2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hiç gitmiyor değil gidiyor tuvalet kağıdı için oturuyor yaptım diyor kandırıyor sonra yarım saat sonra fış altına ara verdim zaten tekrar başlamak istiyorum kıl kurdu olmuştu kışın dr bez bağlama demişti hem bağlamıyoken bari öğreteyim demiştim yok 20 gün uğraştım sonra üşütecek die ara verdim şimdi havalar ısındı tekrar başlıyım diyorum daha bu sabah ben artık kullanmıyorum dimi anne diyo ihtiyacın yok evet dedim ama gene yapıyor gene ya tutamıyor yada rahatlıktan üşengeç 30 aylık tam

Benimkide 32 aylık üstünüde giymiyor öyle dolasıyor kıçı başı açık valla.eskıden korkuyordum üşüycek diye şimdi bıraktım.öyle yatağina giriyor saklanıyor

Benimkide 32 aylık üstünüde giymiyor öyle dolasıyor kıçı başı açık valla.eskıden korkuyordum üşüycek diye şimdi bıraktım.öyle yatağina giriyor saklanıyor
canım evimiz kalariferli olsa sorun yok antalyada yaşıyorm kalarifer yokki kışın zor oluyo yeni yeni ısındı artık üşütmez bakalım deniyoruz yılmadan artık yine tavsiyeleriniz olursa dinlerim

armaganinan Bebegin hayirli olsun arkadasim saglikla kucagina al insalah
Tuvaletide sorun yapma hazir oldugu zaman gelicektir elbet,bi sure ara vermelisin gibi gorunuyor allah yardimcin olsun

Kızlar merhaba herkese, kutsev armağan tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah. Tuğçecim allah gönlüne göre hayırlısını versin. Bende henüz yok ikinci bebek planları. Sanırım bi beş sene düşünmem tabi kısmet, allah bilir. Bez konusunu konuşmuşsunuz bu günlerde bende bunu düşünüyorum. Ahmet 30 aylık oldu ve de bezli. Cesaretim ve sabrım yok ama şuan. Bakalım napıcaz. Buarada ahmet hasta grip oldu öksürük mahvediyor

Gecmis olsun caniim mevsim gecisi cocuklar icin hastalik kacinilmaz oluyor en hafif sekilde atlatir insallah
Seni biraz hastaliklar yipratti diye dusunuyorum benide ayni sekilde o yuzden cesaretim gelmiyor bebek konusunda artik hayirlisi diyelim hepimiz icin hicte lay lay lom degilmis annelik omrunden omur aliyor insanin allah saglik uzun omur versin cumlesine

geçmii olsun canım benim ecee hasta şuan hafif atlatıcaz gibi görünüyor.ikinci cocuguda hep istiyordum,eşimde artık tamam bi deneyelım dedi ve basladık bakalım mayıs 14 de öğrenicez sonucumuzuecede cok istiyor kardeşimîn oğlunu gördüğü zaman o benim kardeşim gitmesin benle yatsın diyor tabii süreklı evde olunca nasıl olur bilemembeze gelince cok uzun zamandır gündüz bezsiz dolasıyor ama geceyi halledemedik.doktor altınınbağlayın tekrar deneriz sonra dedi ama gündüz bağlatmıyor kı gidip gizlice bi yerde bezini çıkarıp geliyor.nasıl cöZücez bilmiyorum bide uyku sorunumuz var tüm gece ayaktayoz sabahlarınuyuyoruz

doriş geçen yıldan beri kendi yiyor maşallah yemeğini, her öğünden sonra kıyafet değiştirmek zorunda kalsak da çok şükür hallettik o olayı da

doruk da geçen hafta çok ateşlendi antibiyotik kullandık öksürük falan derken şuan sadece burun akıntısı kaldı. ege'ye, babamıza ve bana da geçti hepimiz hastayız

memlekete gitmiştik annemlerle beraber geldik, bugün onları yolcu ettik gittiler

tuvalet konusunda sanırım çocuklar kendilerini belli ediyorlar şükür ki doruk hiç uğraştırmadı beni 24,5 aylıkken 1 günde halloldu, sabah kalktı bez istemiyorum çıkar dedi, lazımlığı getirip salona koyduk gözümüzün önüne, sık sık oturttum. 2-3 gün sonra banyo kapısının önüne götürdüm, ertesi günde banyonun içine koydum biz burda yapıyoruz sen de burda yap annecim dedim. şimdi kendisi gösteriyor 'çiş lazımlığa, kaka klozete' diye

gece zaten yapmıyordu ama ben bir süre daha bezledim geceleri nolur nolmaz diye ama hiç yapmayınca gece de bıraktık. 7 aydır 1 kere kaçırdı altına gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…