2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Ecede geçen gün öyle birşey yaptı bende korktum sonra kafama takmiş olucam kı ortadankımse yokken bende sanki biri bana dokunmus gibi hiisetim.hayalı atkadasları oldugu gibi hayalı korktukları bişey olabilir mi acaba?yada ee gibi alt üst kattan ses duyunca korkuo sana göstermiş olabilir mi bu bizde çok aık oluyo

doruk da önceden karanlık falan demez diğer odalara gider gelirdi, karanlıkta uyurdu. bir süredir öcüye taktı 'anne öcü korktu' diyor lambayı açmadan gidemiyor odadan, gece uykuya dalana kadar odasının lambası açık kalıyor

matkap sesi, yukarıdan gelen takırtılar hepsinden korkuyor hatta matkaptan çığlık çığlığa kaçıyor

korkuyu öğreniyolar artık galiba

bir gün doruk dalmış tam arkama bakıyor 'anne orda' diye söyledi, vallahi bende tırstım ne var orda diyorum öyle bakıyor arkama. korkutmuştu beni de

bir de şey var esracım yatarken yastığını duvar tarafına değil de diğer tarafa çekip yatıyor, öcü varmış duvarla yatak arasında

bunu korkarak ağlayarak söylemiyor ama

bir de şey var esracım yatarken yastığını duvar tarafına değil de diğer tarafa çekip yatıyor, öcü varmış duvarla yatak arasında

bunu korkarak ağlayarak söylemiyor ama
Duvarla yatak arasi karanlik kaliyorsa ocu olabilcegini dusunmus galiba ay canim ya cok tatli.. Elosta kafasina penye battaniyesini gecirip adim atcagi yeri ayak uclarindan takip edip ocuu diye dolaniyor evde. Cok fazlasiyla yaratici olmaya basladilar :) Elifcim nasil kolaylastimi hayat biraz daha buyudu ya kucuk oglusun daha guzel vakit gecirebiliyormusunuz? Yalniz birakabiliyormusun azda olsa, yada doruk pasaya guvenemiyor musun zarar verir diye? Bu tarz durumlar olabiliyormus diye duydum sagdan soldan, zarar verme girisimleri oluyor mu gercekten?

daha kolaylaştı aslında artık tek sorun ege'nin sallanarak uyuması, onu sallarken doruk'un istekleri oluyor haklı olarak.ikisini idare etmeye çalışıyorum bir şekilde

zarar vermeler azaldı önceleri her fırsatta vuruyordu kardeşine ama şuan her fırsatta sarılıp öpüyor arada zarar vermeler olmuyor değil, sürekli gözüm üzerlerinde olmak zorunda

allah kolaylık versın canım ama güzeldır..
benım ıkı kucuk kardesımın arası 11 aydı aman tanrim buyuk olan neler yaıyrdu kucuge ama buyuyunce ıkız gıı oldular.birirlerınden ayrılmazlardı.buda ıkı katı yaramazlk oluyordu tabııı kımseye rahat vermezlerdı

Canim ya buyuttun desene masallah size ailece. Ee 3.dusunuyor musun? Bende bu ara artik kendimden emin bi sekilde istiyorum kismetse, bekle bekle vakit kaybi oluyor.. kardesini alip yerlere firlatanlari duydum sevme bahanesiyle bogma girisimine kalkisanlari duydum tabi yalniz birakmak olmaz yinede ama bu kadari gozumu baya korkuttu. Hersey daha kolay degilmi tecrubeli daha bilincli olundugu icin

yok canım Allah iki kuzuma ömür versin, 3.yü hayal edemiyorum

inşallah tuğçeyle senden de bebiş haberi alırız yakında ,ilk zamanlar biraz zorluyor ama alışıyor insan, düzenini kuruyor

2. daha kolay oluyor tabi ,nasıl olcak napçam diye düşünmüyorsun

İnşallah canım ya.bana bıdaha kısmet olur mu bilmîyorum hiçte ımuduö yok acıkcası

Tum kelimeleri soyluyor kisa uc kelimeli ama kesik cumleler kurabiliyor birde 10a kadar sayabiliyor saklambac oynarken Ogrenmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…