kızlarr:8::9::8:

:43:

haha kuzuları yatıranlar burada
sız eşlerıde mı yatırdınız benım esım ıste:43::43:

kıyamam sana... vardıyalı mı calısıyo canım esınn

benımkı tv ılzerken horlamaya basladıı:52:cok yoruluyo ama yaaa canım kocacımm:16:
baba kız uyusunda buyusunlerr bnde azcık kafa dınleyeyımmm:27::27:

Back