- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.881
bizimkide oyun gurubuna katıldı hemde sahneden inmek bilmedi.vericem aeneye bakalım giderse ilk önce deneme günlerine yollıycam.biDe sizi öpüyoruzAhmette düğünden dernekten korkmuyordu hatta tatilde çocuk klubunde eğlendi. Fakat huzursuz bi ortamda bi çocuk aglasin bagirsin korkuyordu. Bencede okula vermen çok daha iyi olur. Oyunla birlikte çok şey ogretiyolar . eceyi opuyorum çok çok.
Arkadaslar meleklerinizle oynadığınız oyun ve yaptığınız etkinlikleri paylaşır mısınız.?
oğlum yeni yeni oyuncak oynamaya başladı diyebilirim.kitap okutmayı çok seviyor sen oku deyince resimlerini göstererek anlatmaya çalışıyor biz sorarak yönlendiriyoruz tabi.lego lari ile ev yapmayı seviyor. Legodan köprü yapıp altından oyuncak araba geçirerek biraz Oynuyor .dışarı çıkmak ve akidis (arkadas)bulup oynamak için heyecanlani yo r.parmak oyunları ile şarkı söyleyince seviyor.bulasik makinesini bosaltirken yardım Etmeyi seviyor.
bizde reesim yaıyoruz,oyun hamuru oynuyoruz,legolarla oynuyor top havuzumuz var onla oynuyor bebeklerını uyutuyor yedırıyor.bulaşık makınesı bzımıde boaltıyor çokda seviyor..kitap okuyorum bırde telefonumda bir uygulama var çocuk radyosu dıye ordakı masalları dinliyorArkadaslar meleklerinizle oynadığınız oyun ve yaptığınız etkinlikleri paylaşır mısınız.?
oğlum yeni yeni oyuncak oynamaya başladı diyebilirim.kitap okutmayı çok seviyor sen oku deyince resimlerini göstererek anlatmaya çalışıyor biz sorarak yönlendiriyoruz tabi.lego lari ile ev yapmayı seviyor. Legodan köprü yapıp altından oyuncak araba geçirerek biraz Oynuyor .dışarı çıkmak ve akidis (arkadas)bulup oynamak için heyecanlani yo r.parmak oyunları ile şarkı söyleyince seviyor.bulasik makinesini bosaltirken yardım Etmeyi seviyor.
Arkadaslar meleklerinizle oynadığınız oyun ve yaptığınız etkinlikleri paylaşır mısınız.?
Maşallah paşaya.ben bu yaz çok uğraştim ama sonuc kocaman bit sıfır.hala yapmiyor ve artık tuvalete oyurmayıda sevmiyorkızlar buarada yaklaşık 2 haftadır bez olayımız bitti çok şükür. zorlamadan uğraşmadan kendi kendine bir gün bezini çıkarmak istedi, lazımlığı salona getirdik bikaç gün sürekli sordum. sadece 2 gün bikaç defa altına kaçırdı sonra maşallahı var. ama uyurken bağlıyorum hala güvenemiyorum. bir yere giderken de bağlıyorum ama yapmıyor bezine hemen tuvalete koşuyoruz nerde olursak olalım
çok korktuğum bir süreçti çok şükür hiç uğraşmadan atlattık
Maşallah paşaya.ben bu yaz çok uğraştim ama sonuc kocaman bit sıfır.hala yapmiyor ve artık tuvalete oyurmayıda sevmiyor
ay maşallah doruk paşaya.eceninde cenesi düştü ayni biz gibi am konusmaya başladı.bugun bana anlattıkları karşisinda soka girdim valla.iyi ki yazın zorlamamışım uğraşmamışım diyorum. kendi zamanlarını kendileri belirliyolar bence. sabahları uykudan kuru kalkmaya başlamıştı bir süredir doruk, demek ki zamanı gelmiş dedim. kendisinin de isteğiyle denedik çok şükür 1 günde halloldu
Benim kızdan bahsettin sandim valla aynı.ece yatmak bilmiyor gce 12 de yarıyor sabaha kadar uyursa şansliyim.öğlende uyuyot 2saat ama akşam çok geç yatıyot bize hiç zaman yok.çok sinirleniyorum ama yqtmiyor masallar oyunlar herşeyi denedim uok yok.buarada melih güzel isimselam kızlar nasılsınız?ne güzel bez olayını halledenler var benim kız reddediyor bende zorlamıyorum olmadı önümüzdeki yaz denerim gündüz uykumuz bitti malesef uyutamıyorum inatlaşıyor bende uğraşmıyorum artık ama gece de erken uyumuyor 11 oluyor gene çok sinirleniyorum doğum yaklaştıkça korkuda sarıyor iyice geriliyorumoğlumun adını da melih koymayı düşünüyorum ama daha karar veremedik kaan da hoşuma gidenler arasında birde bu aralar sürtünmeye başladı idrar yolu enfeksiyonu geçirdik ondan sonra başladı enfeksiyon geçti ama hala devam ediyor doktor normal üstüen düşme dedi ama ister istemez sinirleniyorum
Kübracım Allah analı babalı büyütsün
Elif Kübra resim bekliyorum zaman bulursanız koyun
herkesi öpüyorum
ay maşallah doruk paşaya.eceninde cenesi düştü ayni biz gibi am konusmaya başladı.bugun bana anlattıkları karşisinda soka girdim valla.
