- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
Gunaydin cnmgünaydın herkese bizim kız bir saattir uyanık bugün erken başladık niyeyse akşam olsada yatsak
Gunaydiiiiin herkesee
Bize bu gece uyku yoktu birden beri ayaktayiz uyuyo iki dk sonra ağlamaya basliyor ve cok fena sallanmaya alisti sallamayinca uyaniyor yine agliyo. Napcam ben bunla bilmiyorum canim cikiyor. Bu sabah uyanikken uyudum ilk defa. kafam dustu emzirirken:) durun bnmki u yu du. Hemen uyumam lazim bes dk On dk ne kadar olursa.
Yaren mutlu saglikli seneler...
Gunaydiiiiin herkesee
Bize bu gece uyku yoktu birden beri ayaktayiz uyuyo iki dk sonra ağlamaya basliyor ve cok fena sallanmaya alisti sallamayinca uyaniyor yine agliyo. Napcam ben bunla bilmiyorum canim cikiyor. Bu sabah uyanikken uyudum ilk defa. kafam dustu emzirirken:) durun bnmki u yu du. Hemen uyumam lazim bes dk On dk ne kadar olursa.
Yaren mutlu saglikli seneler...
günaydın kızlarrgecmişi okudum cok gaza geldim hemen yürüyüşe başlıcam 55e düşmem lasım 57 yim yemekte yıorum baya acıkıorum emzrdgm için heralde hiç doymuom sanki 56yula kalmıstım hmile ama 55 iidi,r
canim ne guzeldarisi basima ben henuz egzersiz bile yapmiyorum bu rahatlikla gidecekmi bakalim 6. aya kadAR kendiliginden
merhabalar andeva yıldız da şahsine gül cocuk doktoru ben oğlumu götürüyorum kesinlikle tavsiye ederim
maşallah canım kuzuna yaa
benmki erken doğdu 2.500 doğdu zaten ama kendi kilosuna göre kilo alımı iyi gidiyo
bizimde ilk ay kontrolümüzde böbrekten mesaneye inen kanalda darlık çıktı sünnet yaptırdık ve voiding denen sondayla çekilen filmi çektirdik tam teşhisin konulabilmesi için
sadece darlık çıktı ve her ay ultrason ve idrar kültürü vericez bu şekilde takip edilecek inşallah herşey iyiye gider
eymen 2 kez enfeksiyon geçirdi böbrek böyle sıkıntılı olunca şimdide böbreği korumak için hergün yine bi ilaç kullanıyoruz antibiyotik
süt durumları iyi bende sadece anne sütü veriyorum ama daha hiç bişi tattırmadımda bi taraftanda sabırsızlanıyorum bişiler tattırmak için :)
bi de havaların düzelip şöyle gönlümüzce bi yürüyüş yapmak istiyorum oğlumla ama hala soğuk havalar sen geziyosundur herhalde antalya ısınmıştır
Bisey sorcam.biz monovit kullaniyorduk bugun devit3veediler. Bide ferrum verdiler 10 damla vericekmisim cok degilmi ben kilo basina bir damla Die biliyorum.
Kizlarrr nasilsiniz, uzun zaman oldu giremedim, umarim tum bebisler ve annisler iyidir, hastalar iyilesmistir..bebegim hastaydi hatirliyorsunuzdir belki, iyilesti gecen hafta ama bir anda huyu degisti, sanirim hastalik sirasinda korktugu icin mi bilmem kucagimdan inmek istemiyor bir saniye, boynuma dolaniyor kuzucukgunduzleri de uyumuyor..ben de bir saniye vakit bulup laptop`u acamadim bile... gecmisi okuyamadim daha, oooo 13 sayfa olmus :) firsat bulur bulmaz okuyacagim, neler olmus bakalim yeni gelismeler neler bebisler ne yapiyor? kutsev sagiol cnm yeni topigi mesaj atmissin..ozledim sizleri walla..
slmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...
ten87 kullanıcısından alıntıcanım benim kızım 23 ekim saat 10:45
herkese günaydın
bize gün 6' da başlıyor valla. işe gelince böyle oluyo..
kuzucuklarınızı kokluyorum..
kızlar merhaba.huysuz oglumdan fırsat bulamıyorum tam başlıyorum okumaya kalkıyorum bır dahada gerı donemıyorum.yenı gelen tum anneler hosgeldınız.bız bugun tam beş aylık olduk yavaş yavaş ek gıdaya başlayacağım.dunde bır aylık heyet raporu aldım.bır ay daha oglumla evdeyım sonra ver elini öğrencılertum gun onların gurultusunu çekıp,tum sabrımı onlara tuketıp eve gelıncede ogluma enerjı ve sabrım kalmayacak dıye çok korkuyorum.bu arada bır kıtap ısmı aldım forumlardan yaşasın mutfakta annem var dıe.alınca sızıde bılgılendırırım.malum ek gıda işi önemli.çocuk neyle başlarsa yeme duzenı ona gore oluşuyormuş.onun için sebze ile başlatıcam:)sizler de ne var ne yok?bu arada gece uykusu olan bebek anneleri ya bı formul verin bı cozum sunun lütfennnn:)
biz birkaç saatte olsa ablayız desene :)
yani pirinç unuda faydalı mı ki :44::44::44:
ferrum kilo başına 1 damla , d vitaminide 3 veren var 4 veren var ama içinde 4-8 damla dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?