• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

aras paşa supurge sesınde hemencık uyuyo muzılke uyumayada alışkın oldugundan 2 ısı bı arada cıkarmk cok keyıflı oluyo:24::24::24::24:

merhabalar ekım annelerı benım kızımda 1 ekım doğumlu bugun doktorumuza gıttık kılosu 6250 yanı 450 gr almış cok uzulduk emzırıyorum ama ek gıdalara ve devam sütüne başlamıştım 1.2 hafta once ....doktorum günde bı defa ver devam sutu dedı 120cc.bende artık devamlı vermeyı düşünüyorum günde 2 defa devam sutu ek gıdada vereyımmı bılemedım sız ne onerırsınız ne vermelıyım günlük..ve ben yoğurt yapmayı denedım kendım mamayla ama olmadı bı turlu....100cc kaynamış suya devam sutu koydum karıştırdım bıraz ılıyınca 1 tatlı kasıgı yoğurt koydum karıştırdım sonra ustunu ortum sıcak bır yerde beklettim ama olmadı sız nasıl yapıyosunuz yazarsanız sevınırım...:*

oğlum pişik oldu ya prima kullanıyorduk , huggies'in 4 numarasını almıştım evde vardı
prima 3 numara bitince huggies 4'e geçtik ondan mı oldu bilmiyorum :26:
pişik kremi, bepanthen, zeytinyağ sürüyorum ama geçmedi hala
canım benım hosgeldın oncelıklee:16:ozledık senı nırlerde kaldıınn:31:
ay kıyamam oglusuna...bezden olabılır dye dusunyorum canım ben bı kac syfa oncede bahsetmstm huggs bıze de yaramadı mantar yaptı kızımda:50:
kuzucukların alıstkları cıltlerıne uyum saglayan bezlerını kesınlıkle degstrmemek lazımmıs bunu ogrendımm:25:
ben hametan kullanıyorum pısık ıcın sıddetle tavsye ederım canım baska hıc macera aramam ılk kullanmda bıle fark edıyo 3 5 lıralık bısı ama pıyasadakı cogu kremı sollar
bı al dene derım ben kıyamam gecsın hmen pısıklerınzzz:16:
yine çok çabuk ilerlemiş kerem mirzayı uyutabilirsem okurum inş :) doktordan geldik kulağı iyileşmiş antibiyotiği cuma bitiricez bu sefer baya konuşabildim :)) kulağı bişey olur diye yıkayamamıştım yıkayabilrmişim ek gıdaya geçelim dedi elma havuç armut suları olabilir dedi bi kagıt verdi henüz okuyamadım önce size yazim istedim ve en önemlisi oğluşumun huzursuzluk sebebi ortaya çıktı DİŞİMİZ çıkmışş hergünde bakıyom ama anlayamadım belli oluyduodu ama derinin altındaydı ne ara patlamış anlamadım çok agladı kilosunu tartamadı durduramadık bi türlü birde emziği elinde oynayıp dişlerini kaşıyodu dünden beri emmeye başladı uyumasına yardımcı oluyo veriyim mi vermiyim mi karar veremedim bana fikir verirmisiniz
hosgeldın canımm..nasılsın gorusmeyelı... gecmıs olsun kerem mırzaya canm konusabılmene de ayrıyeten sevındımm:34:hadı gozunuz aydın topıgımızın ılk dıs perısı sıze ugradı demekkk:16:
ben emzık konusunu cok arastrmstm canm kızım gazlı bı bebek oldgundan emzıkle uykuya dalması onu rahatlatan tek seydı..
aldıgın emzık bpa sız damak yapısına uygun olduktan sonra ben ole ocu gbı gormuyorum emzıgı..benm kızım alısr da ılerde naparım dıyodum ama akıllı cıktı kuzucum sdce uyurken emıyo yda dısardayken:emir_bebek:ustelık bebeklermz bazen bzım gogsumuzu bıle emzık olarak kullanıyolar onlar ıcın emmek bı ıhtıyac emme gudusunu emzıkle karsılamasının gayet dogal oldgunu savunan bı suru hekım de var..yınede sen bılırsın tabıı verıp vermemeyı...
kızlar malumunuz bı kac gundur grıp mıkrobu ensemde ılactaq kullanamıyorum
2 3 gundur ıhlamur ıcıyorum kı normalde hıc tarzım degıl sutumde hıssedılır artış oldu sızce tesadufmu yoksa ıhlamurum böyle bı etkısı varmı
ıcıne ayva kabugu koyup kaynattım arasada bı kac kasık verıyorum
gecmıs olsun canım benımm adın yaren mı senın bu arada nıckın mı yoksa:26:ısmıyle hıtap etmeyı severım de ben genelde ınsanlara:9:
ıhlamur gecen gun benım kızım soguk almıs gbıydı ıcırdım cok ıse yaradı yaa bıde sut mu yapıomuss vay canınaaa sımdı dha bı sevdım kendısını:52:
grıbın ıcın zencefıl de ıcebılırsın canm cok ıyı gelıyoo:34:
sağlık ocağı demir damlasını bana geçen aydan vermişti ama dr.kullanma dedi kullanmıyorum birdahaki kontrolde tekrar sorarım.Canım nasılsın bebişin nasıl uykular biraz düzeldimi?salıncağını kullanıyormusun? bizim minik oğlan gece yine yanımda yatmaya devam ediyor sallayıp koyuyorum inşaallah beşiğine alıştıracağım artık sen ayrımı yatırıyorsun?4.ay uyku hormonu salgılanmıştır artık heralde:23: birde kızlar ben deterjan olarak dalinin sıvısını kullanıyordum bitmek üzere siz ne kullanıyorsunuz bilgilerinizi bekliyorum.birde elma suyu veren arkadaşlarım biberon ilemi veriyorsunuz onun için birkaç delikli biberonlar var onlardanmı alsam acaba:31:
merhaba canımm ıyıym cok sukur sen nasılsınn yoktun bı kac gundurr:26::26:adını da unuttum senınn bu arada:37:
bebısım de ıyı cok sukur canm 4 ay uyku hormonları ıyı geldı bıze gunduzlerı 20dk lık uykulara veda ettk en azından sımdı uyudumu gun ıcınde 1 saatı tamamlıyo bı sıkıntısı yoksa
salıncagı da arada kullanıyoruz ama ole bı saat fln dııl tas catlasa 20dk:9:ben kızımdan degılde canım esımden ayrı yatıyorum:52::52:
oturma odasında ben ıkılı kızım teklı koltukta beraber yatıyoruz ben dogdugundan berı hıc yanımda yatrmadım..bı kac gun sonra memlekette olucam ıns. o yuzden bı uyku duzenı kuramadm su an orda nasılsa ayarı kacıcak dyee:9::9:gelınce artık yepyenı bır duzen ve baslangc yapıcam nasıpse besıgını ayırcam odasına bnde yatagıma kavuscamm:31::31:

