- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
kizlar kafayi yiyecem nolur yardim edin kizim bildiginiz uzere 5 aylik oldu. ben logusa donemi biter bitmez adet oldum hemde eskisi gibi duzenli 26 gunde bir. ama bu ay olmadim daha. bi hesapladim ki 30 gun olmus. 2 gun oncede iki defa kusmustum ama hasta oldugum icin usutmeye baglamistim. kizlar bebegimi.emziriyorum. egr hamileysem cok uzulurum. kizim daha cok kucuk onunla daha ilgilenemeden nasil bir bebek daha olur. calisan biriyim henuz ise baslamadim amirlerim 4 gozle ise donmemi bekliyorlar onlar icin de hayal kirikligi benim icinde. birde ben kizima tip bebek tedavisi ile sahip oldum. fsh yani yumurtlama hormonum yuksekti 1,5 sene denedik hamile kalamadim. ayni zamanda sag kanalimda tikaliydi ameliyatla tamamen kesildi iptal edildi. bu yuzden korunmadim hamile kalabilexegimi dusunmedim. ya hamile miyim yoksa menopaza mi girdim yok adet duzensizligi mi basladi.. off off
oğlum pişik oldu ya prima kullanıyorduk , huggies'in 4 numarasını almıştım evde vardı
prima 3 numara bitince huggies 4'e geçtik ondan mı oldu bilmiyorum :26:
pişik kremi, bepanthen, zeytinyağ sürüyorum ama geçmedi hala
:) bencede. neyseki cikarmadi kuzum ilaci ben cikarir die bekliyordum.süt ile beraber alınmaz yazıyo sadece ve bebeklerde 5 damla ile başlanır , kilo başına 1 damla olacak şekilde artırılır dio , öfff ben böyle şeyleri hiç vermek istemiyorum bebeğime yaaa , pekmez versek olmuyomu bunun yerine acaba?
iyi olur canım yaaa , Türkiyedede rutin uygulama başlatmış sağlık bakanı , senin doktor tam benim kafadan , keşke öyle bir doktor bulabilsem kızıma ama yok buralarda , hepsi ezbere gidiyor , kendi bebeklerine test -tahlil yapmadan verdiklerini hiç sanmıyorum ama bişey olsa bahaneleri hazırya , nasılsa devlet uygulaması , devlet ver dedi bizde verdik diceklerbana yaz mutlaka gelişmeleri , burada kaynayabilir özel msj atarsan daha iyi olur
cnm merhabalar bend dalın sıvı kullanıyıdum fakat cvr arkaddasım roxy sabun tozunu tavsıye ettı bıtkısel olmasından dolayı ılgımı cektı nasıl memnunmusun kac derecede yıkıyosun
kizlar kafayi yiyecem nolur yardim edin kizim bildiginiz uzere 5 aylik oldu. ben logusa donemi biter bitmez adet oldum hemde eskisi gibi duzenli 26 gunde bir. ama bu ay olmadim daha. bi hesapladim ki 30 gun olmus. 2 gun oncede iki defa kusmustum ama hasta oldugum icin usutmeye baglamistim. kizlar bebegimi.emziriyorum. egr hamileysem cok uzulurum. kizim daha cok kucuk onunla daha ilgilenemeden nasil bir bebek daha olur. calisan biriyim henuz ise baslamadim amirlerim 4 gozle ise donmemi bekliyorlar onlar icin de hayal kirikligi benim icinde. birde ben kizima tip bebek tedavisi ile sahip oldum. fsh yani yumurtlama hormonum yuksekti 1,5 sene denedik hamile kalamadim. ayni zamanda sag kanalimda tikaliydi ameliyatla tamamen kesildi iptal edildi. bu yuzden korunmadim hamile kalabilexegimi dusunmedim. ya hamile miyim yoksa menopaza mi girdim yok adet duzensizligi mi basladi.. off off
Eczacı dedi banada cok geldi bnmki o kadar durmaz dedim. Pros. Te yazmıyor baktim bende ama gorememiste olabilirim tabi
yine çok çabuk ilerlemiş kerem mirzayı uyutabilirsem okurum inş :) doktordan geldik kulağı iyileşmiş antibiyotiği cuma bitiricez bu sefer baya konuşabildim :)) kulağı bişey olur diye yıkayamamıştım yıkayabilrmişim ek gıdaya geçelim dedi elma havuç armut suları olabilir dedi bi kagıt verdi henüz okuyamadım önce size yazim istedim ve en önemlisi oğluşumun huzursuzluk sebebi ortaya çıktı DİŞİMİZ çıkmışş hergünde bakıyom ama anlayamadım belli oluyduodu ama derinin altındaydı ne ara patlamış anlamadım çok agladı kilosunu tartamadı durduramadık bi türlü birde emziği elinde oynayıp dişlerini kaşıyodu dünden beri emmeye başladı uyumasına yardımcı oluyo veriyim mi vermiyim mi karar veremedim bana fikir verirmisiniz
yine çok çabuk ilerlemiş kerem mirzayı uyutabilirsem okurum inş :) doktordan geldik kulağı iyileşmiş antibiyotiği cuma bitiricez bu sefer baya konuşabildim :)) kulağı bişey olur diye yıkayamamıştım yıkayabilrmişim ek gıdaya geçelim dedi elma havuç armut suları olabilir dedi bi kagıt verdi henüz okuyamadım önce size yazim istedim ve en önemlisi oğluşumun huzursuzluk sebebi ortaya çıktı DİŞİMİZ çıkmışş hergünde bakıyom ama anlayamadım belli oluyduodu ama derinin altındaydı ne ara patlamış anlamadım çok agladı kilosunu tartamadı durduramadık bi türlü birde emziği elinde oynayıp dişlerini kaşıyodu dünden beri emmeye başladı uyumasına yardımcı oluyo veriyim mi vermiyim mi karar veremedim bana fikir verirmisiniz
cnm bizim doktorumuz vermedi demir, hic bahsetmedi bile- bu hafta gittigimizde sorucam bakalim ne dicek, en azindan Turkiye disindan bir doktor, farkli bir bakis acisi olur.
