2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar hepinize gunaydin beni tebrik edenlere tesekkur ediyorum Allah sizlere saglikli hamilelikler nasip etsin
Benim gebeligim riskli cikdi11 h 4 gunlukde ayrintili ultrasonda bebegime ensefalosel soylenildi kac doktora gitdik sonuc ayni en agir seviyeli yasamasi mumkun digil
Gebeligim sonlandirilma karari aldilar zaten ya gebelik zamani yada dogarken kalbi duracak
Yuregi atdigi icin ben devam karari aldim veren Allah en hayirli vakitde alsin diyorum
İsyan etmiyorum bu da benim sinagim diyorum sadece cok uzgunum kizlar sizi uzmek istemiyorum ama durumlar boyle
Allahim herkese saglikli gebelikler ve bebisler versin

Canım inan cok üzüldüm ne söylenir bilemiyorum.înşallah bir yanlişlik vardır.anladiğim kadari ile gebeliği sonla dırmıycaksın.

çok zor bir karardır eminim ama bende olsam senin gibi yapardım Allah'tan ümit kesilmez o herşeyi yaratan verendir zamanını bilir belkide hiç birşey olmaz sağlıkla doğar hiç ümidini yitirme kalbi attığı sürece umutlu ol.Allahım sağlıkla ömürle kucağına al inşallah

rabbim en hayırlı olanı nasip etsin hakkında inşallah canım

Kutsev canım allah yardımcın olsun. Hayırlısı olsun inşallah
Tuğçecimm allah gönlüne göre versin güzelim. Herşeyin hayırlısı bende çok sevinirim senin adına hadi bakalım inşallah, bizi habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…