2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

İyi canim ya cok sukur, bizdede durumlar ayni sayilir en onemli gelisme tuvalet egitimi icersindeyim cok sukur bezden kurtuldu gece-gunduz hic yapmiyor altina masallah =) 1haftada ogrendi cok sukur ve ben 1haftada kiscemin buyudugnu hissettim cok mutluyum hic ogrenmiycek saniyordum

Selam kızlar nasılsınız?Esracığım ne güzel elif alışmış senanur pek alışacak gibi durmuyor tuvalete oturmuyor tutturmuyor kakasını yapıp altımı al diyor nasıl alıştırdın
2 yaş sendromunu en üst safhada yaşıyoruz birde kardeş eklenince kafayı yememek elde değil kardeşine zarar vermeye çalışıyor çoğu zaman oğlumda 3 ayını 11 hafta geçti kocaman adam oldu :)

Semaciimm masallahh oglus buyumuss senanur zaten prenses allah nazarlardan esirgesin canim
Tuvalet konusunda asla aslaa alismiycak diye dusunurken hicte zor olmadi sutten kesmekte zor olcak gibiydi ya baslarda ama sandigmiz kadar zor olmamisti inan buda oyle 1haftada tamamiyle gece ve gunduz olmak uzere ogrendi tuvaleti.. İlk iki gun kacirdi altina ama israrla bezlemedim lazimlikla basladik baktim soylemeyi unutuyor her saat basi kendim oturttum tuvalete sonra saat araligini actim defalarca sordum cis varmi kaka varmi diye ve artik sormuyorum kendisi soyluyor gecede baglamadim alta serilen bezlerden koydum ki yaparsa islanmasin yatagi diye ama yapmiyor cok sukur uykudan1saat evvel sivi tuketimini azalttim uykusu gelince yatmadan cise goturdum ve cozduk boylece
Gece naparim diye dusunuyordum uykudan kaldirip cise gotururum diyordum ama ona bile gerek kalmadi allah yardim ediyor cidden
kizima masallah
Sen niyeti al gerisi gelicektir baktin direniyor bir hafta geriye at demekki hazir degildir, caniimm kuzularina tekrardan masallahh allah uzun saglikli omurler nasip etsin.
Birde pepenin cis sarkisi var oda en buyuk destekcisi oldu baya ozendirdi =)

Oh maşallah elif e...ggözün aydın vallahi çok sevindim.

Sena muhtemel kardeşinden dolayı da yapıyor olabilir. Biraz sabret olmadı ertele sen de sena da hazır olunca başla bence çünkü aç geri beze dön olayı işi uzatır kararlı ve sabırlı olman gegerek.e iki yaş sendromu da var savaş alanına dönmesin ortaortam.kukuli nin tut çişini kukuli şarkısı. Pepe nin tuvalet şarkısı gercekten ilgileri ni cekiyorum.kitap koy wc ye onu oku hatta her wc ye çişte o kitaba birlikte sticker yapıstırabilirsiniz. Tuvaletr yapmanın cok güzel oldugunu hissettir yani.
bu arada masallah kukuzularına bravo siz iki çocuk annelerine de
darısı bize

Şallah ikisinede darısı bana inşallah

Tuvalet ile ilgili birsey sormak istiyorum. Ben de baslicam bu yaz. Ipadde caillou izlemeyi seviyor. Sadece tuvalet zamani izlemesi gibi bir kural koysam yardimciolur mu yoksa sart kosma gibi olur zarari mi olur?

Tuvalet ile ilgili birsey sormak istiyorum. Ben de baslicam bu yaz. Ipadde caillou izlemeyi seviyor. Sadece tuvalet zamani izlemesi gibi bir kural koysam yardimciolur mu yoksa sart kosma gibi olur zarari mi olur?
Canım bişzmki çizgifilm fln açtiğim zaman yapmıyor.ilk günlerde ben oturtuyordum çişini buraya yapman gerek bak bizde yapıyoruz fln diyordum yapıyordu.s1-2 hafta aonra ben büyük dedi lazimliğa değil wc ye yapmaya basladı arada kaçirmalar oluyor ama genelde kendi gidip yapıyor artık.basamağı var oraya cıkıyor yapıyor.bende her wc ye kendimiz girdipimizde çanaşir sulu bir fıs fıs hazırladım klozete ondan sıkıyorum oturdugumuz yere içinede çamaşir suyu sıkıyorum mikrop bulasmasın bizden.konu uzadı gitti ama bence çizgiflm ke fln kandırma oraya yapması gerektıgını anlat

Aman deyim o zaman degiştiriyorum eger senin için hayırlı olacaksa ikiz olsun.Seni ve bebişi sıkıntıya sokmasın da aman
Doktorum iki embiriyo transfer edicek iyi düşün dedi karar verdik iki tane.rısk 1 tanedede var 2 tanedede o yüzden rabbim nasip ederse olur dedik.bakalım adet olmayı beklıyorum.doktora gidicem transfer için rahimi hazırlıycaz ilaçlarla.

Cocuktan cocuga degişir ama sunu söyleyebilirim aradaki bağlantıyı kesfettiği an bittiğin andır sürekli çişim var diyerek kullanır.OOglum için çikolata veriyordum mesela bir zaman çok güzel gitti akabinde sürekli çişim var diyerek hem beni yordu hem çiş yapmadığı halde yaptım cikolata kazandım ver diyerek burnumdan getirdi, vermeyi kesince de altına yapmaya başladı. Ödül ceza sakın kullanma derim.sticker zararsız bir uygulama ama ona gecerek çikolatayı unuturumdum.en azından azalttık.5 sticker bir sürpriz yyumurta veya gun sonunda bir sürpriz yumurta olayına gectik.sonra zaten alısıyor.

Ayy çok heyecanlı hadi bakalım gelsin kuzular sağlıkla sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…