2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

oğlum pişik oldu ya prima kullanıyorduk , huggies'in 4 numarasını almıştım evde vardı

prima 3 numara bitince huggies 4'e geçtik ondan mı oldu bilmiyorum :26:

pişik kremi, bepanthen, zeytinyağ sürüyorum ama geçmedi hala

tatlımemzırme dönemınde duzensızlık olması cok normal ablamında bu sekılde oldu hatta testler havada ucustu

ama onu dısında tup bebek sonrası doğal yolla 2.ye hamıle kaln pek cok kısı duydum vucut dengesı hormon duzeylerı tamamen degısıyo bence ılk olarak bı gebelık testı yap cnm eger bebeiş yoksa mutlaka korun derım
ınan benımde en buyuk korkum su anda gebe kalmak 3.cocuk planım hıc yokken

yine çok çabuk ilerlemiş kerem mirzayı uyutabilirsem okurum inş :) doktordan geldik kulağı iyileşmiş antibiyotiği cuma bitiricez bu sefer baya konuşabildim :)) kulağı bişey olur diye yıkayamamıştım yıkayabilrmişim ek gıdaya geçelim dedi elma havuç armut suları olabilir dedi bi kagıt verdi henüz okuyamadım önce size yazim istedim ve en önemlisi oğluşumun huzursuzluk sebebi ortaya çıktı DİŞİMİZ çıkmışş hergünde bakıyom ama anlayamadım belli oluyduodu ama derinin altındaydı ne ara patlamış anlamadım çok agladı kilosunu tartamadı durduramadık bi türlü birde emziği elinde oynayıp dişlerini kaşıyodu dünden beri emmeye başladı uyumasına yardımcı oluyo veriyim mi vermiyim mi karar veremedim bana fikir verirmisiniz

tatllım bez degışıklıgıde yapabılır normalde pudra kullanımı önerılmıyo ama ablamın dr u pışık oldugunda pışık kremı surdukten sonra uzerıne pudra dökerek kremı sabıtlemesını ıstemıştı cıse yada kakaya temas ederek krem etkısını azaltmasın dıye

:) bencede. neyseki cikarmadi kuzum ilaci ben cikarir die bekliyordum.

ya bizimkide kan tahlili yaptırdı kanı ii dedi demir filan vermedi ama bak bunu sormayı unuttum yazmak bile aklıma gelmedi yazsamda unuttum :))

cnm merhabalar bend dalın sıvı kullanıyıdum fakat cvr arkaddasım roxy sabun tozunu tavsıye ettı bıtkısel olmasından dolayı ılgımı cektı nasıl memnunmusun kac derecede yıkıyosun

memnunun canım çok yüksek sıcaklıkta yıkamıyorum ben kıyafetlerini 30-40 C. sonra da ütülüyorum hepsini nasıl olsa yeterli o sıcaklık diye düşünüyorum

belki de doğumdan sonra düzensizlik olmuştur canım :26: en iyisi test yapmak

Eczacı dedi banada cok geldi bnmki o kadar durmaz dedim. Pros. Te yazmıyor baktim bende ama gorememiste olabilirim tabi

yarım saat sonra dedi bana sağlık ocağındaki hemşire

cnm öncelıkle gecmış olsun
dısınızde hayırlı olsunnnn
cnm emzık ben verıyorum cokta rahat edıyorum uykuya dalmasını ve sakınleşmesını saglıyo
ben cocuk dr na gıderken cıkarıyodum karşı oldukları ıcın tabı bı gun unuttum dr muza dedım bız emzık emıyoruz
dedıı normalde hekımler önermıyo ama benım 1 kasım doğumlu bebgım va hanım verıyo ancak öle sakınleştırıyo dedı
dr kullanıyosa bebegıne demek kullanmanın sakıncası yok
kızımda 3 yasına kadar emdı

bizim doktorumuz emzik vermemizi tembihleyip duran bir doktor , daha 1 haftalık kontrolümüze gittiğimizde 2 saatte 1 emzir arada emzik ver diyordu

uyumasına yardımcı oluyor kesinlikle emzik, oğlumda normalde emziği sadece oyuncak olarak kullanıyor ama uyurken artık mutlaka emzik emiyor

dişiniz hayırlı olsun

kızlar malumunuz bı kac gundur grıp mıkrobu ensemde ılactaq kullanamıyorum
2 3 gundur ıhlamur ıcıyorum kı normalde hıc tarzım degıl sutumde hıssedılır artış oldu sızce tesadufmu yoksa ıhlamurum böyle bı etkısı varmı
ıcıne ayva kabugu koyup kaynattım arasada bı kac kasık verıyorum

cnm bizim doktorumuz vermedi demir, hic bahsetmedi bile- bu hafta gittigimizde sorucam bakalim ne dicek, en azindan Turkiye disindan bir doktor, farkli bir bakis acisi olur.

biz de demir ilaci kullanmiyoruz dr. bisey vermedi hic adini bile cekmedi:26:

canım bez değişikliği yapıyo antibiyotiklerde yapıyo ben şöyle yaptım pamuk kaynamış su ile temizledim sonra yumşak bi bezle bi sade bi şampganlı su yaptım sildim kuruladım biraz beklettim hava alsın diye sebamed in kremini kullanıyorum ben heryerine iyice sürdüm çok iyi geldi az bi yerinde kaldı antibiyotiğimiz bitmedi zaten doktor bugünde trosyd krem verdi

ben bez olarak prima pampers kullaniyordum icinde aloe krem oldugundan dolayi felaket pisik yapdi burda sadece pampers isimli bezler var tam primanin aynisi sadece icinde aloe balm var yani kremli degil ondan cok memnun kaldim pisik fln da olmadi cok sukur
Gulcum seni bekliyoruz 4gozle

Son düzenleme:

saolun canlarım ya zormuş ya diş çıkarmak ama daha gerisi var bu demekki daha beni çoook uykusuz gece bekliyo ( ben ilk aylarda çok denedim aldıramadım bi türlü şimdi 6 aylık olunca emin olamadım cevaplarınız için tşk ederimm

bak Tugce bile tup bebekden sonra hamile kalmisdi:26: belki duzensizlik var sadece:26: neden test yapmiyorsun hayirlisi neyse o olsun cnm

umarim ufak bi duzwnsizliktir. adet okayim bundan sonra korunacam bu korku bana ders oldu

kizlar kocisim bana bu gun onunla hic ilgilenmediyimi soyledi ici doluymus hic ona bakmiyormusum ne zaman yakinlasmak samimi olmak istese kaciyormusum aslinda adam soyledikden sonra farkina vardim herseyin cok kotu oldum ama ne yapayim hicbirsey gelmiyo icimden tamamen durgunum neden boyleyim bilemiyorum

bende öyleyim canım depresyondayım resmen durup dururken adama küsüyorumsadece kızıma odaklanmış durumdayım

selam güzel anneler

tatlım belkı o sekılde denk gelmıştır bız kızımda hıc anlamadık sadece ıstahsızlık olurdu okadar
cnm bebegın ıcın flor tablet verdımı dr un

ah yavrum onlarda cocuk gıbıler ılgı ıstıyolar dengeyı kurmak onlarıda uzmemek lazım benım ıkıncı oldugundan tecrubelıyım
arada sımart cnm beyinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…