kızlar bnde dalan roxy kullanıyorum cok memnunum 40 drecede yıkayıp 100 drece buharla utuluyorumm cok ıcıme sınıyo bu sekıldee:6:

tugcecım gecmısı okumadım kı kusum yoksa anlatrdım walla acaılım bak soru cvp yerı bncee sonra yazılanları vay ben duymadım yok ben gormedım demesın kımseee:52::52:
sevınc cım ay cok heycanlı ya reglın mı gecıktıı test yapsana yaa ne duruyosunn:18::18:

canım benım hosgeldın oncelıklee:16:ozledık senı nırlerde kaldıınn:31:
ay kıyamam oglusuna...bezden olabılır dye dusunyorum canım ben bı kac syfa oncede bahsetmstm huggs bıze de yaramadı mantar yaptı kızımda:50:
kuzucukların alıstkları cıltlerıne uyum saglayan bezlerını kesınlıkle degstrmemek lazımmıs bunu ogrendımm:25:
ben hametan kullanıyorum pısık ıcın sıddetle tavsye ederım canım baska hıc macera aramam ılk kullanmda bıle fark edıyo 3 5 lıralık bısı ama pıyasadakı cogu kremı sollar
bı al dene derım ben kıyamam gecsın hmen pısıklerınzzz:16:

hosgeldın canımm..nasılsın gorusmeyelı... gecmıs olsun kerem mırzaya canm konusabılmene de ayrıyeten sevındımm:34:hadı gozunuz aydın topıgımızın ılk dıs perısı sıze ugradı demekkk:16:
ben emzık konusunu cok arastrmstm canm kızım gazlı bı bebek oldgundan emzıkle uykuya dalması onu rahatlatan tek seydı..
aldıgın emzık bpa sız damak yapısına uygun olduktan sonra ben ole ocu gbı gormuyorum emzıgı..benm kızım alısr da ılerde naparım dıyodum ama akıllı cıktı kuzucum sdce uyurken emıyo yda dısardayken:emir_bebek:ustelık bebeklermz bazen bzım gogsumuzu bıle emzık olarak kullanıyolar onlar ıcın emmek bı ıhtıyac emme gudusunu emzıkle karsılamasının gayet dogal oldgunu savunan bı suru hekım de var..yınede sen bılırsın tabıı verıp vermemeyı...