oğlum pişik oldu ya prima kullanıyorduk , huggies'in 4 numarasını almıştım evde vardı
prima 3 numara bitince huggies 4'e geçtik ondan mı oldu bilmiyorum :26:
pişik kremi, bepanthen, zeytinyağ sürüyorum ama geçmedi hala
aynı bezı bnde kullanıyorum canım bnde prımanın her serısıne baktım en son bunda karar kıldım cunku en cok buna uyum sagladı kuzumun cıldı...
pısık yda kızlarılk ıcın hametan kullanıyorum ben cok memnunum anında etkı edıyoo...
kızım ogle uykusuna gectı bnde fırsattan ıstıfade once karnımı dıyurcam sonra utuye gecıcem kızlar gelırım yınee optum hepınızııı
gelınce sızınle cok muhım bı detay paylasıcam bekleyın benııı
bizim doktorumuz emzik vermemizi tembihleyip duran bir doktor , daha 1 haftalık kontrolümüze gittiğimizde 2 saatte 1 emzir arada emzik ver diyordu
uyumasına yardımcı oluyor kesinlikle emzik, oğlumda normalde emziği sadece oyuncak olarak kullanıyor ama uyurken artık mutlaka emzik emiyor
dişiniz hayırlı olsun
cnm öncelıkle gecmış olsun
dısınızde hayırlı olsunnnn
cnm emzık ben verıyorum cokta rahat edıyorum uykuya dalmasını ve sakınleşmesını saglıyo
ben cocuk dr na gıderken cıkarıyodum karşı oldukları ıcın tabı bı gun unuttum dr muza dedım bız emzık emıyoruz
dedıı normalde hekımler önermıyo ama benım 1 kasım doğumlu bebgım va hanım verıyo ancak öle sakınleştırıyo dedı
dr kullanıyosa bebegıne demek kullanmanın sakıncası yok
kızımda 3 yasına kadar emdı
tatlımemzırme dönemınde duzensızlık olması cok normal ablamında bu sekılde oldu hatta testler havada ucustu
ama onu dısında tup bebek sonrası doğal yolla 2.ye hamıle kaln pek cok kısı duydum vucut dengesı hormon duzeylerı tamamen degısıyo bence ılk olarak bı gebelık testı yap cnm eger bebeiş yoksa mutlaka korun derım
ınan benımde en buyuk korkum su anda gebe kalmak 3.cocuk planım hıc yokken
kizlar kocisim bana bu gun onunla hic ilgilenmediyimi soylediici doluymus hic ona bakmiyormusum ne zaman yakinlasmak samimi olmak istese kaciyormusum aslinda adam soyledikden sonra farkina vardim herseyin cok kotu oldum ama ne yapayim hicbirsey gelmiyo icimden tamamen durgunum neden boyleyim bilemiyorum
saolun canlarım ya zormuş ya diş çıkarmak ama daha gerisi var bu demekki daha beni çoook uykusuz gece bekliyo( ben ilk aylarda çok denedim aldıramadım bi türlü şimdi 6 aylık olunca emin olamadım cevaplarınız için tşk ederimm
kizlar kocisim bana bu gun onunla hic ilgilenmediyimi soylediici doluymus hic ona bakmiyormusum ne zaman yakinlasmak samimi olmak istese kaciyormusum aslinda adam soyledikden sonra farkina vardim herseyin cok kotu oldum ama ne yapayim hicbirsey gelmiyo icimden tamamen durgunum neden boyleyim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?