- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
Allah yardmcn olsun canımmm benım korkma hıcc cıkıcak bı sekılde ordan o yolunu bulur merak etme sennEvet canım sayılı günümüz kaldı hem sevinç hem korku ikisi bir arada şuan :2::2:
Bende psikopat olmak istiyorum bir an önce yaaa
şimdi çektim teyzoşları
Allah yardmcn olsun canımmm benım korkma hıcc cıkıcak bı sekılde ordan o yolunu bulur merak etme senn
bı de psıkopatlıga sarınca konusurz senınle yıne zehracımm hele bı dogsun da mınısınn
oyy masaalahh tatlıma bak sennn
pıjamalı ve uykuluyuz ama kokosluktan da odun vermıyoruz anlasılann senın o sac bandını sevsınlerrr
allah bagslasn cnm cok seker kızınn.......
insallah basliycaz herhalde
almanya dedi ya bende ordan geldim belki soylemisimdir cok ozledim ama babam bugun geldi daha. arada gidip geliyir mecburn
evet almanyadayım ben canım
kızlar huggies kullanan varsa içinizde limangoda indirime girmiş kargo bedava hemde bilginiz olsun...
kızlar huggies kullanan varsa içinizde limangoda indirime girmiş kargo bedava hemde bilginiz olsun...
huggıes mı bı dha aman töbeeebıze hıc yaramadı cnm huggıes mantar yaptı kızımıı
sırf pamuk oldgu ıcın ne kdar ıklıkla degstrmeye dıkkat etsende o bolgeyı cok nemlı tutugundan mantara davetıye cıkarıyoo
deneme amaclı almıstm ama bdha almam sanırımm ustelık sıkayet var com da benım gbı mantar yasayan bı kac kısı dha var bebısınızn alıstgı bezı degstrme gbı bıseyı denemeyn kızlar aklınzda olsunn cunku marka yda kalıteyle dııl bebısnzn cılt uyumuyla alakalı bu durumm
huggıes mı bı dha aman töbeeebıze hıc yaramadı cnm huggıes mantar yaptı kızımıı
sırf pamuk oldgu ıcın ne kdar ıklıkla degstrmeye dıkkat etsende o bolgeyı cok nemlı tutugundan mantara davetıye cıkarıyoo
deneme amaclı almıstm ama bdha almam sanırımm ustelık sıkayet var com da benım gbı mantar yasayan bı kac kısı dha var bebısınızn alıstgı bezı degstrme gbı bıseyı denemeyn kızlar aklınzda olsunn cunku marka yda kalıteyle dııl bebısnzn cılt uyumuyla alakalı bu durumm
şimdi çektim teyzoşları
bezıyle bır mendılını de almstm ben canımm bezınden cok mendılınden memnun kaldımbezleri hosuma gtmnedide ıslak mendilleri süper oluo.tawsiye ederim
tabı canımm bende ıste cevreden cok duyduyodum ovenlerı merakımdan aldımm ama ıste bıze yaramadı..bende onu kullanmıyorum ama memnun olanlar olduğunuda biliyorum o yüzden yazdım ama dediğin doğru çocukla uyumu önemli bezin
sen bana dııl de gece kuslarınn muhabbetlerıne bı bak ıstersenngeceden sabaha 20 sayfa atlatıyolarrr
yorumlarıma karsılık yazınca bole oluyoo napım amaaa
bu arada ben buldum cozumu yenı bı topık daha acalım soruyoruz ogrenıyoruz dyee
ve burası da gun ıcınde gırıp resım muhabbet gır gır samata dertlerımz makara kukara yerımız olaraktan kalsınnn
nasıl amaaakabul edenler kabul etmeyenler hemen konussun yda ebedıyen sussunn
saka bı yana su konu acmayı becerebılen ark bıtanesını soru cevap topıgı acmaya davet edıyorummm
bu sekılde hıc saglıklı olmıcak aksı halde ıletısımımzzz
biz doğduğundan beri huggies organik pamuklu serisini kullanıyorum , kızım daha ilk kez pişik oldu oda antibiyotikten , ben çok memnunum , geçen unnadodan 8 paket almamış olsam alırdım şimdi limangodan , bu arada 2 gündür 4 numaraya geçtik , oyyy tombul dötüşünü yerim onun ben beeee
bezıyle bır mendılını de almstm ben canımm bezınden cok mendılınden memnun kaldım
guzel hakıkatenn
tabı canımm bende ıste cevreden cok duyduyodum ovenlerı merakımdan aldımm ama ıste bıze yaramadı..
bez kotu dıeyemem bızım cıldımızle uyumsuz sadeceee
prıma aktf bebek kullanıyorum ben cok memnunum hem ıstedgm ıncelıkte hem cıs le ıslanınca agırlasmıyoo emıcılıgı de guzel sanrm hep onla devam etcemm
ben pampers prima kullaniyordum ama cok akitiyordu, premium care'e gecince akmasi durdu, ama son zamanlarda yine tasiyordu- artik bez paketinden paketine de farkediyor olamaz heralde dedim, en son aktive babyè gectim ondan memnumum, bir boy buyuk aldim, 4 numara, 7-18 kilo diyor. 2 haftadir falan 4 numara kullaniyoruz. antibiyotikten malesef benim de kizim pisik oldu, bir turlu gecmiyor, cinkolu penaten kullaniyorum.
Bebeklere demir takviyesi gerekli midir değil midir? / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
gelde demir takviyesini ver bebeğine , okuyun sizde bunun üzerine konuşalım kızlar
antibiyotik bitince bizim pişiğimiz hemen geçti canım , çok hafif bir pembelik kaldı sadece ama ben altını baya bi havalandırıp çokta iyi kurulayıp üzerine mustelanın pişik kremini sürdüm , gerçekten iyiymiş , ondanda memnun kaldım
okudum canım bn bu yazıyı kafam çok karışık gerçekten
aslında kolay bi çözümü var bunun gidip bebişe kan tahlili yaptırıp demire ihtiyacı var mı yok mu görmek
ama sanırım bunuda düzenli aralıklarla tekrarlamak gerekir
böyle oluncada bebişlere kıyamayız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?