• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kızlar misafirim vardı,sonra dışarı çıktık gezmeye,kızım çok keyifliydii:nazar: öğlen hiç uyumadık şimdii bayıldıı yorulduu heralde :) bakim neler kaçırdım dedim ama ohooo oku oku yenii bitirdim:52: kilolardan bahsetmişsiniz,kızım saolsun bütün kilomu verdim şimdi fazlasını vermeye başlamışım..:) 68 ile hamile kaldım,82 ile doğuma girdim..şuan 62 kiloyumm..nehir hanım o kadar hareketliii kii eritti beniii:9: 5 kilo daha versem fena olmas hanii :52:

Cnm bizimkide disari ciktimmi. Etkilrniuo eve cikana kadar uyuyo
Oh masalla vermisn kg leri cnm bende 63 um

UYURKEN EMİYO Cnım uyanıkkende emmeye başlıyo 1 2 dk sonra bağırıyor anlamadım...bi tek sen cevap vermişsin teşekkür ederim:)))

Cnm kaynsmistir arada bizimkide tam 1 ay uyanikken zorla emiyodu ya uyutunca yada gezerken hoplaya ziplaya emiyodu bikac gundur normak emiyo cnm bence bu bi donem cnm

Kızlar misafirim vardı,sonra dışarı çıktık gezmeye,kızım çok keyifliydii:nazar: öğlen hiç uyumadık şimdii bayıldıı yorulduu heralde :) bakim neler kaçırdım dedim ama ohooo oku oku yenii bitirdim:52: kilolardan bahsetmişsiniz,kızım saolsun bütün kilomu verdim şimdi fazlasını vermeye başlamışım..:) 68 ile hamile kaldım,82 ile doğuma girdim..şuan 62 kiloyumm..nehir hanım o kadar hareketliii kii eritti beniii:9: 5 kilo daha versem fena olmas hanii :52:

canim tebrik ederim bende bugun tartildigimda hamilelikte aldigim butun kilolari verdigimi gordum. 60 kilo ile hamile kalmistim. suan tekrar 60 im. fakat hamilelikten oncede tup bebek tedavisinde kullandigim hormon ilaclarindan 3 kilo almistim. sira onlari vermeye geldi hedefim 57. boyumda bi arada 164. yarin aaglik ocagina boy.kilo takibi var. bu ay hastaneye gitmeyi dusunmiyoruz. umarim kizim kilo almistir. en son 6950 idi. 11/2/2013 tarihinde

canim tebrik ederim bende bugun tartildigimda hamilelikte aldigim butun kilolari verdigimi gordum. 60 kilo ile hamile kalmistim. suan tekrar 60 im. fakat hamilelikten oncede tup bebek tedavisinde kullandigim hormon ilaclarindan 3 kilo almistim. sira onlari vermeye geldi hedefim 57. boyumda bi arada 164. yarin aaglik ocagina boy.kilo takibi var. bu ay hastaneye gitmeyi dusunmiyoruz. umarim kizim kilo almistir. en son 6950 idi. 11/2/2013 tarihinde

Tatkim tebrik ederim masalla
Saglik ocak ve hastane de kg benim farkli ckiyi cnm hep ayni gun icinde

Cnm ya gun gectikce emzirmk daha zevkli oluyo dimi benimm kucuk bebegim de emiyo doyunca cikartiyo agzindan guluyo yeniden devam ediyo o gamzelerini hop yiyesim gekiyo

hemdee nasılll bi keyiff..çıkartıyooo gülüyoo o elmaa yanaklaraa süt akıo ağzının kenarından..doyduktan sonra keyif yapmaya geçiyo em çek em çek :) allahım herkese nasip etsin inşallah