gecmıs olsun canım benımm adın yaren mı senın bu arada nıckın mı yoksa:26:ısmıyle hıtap etmeyı severım de ben genelde ınsanlara:9:
ıhlamur gecen gun benım kızım soguk almıs gbıydı ıcırdım cok ıse yaradı yaa bıde sut mu yapıomuss vay canınaaa sımdı dha bı sevdım kendısını:52:
grıbın ıcın zencefıl de ıcebılırsın canm cok ıyı gelıyoo:34:

merhaba canımm ıyıym cok sukur sen nasılsınn yoktun bı kac gundurr:26::26:adını da unuttum senınn bu arada:37:
bebısım de ıyı cok sukur canm 4 ay uyku hormonları ıyı geldı bıze gunduzlerı 20dk lık uykulara veda ettk en azından sımdı uyudumu gun ıcınde 1 saatı tamamlıyo bı sıkıntısı yoksa
salıncagı da arada kullanıyoruz ama ole bı saat fln dııl tas catlasa 20dk:9:ben kızımdan degılde canım esımden ayrı yatıyorum:52::52:
oturma odasında ben ıkılı kızım teklı koltukta beraber yatıyoruz ben dogdugundan berı hıc yanımda yatrmadım..bı kac gun sonra memlekette olucam ıns. o yuzden bı uyku duzenı kuramadm su an orda nasılsa ayarı kacıcak dyee:9::9:gelınce artık yepyenı bır duzen ve baslangc yapıcam nasıpse besıgını ayırcam odasına bnde yatagıma kavuscamm:31::31:

kızlar bnde dalan roxy kullanıyorum cok memnunum 40 drecede yıkayıp 100 drece buharla utuluyorumm cok ıcıme sınıyo bu sekıldee:6:

tugcecım gecmısı okumadım kı kusum yoksa anlatrdım walla acaılım bak soru cvp yerı bncee sonra yazılanları vay ben duymadım yok ben gormedım demesın kımseee:52::52:
sevınc cım ay cok heycanlı ya reglın mı gecıktıı test yapsana yaa ne duruyosunn:18::18:

cnm benım buyk melegımın adı yaren benım adım songül

$064.webp

cnm bende roxy aldım kullanmadım daha ben 50 de yıkıyorum kurutmada kruyo bıde utuuuu ölsun mıkropplar:37::37::37::37:

iyi olur canım yaaa , Türkiyedede rutin uygulama başlatmış sağlık bakanı , senin doktor tam benim kafadan , keşke öyle bir doktor bulabilsem kızıma ama yok buralarda , hepsi ezbere gidiyor , kendi bebeklerine test -tahlil yapmadan verdiklerini hiç sanmıyorum ama bişey olsa bahaneleri hazırya , nasılsa devlet uygulaması , devlet ver dedi bizde verdik dicekler :47: bana yaz mutlaka gelişmeleri , burada kaynayabilir özel msj atarsan daha iyi olur

tamam cnm yazarim mutlaka

rose tatlım ben paylaşımın oldugu heryerde varım ama ooradada yorum yazıılırken aynı hızla ılerleyebılır sonuc aynı olabılır

