- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.241
Biz klozet kullanmıyoruz sadece ogluş kullanıyor ama çamaşır sulu fısfıs çok mantıklı.diger turlu cok agır kokuyor camasır suyu.hangi oranda katıstırdın?Canım bişzmki çizgifilm fln açtiğim zaman yapmıyor.ilk günlerde ben oturtuyordum çişini buraya yapman gerek bak bizde yapıyoruz fln diyordum yapıyordu.s1-2 hafta aonra ben büyük dedi lazimliğa değil wc ye yapmaya basladı arada kaçirmalar oluyor ama genelde kendi gidip yapıyor artık.basamağı var oraya cıkıyor yapıyor.bende her wc ye kendimiz girdipimizde çanaşir sulu bir fıs fıs hazırladım klozete ondan sıkıyorum oturdugumuz yere içinede çamaşir suyu sıkıyorum mikrop bulasmasın bizden.konu uzadı gitti ama bence çizgiflm ke fln kandırma oraya yapması gerektıgını anlat
Canım inşallah güzel haberini paylaşmanı bekliyoruzBide benim heycanımı düşün.subatta baslamıstık tedaviye ertelendi simdide sabursızlıkla bellıyorum mayısta öğtenicez.inşallah
Valla hiç ölçüm yok canım ya.benim evde tek tuvalet var mecbur aynı yere giriyoruz.Biz klozet kullanmıyoruz sadece ogluş kullanıyor ama çamaşır sulu fısfıs çok mantıklı.diger turlu cok agır kokuyor camasır suyu.hangi oranda katıstırdın?
kandıramadım o uyuzu o anca gezsin.yemiyor onun canım pimpirik ne olcak..inşallah paylasırım canım tahmınen anneler gününde olucak testim:-Canım inşallah güzel haberini paylaşmanı bekliyoruz
esra yı kandıramadın mı?
Esraaa gel bizde gözümüzü karartalımValla hiç ölçüm yok canım ya.benim evde tek tuvalet var mecbur aynı yere giriyoruz.
kandıramadım o uyuzu o anca gezsin.yemiyor onun canım pimpirik ne olcak..inşallah paylasırım canım tahmınen anneler gününde olucak testim:-
Evet canım ,ben gitmem burası kapanmadiği sürece burdayım zaten süreklı aktıfım.haftasonu baska bir topıktekı arkadasla bulusucamEsra sen ben Ahmet'in annesi kaldık galiba.
iki bebek anneleri hiç uğramaz oldular. Arada elif.sema geliyor sadece gül filan kayboldusen de kacma sakın
karartmaz oooo.gel canım sen gellEsraaa gel bizde gözümüzü karartalım
Anneler günü Hediyesi olacak desene
ayyy geçmiş olsum canım benımkıde yartı erkendenOğluşum hasta teyzeleri ishal halsizlik iştahsızlık çok keyifsiz paşamateş yok o ilginç gerçekten. Sürekli uyumak istiyor.erkenden yattı
gidip bakayım bir ogluşuma
Dun farkettim canim hamile oldugunu cook sevindim saglicakla kucagina al insallah 2.oglusunu diyesim geldi =)Kizlar uzun suredir yazmiyorum ama birer birer okuyorum her firsat buldugumda opuyoruz Omerle sizleri he birde ikinciye de hamileyim kasimda gelicek o bebis de tum isteyenlere kismet olsun
Teseekkurler esram darisi en hayirli vakitde sana olsun cnm guzel haberler veresinDun farkettim canim hamile oldugunu cook sevindim saglicakla kucagina al insallah 2.oglusunu diyesim geldi =)
Saol canim hayirlisi olsun..Teseekkurler esram darisi en hayirli vakitde sana olsun cnm guzel haberler veresin
Omerdeki gibi ayni geciriyorum bulanti fln yok sadece bas agrisi halsizlik var o da mevsimle alakali da olabilir ben de merak ediyorum ne olacak diye nisan sonu gidecem dr.a ayrintili usm ikili test fln bakalim hayirlisi olsun
Sağol canım inşallah.sen dua et bana.bebeğinide hayırlısıyla kucakla inşallahTugcem senin icin de en hayirlisi olsun guzel haberlerini verirsin insaAllah
Bacım senle ben kaldıkk.ha gayretSaol canim hayirlisi olsun..
İyi bakalim iyi haberlerini verirsin insallah caniiimm omerde abi oluyor masallah masallah
Hiç mi gitmiyor canım thvalete benimkide zor alısanlarfan gece hala baglıyorum.gündüzde altına kaçirdiği oluyor.doktoru zorlamam gerektiğini söyledi geçen haftada böbreklerinde aorun oldugunu öğrendim çiş tutmadan kaynaklı olabilecegini söylediler.diyorum kı tuvalete gitmeye üsendiği xaman tutuyor herhalde kı ben götürüyorum ama oyunu bırakmak zor gelıyor sanırım.senin sabrın tükenmiş bence ara ver altını bağlamaya devam et ben öyle yaptım.hiç söylemiyordu altına yaptıktan sonra aöylüyor biraz ara verdim dün avm de oyun oynarken altına yaptı diye ağladıKızlarr napıyosunuz hepinize güzel haftalar bebîşleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucğınıza alın inşallah bıcırıklarımınızıda öpüyorum bende hanişim 15 haftalık oldu oğlum olacakmış inşallah bir kızım bir oplum şükür tadarsam ama bir sorunumuz var çiş herkez yaşadı eminim yok arkadaşlar ne yaptıysam olmuyor artık yüz göz olduk bence bilmediği hiç birşey yok bez istemiyorum diyo tamam diyorumbağlamıyırum yok gene altına yapıyo kızmıyım diyorum teresmen ağlıcam çok uzun zamandır uğraşıyoruz acaba ben yapamıcam başkasımı yapsa hani bi kreş fln yok yani yapamıyorum sıkıldım artık sürekli bez almaktan iki gün sonra kardeşi olacak hiç öğrenmicek kıskançlıktan ne yapacağımı şaşırdım internertte okumadığım şey uygulamadığım şey kalmadı çok zormuş çok Allah sağlık versin ama zor beni dinlediğiniz için teşekkür ederim öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?