UYURKEN EMİYO Cnım uyanıkkende emmeye başlıyo 1 2 dk sonra bağırıyor anlamadım...bi tek sen cevap vermişsin teşekkür ederim:)))

canim benimkide ne yazikki sadece uykuda emiyor.uyumada bile sersemlet oyle emzir diyor resmen ayagimda salliyorum tam uyimadan beriyorum emiyor. uyanikken almiyor yada kavga ediyor memeyle. anladigim kadariyla sabredemiyor hemen gelsin istiyor uykuda daha sabirli.emiyor sonuna kadsr iciyor cok ac olsa bile uyanikken az birsey icip tamamino bitirip doymadan birakiyor. henuz dis yok bizimkinde bakalim.umarim bebislerimiz rahat dis cikarirlar

Selam kızlar :16::16::16:

Benim kızım şapka takmayı falan hiç sevmiyor azıcık dışarıya çıkarayım diyorum daha giydirmeye başlarken başlıyor ağlamaya böyle yapmıyordu hiç arabasına koyunca susuyor ama bir süre sonra sıkılıyor yine ağlıyor havalar düzeliyor gezerim kızımla diye seviniyordum bu gidişle biraz zor cimcimemle:1::1:

hemdee nasılll bi keyiff..çıkartıyooo gülüyoo o elmaa yanaklaraa süt akıo ağzının kenarından..doyduktan sonra keyif yapmaya geçiyo em çek em çek :) allahım herkese nasip etsin inşallah

emzirmek hamilelik gibi cok guzel bir duygu ne yazikki gebelik suphem var. umarim hamile degilimdirde uzun sure emziririm

Taylim nasil bi duygudur ufacik bi can kucaginda gittikce buyuyo hergun degisiyo gun gectikce buyuyo ben sindire sindure yasiyorum cok ozliyo insan bebekligini

bizim minikte öyle elimiz çıkmıyo ağzımızdan..meme emerken bile bazen memeyi çıkartıyo ağzından elini sokuyoo :) ee akıllı kızım doyursana karnını ellerinden bal mı akıyoo diyorum anlamış gibi sırıtıyo bana :) galiba dişe hazırlık yapıyorlar..,inşallah kolay atlatırız bu diş döneminii kızlar...

parmak emme sorunu bizdede var. memeden cekip elini sokmaya calisiyor kizim once bi karnini doyur parmak kacmiyor ya. ebemiz dus cikmadan iki uc ay onceden sikintisi baslayabilir demistii

canim benimkide ne yazikki sadece uykuda emiyor.uyumada bile sersemlet oyle emzir diyor resmen ayagimda salliyorum tam uyimadan beriyorum emiyor. uyanikken almiyor yada kavga ediyor memeyle. anladigim kadariyla sabredemiyor hemen gelsin istiyor uykuda daha sabirli.emiyor sonuna kadsr iciyor cok ac olsa bile uyanikken az birsey icip tamamino bitirip doymadan birakiyor. henuz dis yok bizimkinde bakalim.umarim bebislerimiz rahat dis cikarirlar

Cnm bizimkide hic sevmiyo hele ipini huc bahlamiyoruz esim kapida ayakkabilar ayagindaykn takiyorum sapkayi gezimce ses cikarmiyi

emzirmek hamilelik gibi cok guzel bir duygu ne yazikki gebelik suphem var. umarim hamile degilimdirde uzun sure emziririm

bende her ay bu korkuylayım spiral taktırdım tutmadı kaydı :ssz:hakkında hayırlısı canım biraz büyüsünlerde öyle olsun inşallah

ayy gerçekten mii :) inşallah hakkında hayırlısı olur canım.. bende halen adet görmedim..aile hekimi test yap dedi ama sallamadım fazla :ssz:

bende olmadım :18::18::18:

he he bende tup bebekle kızımı dunyaya getırdım.uzerıne hemencıkk oluverdı...o zaman hayırlı olsun dıyelım

cnm sen korunuyor musun hala cok korkuyorum hem fiziken hem ruhen kaldiramam gibi geliyor bide sezeryan oldugu icin korkuyorum umarim iki sene sonra hamile kalirim. ben kizim gibi 5 aylikken annem kardesime hamile kalmis cok.korkuyorum

Back