selam kızlar nasılsınız?ne güzel bez olayını halledenler var benim kız reddediyor bende zorlamıyorum olmadı önümüzdeki yaz denerim gündüz uykumuz bitti malesef uyutamıyorum inatlaşıyor bende uğraşmıyorum artık ama gece de erken uyumuyor 11 oluyor gene çok sinirleniyorum doğum yaklaştıkça korkuda sarıyor iyice geriliyorumoğlumun adını da melih koymayı düşünüyorum ama daha karar veremedik kaan da hoşuma gidenler arasında birde bu aralar sürtünmeye başladı idrar yolu enfeksiyonu geçirdik ondan sonra başladı enfeksiyon geçti ama hala devam ediyor doktor normal üstüen düşme dedi ama ister istemez sinirleniyorum
herkesi öpüyorum
Aynen canım.bi kardeş zamanı geldide beklıyoruz.ciddi anlamda bişeyler yapmaya başladım bakalım şu hamile kalmayı kolaylaştiran tariflere kaldı işimiz.tüp bbek için durum yok malesef.siz ne güzel ikilediniz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsiniyice dillendiler artık maşallah
kuzulara nasıl sabır gösteriyorsunuz biz tam anlamıyla 2 yaş sendromunu yaşıyoruz sabredemiyorum
elifcim 2 çocukla hayat nasıl anlatır mısın kıskançlık devam ediyor mu
yeri geliyor çok keyifli, yeri geliyor çok çok zor
ege'yi emzirirken doruk geliyor 'anne kapat, kalk' diyor bişey istiyor. tam ege uykuya dalacak doruk'un çişi geliyor kalkıyorum ege uyanıyor...
ilk 3 ayı atlattık çok şükür şimdi daha kolaylaştı ege abisini takip ediyor, oyuncaklarla ilgilenmeye başladı falan
ama 2 yaş sendromu bizde de var bazen delirtiyor beni doruk, bazen ona bağırıyorum sonra oturup bende ağlıyorum. geçenlerde eşime 'benden anne olmazmış biz niye 2 çocuk yaptık ki' diye ağladım
kıskançlık azaldı derken bikaç gündür arttı tekrar , ilk defa geçen gün emmek istedi doruk, bikaç kez istedi olmaz senin dişlerin var yemek yiyebiliyosun ,ege yiyemiyor emmesi lazım diye uyardım her istediğinde unuttu neyseki
özellikle doğumdan sonraki ilk zamanlar zor oluyor ama insanın düzenini kuruyor bir şekilde, nasıl ilk doğumdan sonra da zorlanmıştık bir süre sonra adapte olmuştuk, yine aynı olcak semacım
ne kadar kaldı doğuma?
selam canim aklimdaydin bi suredir dogum yapmis olabilcegni dusundum baya az kalmis allah kolaylik versin iyce agirlasmissindir senosa gecmis olsun hastalik zor kista geldi bakalim umarim bagisikliklari gelismitir surtunme olayini kisa bi sure once bende denk gelip okudum elifin dedigi gibi dikkatini dagitmak gerekirmis tabii oldukca sinir bozucu ancak dogal bi surecmis 1,5yas itibariyle baslayabiliyormus isimler cok guzel havali kulaga hos geliyor melih kaan da yakisiyor birbirine numarani kaybettim canim aramak istedim olmadi tum rehberim silindi ne yazik.. Senosunda gobisine yemek koyup kardesini beslemesi cok sirin guldurdu beni minnos umarim dogdugundada ayni yaklasimi gosterirselam kızlar nasılsınız?ne güzel bez olayını halledenler var benim kız reddediyor bende zorlamıyorum olmadı önümüzdeki yaz denerim gündüz uykumuz bitti malesef uyutamıyorum inatlaşıyor bende uğraşmıyorum artık ama gece de erken uyumuyor 11 oluyor gene çok sinirleniyorum doğum yaklaştıkça korkuda sarıyor iyice geriliyorumoğlumun adını da melih koymayı düşünüyorum ama daha karar veremedik kaan da hoşuma gidenler arasında birde bu aralar sürtünmeye başladı idrar yolu enfeksiyonu geçirdik ondan sonra başladı enfeksiyon geçti ama hala devam ediyor doktor normal üstüen düşme dedi ama ister istemez sinirleniyorum
herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?