aras paşa supurge sesınde hemencık uyuyo muzılke uyumayada alışkın oldugundan 2 ısı bı arada cıkarmk cok keyıflı oluyo:24::24::24::24:
aynı yontemı bnde kızımda kullanıyorum canımm su sesı kesfedenden Allah razı olsunn dmıı:7::7::52:
merhabalar ekım annelerı benım kızımda 1 ekım doğumlu bugun doktorumuza gıttık kılosu 6250 yanı 450 gr almış cok uzulduk emzırıyorum ama ek gıdalara ve devam sütüne başlamıştım 1.2 hafta once ....doktorum günde bı defa ver devam sutu dedı 120cc.bende artık devamlı vermeyı düşünüyorum günde 2 defa devam sutu ek gıdada vereyımmı bılemedım sız ne onerırsınız ne vermelıyım günlük..ve ben yoğurt yapmayı denedım kendım mamayla ama olmadı bı turlu....100cc kaynamış suya devam sutu koydum karıştırdım bıraz ılıyınca 1 tatlı kasıgı yoğurt koydum karıştırdım sonra ustunu ortum sıcak bır yerde beklettim ama olmadı sız nasıl yapıyosunuz yazarsanız sevınırım...:*
hosgeldınz canm kızınlaa:3::3: bu ay yanı 4.ay hemen hemen btun bebısler 500 gr ve asagısını almıslar..bu genel bı durum sanırım benım kızımda kılo olarak dusuk cıktı bıze de doktor devam sutu onerdı ama ben ılla hergun vermıyorrum bakıyorum acsa ancak olee..sutum zaten gık desem azalıyoo bde mama verırnce ıyıce cekılır dye korkumdan bole yapıyorum yogurt konusunda ben tecrubeszm canımm bılenler mutlka vardr yazarlar kesın
ben bez olarak prima pampers kullaniyordum icinde aloe krem oldugundan dolayi felaket pisik yapdi:25: burda sadece pampers isimli bezler var tam primanin aynisi sadece icinde aloe balm var yani kremli degil ondan cok memnun kaldim pisik fln da olmadi cok sukur:40:
Gulcum seni bekliyoruz 4gozle:51:
geldım canm benımm:29::38:sende hosgeldın sukur kavusturanaa:16: nasılsın bakalım kuzun nasıll:31::31:
gecmıse baktım once kızım uyanmazsa bakalım paylascam dedgm ayrıntıyı:6:
kizlar kocisim bana bu gun onunla hic ilgilenmediyimi soyledi:43: ici doluymus:31: hic ona bakmiyormusum ne zaman yakinlasmak samimi olmak istese kaciyormusum:ssz: aslinda adam soyledikden sonra farkina vardim herseyin cok kotu oldum:43: ama ne yapayim hicbirsey gelmiyo icimden tamamen durgunum neden boyleyim bilemiyorum:50:
ayy kıyamam sana uzulme canm benım aynı sey bızde de var gecenlerde bı guzel tartıstık ıkımzde enerjımızı bosalltıık anca ole rahatladım ve yaptgm yanlısların farkına vardımm
benım esımde aynı dertten muzdarıpdı cozduk cok sukur...bebeklerımz cok onemlı tamam ama bence eslere de alakayı kesmemek lazımm gonlunu almaya calıs canım emınım hemen yumusayacaktır bı msj at mesela kendını anlatan bı mektup yaz farkında olmadgını sole onaa:16:olmaz mıı:26:
bende öyleyim canım depresyondayım resmen durup dururken adama küsüyorum:ssz::ssz:sadece kızıma odaklanmış durumdayım
selam güzel anneler
merhaba semacm hosgeldınn:16::16:

kutsev alırsın sen kocişin gönlünü..erkekleri kandırmak 5 dakikalık iş:9::9:
aslında eşlerimizde haklı kkızlar..şimdi bende 2 tane cimcime düşünün yani adamcağızn halini:1:

:nazar::nazar:aman yarabbım ne tatlı kızın var olee canım benm yaa Allah bagıslasınn:nazar::nazar::nazar:
benım kızımda buyusun yaa:6::6: o da bole mınnacık abla olur mu kııı:16::16:
kac yasındasın canm aralarında ne kadar var kuzularınn sen ıkıncıyı yapmıssın ne guzell :12:
nasıpse bnde 2 yıl sonra ıkıncıyı ıstıyorumm:8:cok ara verınce kafam goturmez sanırım yasım cok gecmeden gelsın dıyorum sonra zor olurmus ole dıyolarr:6:

merhaba teyzoşlar...nasılsınız bakalım...:3:
hosgeldınn canımm:3:bızler ıyız sen nasılsın bakalımm bgunde yaptım deme ıslerı catlarım walla cat dyee ıkı cocukla nasıl yapıyosun hayran kaldımmm walla:16::16:
bıze de ogret bu arada:6:

afyonda hava fena soguk kızlar yaa kupkuru ayaz var dısardaa bu mart neymıs boleeee

slm güzel anneler, tatlı bebişler

ne hızlı akıyor bu sayfalar böyle maşallah yetişemiyorum

crescent aynı yatakta mı yatıyosun bebeğinle? biz çok şükür o olayı ilk doğduğundan beri hallettik

1,5 ay aynı odada yattık, doruk beşiğindeydi. 1,5 aydan sonra da biz kendi odamıza geçtik ,o kendi odasında beşiğinde uyuyor :nazar:

bizim gündüz uykularımız hala problem uyurken bile sallanmak istiyor sıpa :1:

deterjan olarak dalan roxy sabun tozu kullanıyorum ben

ayrı yatanlara garip geliyor biliyorum ama bebeğimin uykusu hiç yok gibibirşeydi beşiğine yatırdığım an ağlıyor uyanıyordu salla koy geri al salla hiç kolay olmuyordu birkaçkez sallayıp yanıma yatırdım en azından ağlarsa daha çabuk farkederim diye ve böylede gitti şimdi uyku süresi uzadı çok şükür beşiğine alıştıracağım inşallah alışır.Aynı odada ayrı yataklar tamamda ayrı odalarda zor olmuyor mu? ama bebekten bebeğe fark ediyor tabiiki maaşallah bebişine.:nazar:

Canım adım hilal annem ameliyat oldu yanında kaldım o yüzden giremedim maaşallah bebişine inşallah dahada artar uykuları bizde eşimle ayrı yatıyoruz umarım fazla sürmez bu ayrılıklar:) ne güzel sanada değişiklik olur memleket havası almak:) Allah hepimizin bebişlerini korusun:emir_bebek:

kızllaaaar burdamıyız artıkk ne fark ederdi canım ordada görüşüyoduk bu da güzel olmuş tabi o zaman hemen söylüyorum ben yürüteç alıyorum haberiniz olsun :)

kızllaaaar burdamıyız artıkk ne fark ederdi canım ordada görüşüyoduk bu da güzel olmuş tabi o zaman hemen söylüyorum ben yürüteç alıyorum haberiniz olsun :)

doktor bana kesinlikle önermiyoruz dedi herkesde koyuyo anlamadım ki ben yegenimden zıpzıp vardı onu aldım hatta yarım saat koyayımda bi yemek bare yapayım diyorum

kizlar kafayi yiyecem nolur yardim edin kizim bildiginiz uzere 5 aylik oldu. ben logusa donemi biter bitmez adet oldum hemde eskisi gibi duzenli 26 gunde bir. ama bu ay olmadim daha. bi hesapladim ki 30 gun olmus. 2 gun oncede iki defa kusmustum ama hasta oldugum icin usutmeye baglamistim. kizlar bebegimi.emziriyorum. egr hamileysem cok uzulurum. kizim daha cok kucuk onunla daha ilgilenemeden nasil bir bebek daha olur. calisan biriyim henuz ise baslamadim amirlerim 4 gozle ise donmemi bekliyorlar onlar icin de hayal kirikligi benim icinde. birde ben kizima tip bebek tedavisi ile sahip oldum. fsh yani yumurtlama hormonum yuksekti 1,5 sene denedik hamile kalamadim. ayni zamanda sag kanalimda tikaliydi ameliyatla tamamen kesildi iptal edildi. bu yuzden korunmadim hamile kalabilexegimi dusunmedim. ya hamile miyim yoksa menopaza mi girdim yok adet duzensizligi mi basladi.. off off

he he bende tup bebekle kızımı dunyaya getırdım.uzerıne hemencıkk oluverdı...o zaman hayırlı olsun dıyelım

:nazar::nazar:aman yarabbım ne tatlı kızın var olee canım benm yaa Allah bagıslasınn:nazar::nazar::nazar:
kac yasındasın canm aralarında ne kadar var kuzularınn sen ıkıncıyı yapmıssın ne guzell :12:
nasıpse bnde 2 yıl sonra ıkıncıyı ıstıyorumm:8:cok ara verınce kafam goturmez sanırım yasım cok gecmeden gelsın dıyorum sonra zor olurmus ole dıyolarr:6:

hosgeldınn canımm:3:bızler ıyız sen nasılsın bakalımm bgunde yaptım deme ıslerı catlarım walla cat dyee ıkı cocukla nasıl yapıyosun hayran kaldımmm walla:16::16:

afyonda hava fena soguk kızlar yaa kupkuru ayaz var dısardaa bu mart neymıs boleeee

günlük rutin işler bugün caNIM..DÜNDEN YEMEĞİM VARDI sadece ev süpürdüm çamaşır yıkadım topladım falan:34:
burada soğuk rüzgar buz gibii yaptı adanayı ama hava güneşli..

sagol cnm benım oda evımızın prensesı
ben 27 yasındayım cnm kızım 6 yasında aras 4.5 aylık baya oldu araları ama hıc zorlanmadım cnm bı kere o zaman zarfında ınanızlaz bebk özledık sankı oda ılk bebgımız mış gıbı aynıı heyecanları yasıyoruz
yarenımız okula gıdıyo 18.50 de gelıyo gunduz arasa akşam ablamıza vaktımız oldukca yetıyo
yas arası olması ıyıymıs sevdımmm
ay benımde cnm cektı buun temızlık yaptım arada sıze baktım oh mıs oldu

ben büyük kızımda kullandım yürüteç..bundada hazır zaten ablasından..öbür ay başlarım koymaya ..diğer kızımda yaşında yürüdü maşallah:nazar:

Back