- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.261
çok teşekkürler canımBuarada bebişin hayırlı olsun
5 mayısta transferim var ne olur dua edin kızımın kardesi gelsinçok teşekkürler canım
İnşallah olur canım inşallah ederiz tabi5 mayısta transferim var ne olur dua edin kızımın kardesi gelsin
Benimkide 32 aylık üstünüde giymiyor öyle dolasıyor kıçı başı açık valla.eskıden korkuyordum üşüycek diye şimdi bıraktım.öyle yatağina giriyor saklanıyorhiç gitmiyor değil gidiyor tuvalet kağıdı için oturuyor yaptım diyor kandırıyor sonra yarım saat sonra fış altına ara verdim zaten tekrar başlamak istiyorum kıl kurdu olmuştu kışın dr bez bağlama demişti hem bağlamıyoken bari öğreteyim demiştim yok 20 gün uğraştım sonra üşütecek die ara verdim şimdi havalar ısındı tekrar başlıyım diyorum daha bu sabah ben artık kullanmıyorum dimi anne diyo ihtiyacın yok evet dedim ama gene yapıyor gene ya tutamıyor yada rahatlıktan üşengeç 30 aylık tam
canım evimiz kalariferli olsa sorun yok antalyada yaşıyorm kalarifer yokki kışın zor oluyo yeni yeni ısındı artık üşütmez bakalım deniyoruz yılmadan artık yine tavsiyeleriniz olursa dinlerimBenimkide 32 aylık üstünüde giymiyor öyle dolasıyor kıçı başı açık valla.eskıden korkuyordum üşüycek diye şimdi bıraktım.öyle yatağina giriyor saklanıyor
Ah bende halletmiş olsam tavsiye vericemde nerdee??gündüz yqpmıyor ama geceyi halledemiyorumcanım evimiz kalariferli olsa sorun yok antalyada yaşıyorm kalarifer yokki kışın zor oluyo yeni yeni ısındı artık üşütmez bakalım deniyoruz yılmadan artık yine tavsiyeleriniz olursa dinlerim
Gecmis olsun caniim mevsim gecisi cocuklar icin hastalik kacinilmaz oluyor en hafif sekilde atlatir insallahKızlar merhaba herkese, kutsev armağan tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah. Tuğçecim allah gönlüne göre hayırlısını versin. Bende henüz yok ikinci bebek planları. Sanırım bi beş sene düşünmem tabi kısmet, allah bilir. Bez konusunu konuşmuşsunuz bu günlerde bende bunu düşünüyorum. Ahmet 30 aylık oldu ve de bezli. Cesaretim ve sabrım yok ama şuan. Bakalım napıcaz. Buarada ahmet hasta grip oldu öksürük mahvediyor
geçmii olsun canım benim ecee hasta şuan hafif atlatıcaz gibi görünüyor.ikinci cocuguda hep istiyordum,eşimde artık tamam bi deneyelım dedi ve basladık bakalım mayıs 14 de öğrenicez sonucumuzuKızlar merhaba herkese, kutsev armağan tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah. Tuğçecim allah gönlüne göre hayırlısını versin. Bende henüz yok ikinci bebek planları. Sanırım bi beş sene düşünmem tabi kısmet, allah bilir. Bez konusunu konuşmuşsunuz bu günlerde bende bunu düşünüyorum. Ahmet 30 aylık oldu ve de bezli. Cesaretim ve sabrım yok ama şuan. Bakalım napıcaz. Buarada ahmet hasta grip oldu öksürük mahvediyor
Esra sen ben Ahmet'in annesi kaldık galiba.
iki bebek anneleri hiç uğramaz oldular. Arada elif.sema geliyor sadece gül filan kayboldusen de kacma sakın
Cennetcim gecmis olsun caniim hastalik deme bana ya ne zoor allahtan atesi yokmus oglusunun bi an evvel atlatirsiniz insallah..
Yok be caniim ben iyiyim boyle yani yapicam daaa elifsu 3yasina girsin yemegini kendi yemeye baslasin tamam zamanidir diyecegim artik sonrasi allahin takdirine kalmis senden ne haberr hadi bicesaret siraya seni koyalim ardindan ben ardindan tulin gelsin
Bizde olalim iki yildizli anne
Ecede yiyor canım ama üst değiştirmiyim diye vermiyorum kaşiği anne men men kendim yiycem diyor anca o zaman bırakıyorumdoriş geçen yıldan beri kendi yiyor maşallah yemeğini, her öğünden sonra kıyafet değiştirmek zorunda kalsak da çok şükür hallettik o olayı da
Ecede yiyor canım ama üst değiştirmiyim diye vermiyorum kaşiği anne men men kendim yiycem diyor anca o zaman bırakıyorum
Bizimkine ben yedirmesem yemez anca yoğurdunu ve meyvesini veriyorum tabakla onları yiyor diğerlerini 10 gün yemezse aklıma gelmez..inşallah canım inşallahne çamaşır bitiyor ne ütü ama ben yedirmiyorum hiç canım
inşallah 2. bebek haberini bekliyoruz senden de
Elifcimm buyuttun
Kucuk kuzunda emekliyooor oohhh ne iyi ettiniz ard arda cikti aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?