- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.001
Ecede geçen gün öyle birşey yaptı bende korktum sonra kafama takmiş olucam kı ortadankımse yokken bende sanki biri bana dokunmus gibi hiisetim.hayalı atkadasları oldugu gibi hayalı korktukları bişey olabilir mi acaba?yada ee gibi alt üst kattan ses duyunca korkuo sana göstermiş olabilir mi bu bizde çok aık oluyoKizlar elifsu'nun bu ara korktugu biseyler var gecen gun mutfaktaydim kizim icerde, korkmus bi vaziyette yanima kostu anne annee diyerek noldugunu sordugumda elimi tuttu beni iceri goturdu goturene kadar orda orda orda diyip durdu iceri geldigmizde orda diye gosterdigi yerde hic bisey yoktu yani hicbiseyden kastim oyuncak vb. . gibi.. Beni bu sekilde yaniltip isimden alikoymak niyetinde olabilcegni dusundum ilgi alaka bekledi diye yorumladim birazda tedirgin oldum tabi dua okudum. 2-5yas arasi bu tur korkular olabiliyormus. Sizler yasadinizmi boyle bisey
Kizlar elifsu'nun bu ara korktugu biseyler var gecen gun mutfaktaydim kizim icerde, korkmus bi vaziyette yanima kostu anne annee diyerek noldugunu sordugumda elimi tuttu beni iceri goturdu goturene kadar orda orda orda diyip durdu iceri geldigmizde orda diye gosterdigi yerde hic bisey yoktu yani hicbiseyden kastim oyuncak vb. . gibi.. Beni bu sekilde yaniltip isimden alikoymak niyetinde olabilcegni dusundum ilgi alaka bekledi diye yorumladim birazda tedirgin oldum tabi dua okudum. 2-5yas arasi bu tur korkular olabiliyormus. Sizler yasadinizmi boyle bisey
Ecede geçen gün öyle birşey yaptı bende korktum sonra kafama takmiş olucam kı ortadankımse yokken bende sanki biri bana dokunmus gibi hiisetim.hayalı atkadasları oldugu gibi hayalı korktukları bişey olabilir mi acaba?yada ee gibi alt üst kattan ses duyunca korkuo sana göstermiş olabilir mi bu bizde çok aık oluyo
bir de şey var esracım yatarken yastığını duvar tarafına değil de diğer tarafa çekip yatıyor, öcü varmış duvarla yatak arasında
bunu korkarak ağlayarak söylemiyor ama
Duvarla yatak arasi karanlik kaliyorsa ocu olabilcegini dusunmus galiba ay canim ya cok tatli.. Elosta kafasina penye battaniyesini gecirip adim atcagi yeri ayak uclarindan takip edip ocuu diye dolaniyor evde. Cok fazlasiyla yaratici olmaya basladilar :) Elifcim nasil kolaylastimi hayat biraz daha buyudu ya kucuk oglusun daha guzel vakit gecirebiliyormusunuz? Yalniz birakabiliyormusun azda olsa, yada doruk pasaya guvenemiyor musun zarar verir diye? Bu tarz durumlar olabiliyormus diye duydum sagdan soldan, zarar verme girisimleri oluyor mu gercekten?
allah kolaylık versın canım ama güzeldır..daha kolaylaştı aslında artık tek sorun ege'nin sallanarak uyuması, onu sallarken doruk'un istekleri oluyor haklı olarak.ikisini idare etmeye çalışıyorum bir şekilde
zarar vermeler azaldı önceleri her fırsatta vuruyordu kardeşine ama şuan her fırsatta sarılıp öpüyorarada zarar vermeler olmuyor değil, sürekli gözüm üzerlerinde olmak zorunda
Canim ya buyuttun desene masallah size ailece. Ee 3.dusunuyor musun? Bende bu ara artik kendimden emin bi sekilde istiyorum kismetse, bekle bekle vakit kaybi oluyor.. kardesini alip yerlere firlatanlari duydum sevme bahanesiyle bogma girisimine kalkisanlari duydum tabi yalniz birakmak olmaz yinede ama bu kadari gozumu baya korkuttu. Hersey daha kolay degilmi tecrubeli daha bilincli olundugu icindaha kolaylaştı aslında artık tek sorun ege'nin sallanarak uyuması, onu sallarken doruk'un istekleri oluyor haklı olarak.ikisini idare etmeye çalışıyorum bir şekilde
zarar vermeler azaldı önceleri her fırsatta vuruyordu kardeşine ama şuan her fırsatta sarılıp öpüyorarada zarar vermeler olmuyor değil, sürekli gözüm üzerlerinde olmak zorunda
Canim ya buyuttun desene masallah size ailece. Ee 3.dusunuyor musun? Bende bu ara artik kendimden emin bi sekilde istiyorum kismetse, bekle bekle vakit kaybi oluyor.. kardesini alip yerlere firlatanlari duydum sevme bahanesiyle bogma girisimine kalkisanlari duydum tabi yalniz birakmak olmaz yinede ama bu kadari gozumu baya korkuttu. Hersey daha kolay degilmi tecrubeli daha bilincli olundugu icin
İnşallah canım ya.bana bıdaha kısmet olur mu bilmîyorum hiçte ımuduö yok acıkcasıyok canım Allah iki kuzuma ömür versin, 3.yü hayal edemiyorum
inşallah tuğçeyle senden de bebiş haberi alırız yakında ,ilk zamanlar biraz zorluyor ama alışıyor insan, düzenini kuruyor
2. daha kolay oluyor tabi ,nasıl olcak napçam diye düşünmüyorsun
İnşallah canım ya.bana bıdaha kısmet olur mu bilmîyorum hiçte ımuduö yok acıkcası
Bildiğin geveE canım herşeyi söylüyor anlatıyor.bide şarkılarımız var tabîikızlar kuzuların konuşmaları ne durumda?
İnşallah canım.Allah nasip ederse olur inşallah ümitsiz olma canım
Eki Görüntüle 1320648 Sarı kız benim ece.diğeride esranın kızı elif
Oğlum henüz cümle kuramıyor. Kelime olarak çoğu şeyi söyleyerek derdini anlatıyor. İki buçuğu bulacak gibi konuşması.kızlar kuzuların konuşmaları ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?