2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

gece uykusuz kalmak cook zorrr cnm sen bize bakma git uyu bebisin uyumusken sonra sutun fln kesilir yaa uykuzuzlukdan Allah korusun:18:

günaydın kızlarr gecmişi okudum cok gaza geldim hemen yürüyüşe başlıcam 55e düşmem lasım 57 yim yemekte yıorum baya acıkıorum emzrdgm için heralde hiç doymuom sanki 56yula kalmıstım hmile ama 55 iidi,r

Gunaydiiiiin herkesee
Bize bu gece uyku yoktu birden beri ayaktayiz uyuyo iki dk sonra ağlamaya basliyor ve cok fena sallanmaya alisti sallamayinca uyaniyor yine agliyo. Napcam ben bunla bilmiyorum canim cikiyor. Bu sabah uyanikken uyudum ilk defa. kafam dustu emzirirken:) durun bnmki u yu du. Hemen uyumam lazim bes dk On dk ne kadar olursa.
Yaren mutlu saglikli seneler...

Son düzenleme:

Bu ne yaa ayni msj cikti yine aynisinimi ekledim. Bunu kayıtlardan cikariz. Silemormuyuz bu msjlari

Bu cocugun uyuyan versiyonu yokmu yaa degistirmek istiyorum eskisini gotur yenisini al yapiciim.:)
Artik yerinde durmayan bi kafam var

gunaydin canim ben de gaza geldim ufakdan egzersizler yapcam ilk olarak
cnm resim yenimi baya fit gorunuyorsun:114: hem de hamilelikden onceki kilona donmussun zaten 2 kilo ne ki verilir rahatca:122: ben kacim suan bilmiyorum tartim da yok:125:

1.5 ayda 4.5 kilo çok çok iyi gerçekten, diyette uyguluyomusun peki?
eşimde eve bisiklet aldı bende günde 10 dk falan biniyorum,
bide şimdi voleybola başlamayı düşünüyorum eski halime dönebilmek için [/QUOTE]

Yokcanim diyet yapamiyorum.emzirdigimicin.zaten kaynanamda yemek yiyoruz.masallah onun yemekleride yag icinde yuzuyor.tabi yaptigi borekleri hic soylemiyorum...

canim ne guzel darisi basima ben henuz egzersiz bile yapmiyorum bu rahatlikla gidecekmi bakalim 6. aya kadAR kendiliginden

Giden gider kalaanlarida diyet ve sporla verisincnm.ben ise baslayacgimicin spora erken basladim

Gunaydin herkese kizlar.bizde ayktayiz.bi taraftan emisiyoruz bi taraftan da msj yazmaya calisiyorum

maşallah oğluşuna tez vakitte normale döner inşallah herşey , böyle böyle büyüyecekler , antalyada havalar iyi gidiyo canım ama güvenilmiyoda , bakıyosun yağmur başlıyo , şimdilik pazarları ailecek gezmekle yetiniyoruz , bugünde öğleden sonra tit yaptırmaya gidecez eşimle beraber , birazda gezeriz fırsat bulmuşken ama benim ev 3. katta , arabada kızda ağır , hiç çıkamıyorum kendi başıma , bi formül bulmam lazım

bizde yolu bulamadın sandık , merak ettik hepimiz kuzucuğunada geçmişler olsun oyyy kıyamam , annesinede sarılırmış

slmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...

fazla girmiyorsun bu ara canım ? herşey yolundadır inşallah , sen geçmişi boşver geleceğe bakalım biz , sayfalar çok hızlı ilerliyo çünkü ben bile bakamıcam sanırım önemli bişey olursa ben sana söylerim ek gıdaya ben geçmedim henüz sadece meyveleri yalattırıyorum accuk , tat duyusu şimdiden gelişsin die , 6 aydan önce birşey vermicem

canım benim kızım 23 ekim saat 10:45
ten87 kullanıcısından alıntı
canım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde

canım bence bebısının dogum tarıhı konusunda bı aydınlatma yapman lazım 23 mu 25 mııı:26::26:

herkese günaydın
bize gün 6' da başlıyor valla. işe gelince böyle oluyo..
kuzucuklarınızı kokluyorum..

bız calısmıyoruz ama bıze gun her sabah ezan sesıyle baslıyo fıx sen yıne ıyısınn

hepınıze gunaydın kızlar
gecmıse ustun koru baktım da geldım bundan sonra hıc bakamam herhalde 20ser 20ser ılerlıyo cunku artık
dun temzlık yaptım bnde cok yoruldum ama mıss gbı oldu heryer
kızımla beraber yaptık dun temzlıgımızıkanguruya koydum onu ole toz aldıkk cok tatlıydı yaa o uuzerımdeyken hareket etmeye calıstıkca
eskı gunlerım geldı aklıma koca gobısımle ıs yaptgımm dun tam olarak aynı seyı hıssettm cnku o karnımın ustundeyken
ben sılıyorum elımde bez camsıl cımcıme dolap kulplarından tutyo tekrar parmak ızı yapıyo felann hem guldum hem duygulandımm
dogdu da neler yapıo dyeeeonunla hersey cok guzel yaaaa kızıma hergun dha da asık oluyorummm
zaman zaman dertlensem de yemek yapmamak,temzlık ypamamak,hazrladıklarını yıyememek,gunlerce eve tıkılıp kalmak bıle eger o yanımdaysaa cok guzelll
ayy cok aska geldım bgun uyandrıp sevcem sımdııı
ıyı kı gelmısler ıyı kı varlar mınık kurabıyelerımızzz

bgun ılk defa ezanda kalkmadı kızımm ıkıncı sabha uykusunda elı kulagındaa yalnızz
utu var bgun onu ypcamm arada gelırım yne fırsat buldukca

ben bir video linklemiştim geçen sayfalarda , anne sütü alan ve aldığı süreye göre ek gıda her bebekte değişiyormuş , sen bi araştır başlamadan uzman tv de var videoları doktorların

yani pirinç unuda faydalı mı ki :44::44::44:

canım kusura bkma dün yazamadım nette sorun vardı tabiki faydalı değil ama sonuçta bişeyle yapıcaksınya oyüzden diyorum..
hem anne sütü verenler muhallebisine koya bilirler böylelikle vitaminli olur bence..

ferrum kilo başına 1 damla , d vitaminide 3 veren var 4 veren var ama içinde 4-8 damla dio

kızlar herkese günaydın
bizede doktorumuz acd3 verdi bize içindeki damlalığa 1 ss çekiceksiniz dedi damla sayısı belirtmedi fakat okuduğumda 10 damla yazıyto birde kandamlamız var ferrum ferrumu mamadan 1 saat sonra vericem fakat bu acd3 nezaman verilir bi bilginiz varmı aç yada dtok farkedrmi birde demir ilacında arasında nekadar zaman geçmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…